Şimdi Ara

LOTR BFME 2 sauron kısayoldan nasıl çıkarılır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar soru yukarıdaki gibidir.gerçekten hiç sauron la oynayamadım daha.

• Dostum oyunu 2006dan beri oynuyorum sunu soyliyim sauronu kisa yoldan ancak hile ile cikarirsin ki bunun hicbir zevki ve anlami yok sauron icin mucadele etmelisin tavsiyem su oyunda ekonomiyi cok saglam kur her yeri doldur para basan evlerle ve ocaklarla sonra para hemen birikiyor zaten onlari savunmak icin asker ve gozetleme kuleleriyle etrafi tut mutlaka gollumu gorursun gorunce saldir oldur yuzugu al paran da bol olunca kolayca alirsin sauronu
    Haydi selametle
    Rise of the witch king eklentisini ve middle earth 1 i de oynamayi sakin unutma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    hocam hile falan farketmez.ben genelde iyileri alıyorum o yüzden her zaman çıkaramıyorum sauron u.sadece bir kere denemek için hile istiyorum sonra normal oyunuma devam ederim.hilesi nedir bunun?

• Küçük bir 2 kişilik haritaya tek başına gir, azcık ara Gollum'u bulursun. Sonra çıkart. Yalnız Galadriel daha güçlüydü.
  • 2 kişilik haritada gollum u ararken ben karşı tarafı 2 kere yenerim.galadriel i çıkardım daha önce ama yanlışınız var sauron nun skill leri daha iyi ve tek vuruşuyla bütün orduları indirebilcek güçte :)

• Gollumu arama bırak pc bulsun sonra sende direk o adama dal al yüzüğü

• yaa kendi adamım bulursa ne olacak?bunun hilesi falan yok mudur yaa?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: anatolianwarrior

yaa kendi adamım bulursa ne olacak?bunun hilesi falan yok mudur yaa?

http://www.timeofwar.com/dossiers.php?code=cartesbfme2

bu sitede maplerde gollumun çıktığı yerleri gösteriyo ve benim bildiğim ancak trainer ile haritayı açabilirsin lotr bfme1 ve 2 de hile yok diye biliyorum
  • cevap için teşekkürler.bu haritayı biliyorum ama her zaman çıkmıyor ortaya bu gollum.trainer nasıl kullanılıyor en azından onu deniyim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.