Şimdi Ara

Lotr kitabını alacağım tek cilt le ilgili soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.dr.com.tr/00000,999,999/Ara=Y%C3%BCz%C3%BCklerin+Efendisi
    Bu linkde gözüküyor kitapları bi tane tek cilt olan var ve birde yüzük kardeşliği ayrı iki kule ayrı kralın dönüşü ayrı olan kitaplar var sizce 3 kitabımı yoksa tek cilt olanımı tercih edim.

• Fiyat olarak tek cilt daha iyi ama okuma rahatlığı olarak tek tek daha iyi olur diye düşünüyorum
  • hocam ben de çok kararsız kalmıştım tek cilt mi yoksa ayrı ayrı mı diye.
    baştan ayrı ayrı okuyup tek cilt çıktığında tek cildi de alan 3-5 kişiye danıştım bu konuda.
    hepsi tek cilt için tam koleksiyonluk kutsal kitap gibi görünüşü cildi harika dediler. yalnız yanında taşıyamazsın biraz ağır ve orda burda okuyamazsın dediler. yok ben evde okumak isterim dersen al dediler.

ben de sipariş ettim hobbit ile yüzüklerin efendisi tek cildi. tek cildin görünümü falan cidden şahane pişman değilim evde okuyacağım için ve biraz da dikkatli okursam sorun olmayacaktır benim için
    ayrıca 10 TL düşükmüş ve tek ciltte kitabın sonunda fazladan bilgi varmış ne hakkında olduğunu unuttum ama

• quote:

Orijinalden alıntı: **cyborg**

hocam ben de çok kararsız kalmıştım tek cilt mi yoksa ayrı ayrı mı diye.
    baştan ayrı ayrı okuyup tek cilt çıktığında tek cildi de alan 3-5 kişiye danıştım bu konuda.
    hepsi tek cilt için tam koleksiyonluk kutsal kitap gibi görünüşü cildi harika dediler. yalnız yanında taşıyamazsın biraz ağır ve orda burda okuyamazsın dediler. yok ben evde okumak isterim dersen al dediler.

ben de sipariş ettim hobbit ile yüzüklerin efendisi tek cildi. tek cildin görünümü falan cidden şahane pişman değilim evde okuyacağım için ve biraz da dikkatli okursam sorun olmayacaktır benim için
    ayrıca 10 TL düşükmüş ve tek ciltte kitabın sonunda fazladan bilgi varmış ne hakkında olduğunu unuttum ama

bende vardı aragorn ve arwen hakkında ve kitapta üzerinden hafifçe geçilmiş olan şeylerin detayları vardı, bir de orta dünya dillerinden birini anlatıyordu alfabe filan vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yoldan Geçen Kişi

quote:

bende vardı aragorn ve arwen hakkında ve kitapta üzerinden hafifçe geçilmiş olan şeylerin detayları vardı, bir de orta dünya dillerinden birini anlatıyordu alfabe filan vardı.

Onlar Yüzüklerin Efendisi 3. kitabın sonunda da var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Iron Maiden 

quote:

Orijinalden alıntı: Yoldan Geçen Kişi

quote:

Onlar Yüzüklerin Efendisi 3. kitabın sonunda da var.

Ben karıştırmışım hocam 3. cildi kastetti sandım

• www.hepsiburada.com
    J.R.R.Tolkien Serisi Özel Set (6 Kitap) Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/Liste/jrrtolkien-serisi-ozel-set-6-kitap/productDetails.aspx?productId=kithakiset01&categoryId=1501712
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tavisyeleriniz tek cilt yönünde ama tek cilt çok kalın deilmi rahat okunuyormu 3 kitabın tek bir ciltte olması çok kalın bi kitap demektir ama okuması rahatmı o tek ciltte
  • quote:

Orijinalden alıntı: slychs

Tavisyeleriniz tek cilt yönünde ama tek cilt çok kalın deilmi rahat okunuyormu 3 kitabın tek bir ciltte olması çok kalın bi kitap demektir ama okuması rahatmı o tek ciltte

evet kalın yalnız ben henüz okumadığım için okuyan birileri cevaplasa iyi olur bu sorunu.(en geç 3-5 güne başlarım tek cilde hobbitteyim şu an) yazarım buraya zorluğu hakkındaki düşüncelerimi

hocam bir de tek ciltteki fazlalıktan bahsetmiş arkadaşlar. yazdıkları doğrudur demiyorum okumadığım için ancak onlara güvendiğim için tek cilt almıştım

flyblueeye den alıntı
    quote:

Ayrıca ek olarak yaklaşık bir 30 sayfa hobbitten falan bahsediyor. En sonunda kronolojik sıra var, ne zaman ne oluyor diye, Arwen ile Aragorn'un hikayesi var. Orta Dünyanın renkli haritası ve ek olarak bu haritaların büyük ölçeklileri de var.
    Bir iki ek daha var, ırklar vs. ile ilgili

VeRMİNaaRD dan alıntı
    quote:

kitaba gelince hiçbir eksiği yok aksine fazlası var renkli renkli haritalar ek sayfalar hem ayrı ayrı olan kitapları hemde tek cildi aldığım için iyi biliyorum ayrı olanları forumdan birine sattım hemen tek cildi aldım

edit:ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **cyborg** -- 7 Nisan 2012; 18:22:02 >

• Tek cilt daha avantajlı gözüküyor ama okuma zor olur onda da.
  • Ben tek cilt almıştım.Okuması zor,bu eksi yanı ama ciltli olması çok iyi.
  • quote:

quote:

Tavisyeleriniz tek cilt yönünde ama tek cilt çok kalın deilmi rahat okunuyormu 3 kitabın tek bir ciltte olması çok kalın bi kitap demektir ama okuması rahatmı o tek ciltte

evet kalın yalnız ben henüz okumadığım için okuyan birileri cevaplasa iyi olur bu sorunu.(en geç 3-5 güne başlarım tek cilde hobbitteyim şu an) yazarım buraya zorluğu hakkındaki düşüncelerimi

hocam bir de tek ciltteki fazlalıktan bahsetmiş arkadaşlar. yazdıkları doğrudur demiyorum okumadığım için ancak onlara güvendiğim için tek cilt almıştım

flyblueeye den alıntı
    quote:

Ayrıca ek olarak yaklaşık bir 30 sayfa hobbitten falan bahsediyor. En sonunda kronolojik sıra var, ne zaman ne oluyor diye, Arwen ile Aragorn'un hikayesi var. Orta Dünyanın renkli haritası ve ek olarak bu haritaların büyük ölçeklileri de var.

VeRMİNaaRD dan alıntı
    quote:

kitaba gelince hiçbir eksiği yok aksine fazlası var renkli renkli haritalar ek sayfalar hem ayrı ayrı olan kitapları hemde tek cildi aldığım için iyi biliyorum ayrı olanları forumdan birine sattım hemen tek cildi aldım

Evet hocam okudunmu senin incelemeni bekliyorum ona göre alacam bu hafta kesin olarka ya tek cilt yada 3 kitabı alacam.

• quote:

quote:

quote:

flyblueeye den alıntı
    quote:

VeRMİNaaRD dan alıntı
    quote:

Evet hocam okudunmu senin incelemeni bekliyorum ona göre alacam bu hafta kesin olarka ya tek cilt yada 3 kitabı alacam.

hocam bugün başladım tek cilde. öncelikle şunu belirteyim. yıllardır kitap okumadığım için bir de tek cilde bişey olmasın diye çok özen gösterip kastım ben biraz. tabi okuduğum hobbite kıyasla biraz zor oluyo okumak. ancak çok da zor değil. evde okuyacaksan sağda solda yanında taşımayacaksan alınabilir. hem 10 lira ucuz hem de görünüşü çok hoş. tabi siz bilirsiniz ben ne zamandır kitap okumadığım için yeni gelin gibi tutuyom kitabı:D:D

• tek cil aldım bugun geldi. mutluyum, huzurluyum.
    bu linkten aldım.

Lotr kitabını alacağım tek cilt le ilgili soru

• bir sorum olacak bu tek cilt olanı hepsiburada 1298 sayfa diye gösteriyo, fakat D&R ya da kitapyurdu 1015 sayfa diye gösteriyo kitapların punto farkı falan mı var yoksa birinde daha mı çok ek var
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavyen

bir sorum olacak bu tek cilt olanı hepsiburada 1298 sayfa diye gösteriyo, fakat D&R ya da kitapyurdu 1015 sayfa diye gösteriyo kitapların punto farkı falan mı var yoksa birinde daha mı çok ek var

Bendekine baktım 1015 sayfa. Bi yanlışlık mı oldu acaba diğer sitelere bakmak lazım . Edit: 3 siteye baktım hepsinde 1015 sayfa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W.Fichtner -- 15 Haziran 2012; 11:43:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesela bu 3 site de farklı
    Hepsiburada =1298 sayfa

D&R=1015 sayfa

Kitapyurdu=1291 sayfa
    www.kitapyurdu.com
    Yüzüklerin Efendisi (1-2-3 Cilt) /Yüzük Kardeşliği/İki Kule/Kralın Dönüşü - J. R. R. Tolkien | kitapyurdu.com
    http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=8756&sa=112840415

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyen -- 15 Haziran 2012; 18:37:56 >

• en iyisi tek cilt.ekler ve haritalar da bayağı güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyu72

quote:

bir sorum olacak bu tek cilt olanı hepsiburada 1298 sayfa diye gösteriyo, fakat D&R ya da kitapyurdu 1015 sayfa diye gösteriyo kitapların punto farkı falan mı var yoksa birinde daha mı çok ek var

Bendekine baktım 1015 sayfa. Bi yanlışlık mı oldu acaba diğer sitelere bakmak lazım . Edit: 3 siteye baktım hepsinde 1015 sayfa.

almaya karar verdim. Peki tek ciltte kısaltma var mıdır tek tek satılan kitaplara göre
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nyu72

quote:

almaya karar verdim. Peki tek ciltte kısaltma var mıdır tek tek satılan kitaplara göre

O konuda pek bi bilgim yok ama benim imkanım olsa ayrı ayrı okurdum. Okuması gerçekten zor yazı boyutu çok ufak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.