Şimdi Ara

LOTR BFME en iyi ırk hangisi sizce? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
12.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rohan ' dan vazeçmem arkadaşlar .( Yalnız cüceler de fena değil )
  • Yanlışınız var aslında ırklar kendi içinde birbirilerinin antisi ama genelde İsengardı seçerim atlıları geliştirme yapmadan çok iyiler.Aynı zamanda anti-hero'ları var.Ekonomik olarak çabuk gelişebiliyorsun fazla ek binaya gerek yok(İnsanlardan bahsediyorum).

Benim şahsi görüşüm;

İlerleyen oyunda;
    Mordor>Gondor>Isengard>Rohan

Erken oyunda;
    Rohan>Isengard>Gondor>Mordor

Ancak Güçlü bir Mordor ordusu kontrol etmek çok zordur.İyi bir micro ya sahip olmalısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONERİNG67 -- 7 Ağustos 2012; 21:18:18 >

Ben:
    BFME 1 de Rohan'la
    BFME 2 de Men'le iyi oynarım
    Arkadaşım:
    BFME 1 de Gondor'la
    BFME 2 de Mordor'la iyi oynar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bfme 2 de en iyi ırk cüce ve goblinlerdir. ikisi arasında gidip geliyor.

ben elfleri çok seviyorum o ayrı.

edit: kararım değişti :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan-37 -- 27 Kasım 2012; 19:07:11 >
  • O değilde bizim arkadaş 1 saatlik oyunda mordorla 32 tane ana ev yapıyor.Bunu hilesiz yapması mümkün mü?Oynadığımız harita da mordor.

Orijinalden alıntı: 44yunus44

O değilde bizim arkadaş 1 saatlik oyunda mordorla 32 tane ana ev yapıyor.Bunu hilesiz yapması mümkün mü?Oynadığımız harita da mordor.

eğer bfme 2 den bahsediyorsan 1 saatte yapması çok zor. 32 tane fortresi yapmak 160 bin para ister. bukadar parayı yıkılmadan toplamak çok zor

Orijinalden alıntı: Furkan-37

quote:

Orijinalden alıntı: 44yunus44

O değilde bizim arkadaş 1 saatlik oyunda mordorla 32 tane ana ev yapıyor.Bunu hilesiz yapması mümkün mü?Oynadığımız harita da mordor.

eğer bfme 2 den bahsediyorsan 1 saatte yapması çok zor. 32 tane fortresi yapmak 160 bin para ister. bukadar parayı yıkılmadan toplamak çok zor

Ben de anlayamadım nasıl yaptığını.Pek hile yapacak bi tip de değil.
  • arkadaşlar 1 i bilemem ben 2 ye başlamıştım doğrudan arkadaşlarla beraber 2 de cücelerin o kadarda güçlü olduklarını düşünmüyorum belki rush da güçlü olabilirler ama multiplayerde bekleyerek gelişilen oyunlarda cüceler çok güçsüzler yanlarına liedership yoksa ok yağmurunda ölüyorlar ana binadan atılan toplarda öldürüyor bence 2 de en sağlam ırk men rohirimleri altınlarsan ölümsüz oluyorlar resmen darma duman ediyorsun birde hayalet ordu açılırsa adam biter :)
    Could frame thy fearful symmetry?

• mordor yada goblinler.ejderhalar mahvediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasis65 -- 27 Aralık 2012; 19:54:00 >
  • Arkadaşlar Benim Taktik Herzaman İşe Yarar Alcan Rohanı :) Okcu Ve Süvari Bascan Bide Heroları Cıkardınmı Oyun Senin :) Herzaman işe yarıyo Hardda bile :) ama Normal hardda Rohanı koyarsanız kapıyı kapatırsanız 1 dk sizi yıkar :) diyerlerinide
    Oyunu bilmeyen, Rohan'ı en iyi sanıp Theoden'den önce Aragon/Legolas çıkıp herolarla oynayan adamları ezmesi çok zevkli oluyor. Isengard'la Rohan ve Gondor'a karşı hiç kaybetmedim ama çok oldu oynamayı bırakalı oyunu.
    Ayrıca üstteki arkadaş baya mesaj kasmış olmak için yazmış bence.

Orijinalden alıntı: enemywalker

Hort...Cüceler.

Hocam son yorumlar BFME 2 ile ilgili, konuyu açan arkadaş BFME 1 den bahsediyor

internette bulamadım BFME 2 için arıyorum.

bu arada BFME 2'de en cüceler 1'de rohanlardır deyip kesin konuşup kimse geçmesin. her stratejinin antiside vardır.

yüzüklerin efendisinde hız önemlidir kuvvet kalkan önemli değil. ana bina dediğiniz şey zaten 2-3 bölük askerle rahat rahat yıkılabiliyor. amaç askerleri kapıştırmak değil ana bina ile diğer asker binalarını yıkmak.

prof oyunlar çabuk biter mordor olan adam direk nazgul çıkartıp indirebilir.

her türlü değişiyor anlayacağınız.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.