Şimdi Ara

LOSTun Sırrı Çözüldü!!(mü)?? !!SPOILER ICEREBILIR!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
5.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: AkınCet

ben daha 2. sezon 19.bölümdeyim

sana tavsiyem acele etme yavaş yavaş izle. sonra bizim gibi kafayı yersin
  • Senaristlerden biri açıklama da bulunmuştu.Sadece ilk sezon komple senaristler tarafından hazırlanmış durumda.Dizi tutunca kalan sezonlar
    (2-3-4-5-6) dış dünya ile olan iletişim vasıtasıyla (internet,forum,dergi,gazete...) buralardaki teoriler,komplolar vs. gibi şeyler esas alınmış.Yani senaristler bizlerden besleniyor açıkçası
  • Bu kadar yazıyı nasıl anlıyabliosunuz helal olsun bana çok karışık geldi yarıdan sonra okuyamadım
  • bence bu kadar şey düşünülerek yazılamaz yani bu bir teori olamaz. senaristlerden biri bunları sızdırmış olabilir ya da senaristlerin çalışmalarından çalıntı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord of the Shadows

bence bu kadar şey düşünülerek yazılamaz yani bu bir teori olamaz. senaristlerden biri bunları sızdırmış olabilir ya da senaristlerin çalışmalarından çalıntı.

senaristlerin bilgi sızdırdığı doğru ama. gerçekten çok profosyonelce hazırlanmış teoriler var. manyakları var işte dizinin. adamlar teori üretmek için çalışıyor.

ekşide bir yazar. wow oynarken lostun senaristlerinden biriyle tanıştığını ve ondan bazı tüyolar aldığını idda etmişti. bu bilgilerden biri sezon finalinde bir flashforward olacağı ve orada jackin kate'e "we must go back to the island" diyeceğiydi. adam bunu fianlden kaç hafta önceden söyledi ve tuttu.

ekşi de o entry'i tekrar bulabilirsem koyarım buraya.

• quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: OzgurOz

Buyrun aynı teorinin devamı...

İçerikde çok fazla resim olduğu için resimleriyle beraber

http://www.ozguroz.com/modules/news/article.php?storyid=96 e bakabilirsiniz...

Akşama okunacak bir yazı daha.
    Teşekkürler

Daha yeni okuyabildim de.
    Bi şey takıldı kafama.
    3. sezon finalinde jack va kate'in kurtulduğunu gördük.
    Jack geri dönmeliyiz diye bağırıyordu.
    Teoride ise adadaki herkes ölü denilmiş.

Ben mi yukarıdaki yazıda bir yeri kaçırdım yoksa bir yanlışlık mı var

• valla onu bunu bilmemde çoğu şey 4. sezonda açıklığa kavuşucak o gemidekilerin gelmesiyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: altug92

valla onu bunu bilmemde çoğu şey 4. sezonda açıklığa kavuşucak o gemidekilerin gelmesiyle

O gemidekiler de bi ayrı yalnız.

Hadi onlar da diğerlerindense
    Benjamin planladı belki her şeyi. Belki o gelen kız gemi gemiden cevap verenler hepsi diğerlerinden.
    Penny'nin resmini bile onlar ayarladı belki.
  • Bakalım gemıdekıler varmı veya gemı varmı
  • Arkadaşlar 4. sezonda da hepsi adada devam ediyor.Jack sadece flash-forward yapıyor o kadar.Locke ölmesinde ne olursa olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: kazmasapı

Arkadaşlar 4. sezonda da hepsi adada devam ediyor.Jack sadece flash-forward yapıyor o kadar.Locke ölmesinde ne olursa olsun

Adadan kurtulurlarsa zaten dizi biter

Gerçi bu senaristler adadan kurtarsalar bile yine bi hinlik düşünür bulurlar bir şey
  • son bölümdeki cenaze kimindi? Hani jack in kate e gitmiyecek misin diye sorduğu cenaze kimin onu anlamadım.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: memre111

son bölümdeki cenaze kimindi? Hani jack in kate e gitmiyecek misin diye sorduğu cenaze kimin onu anlamadım.....

cenaze ile ilgili kesin bir bilgi yok. Kesin bir şey var ise oda cenazenin J... ile başlayan bir isme ait olduğu. Kimliği belirsiz şahıslara John Doe ismini takıyorlarmış o olabilir. John Locke Olabilir, James Ford(Sawyer) yada imkansız gibi düşünsekte Jacob ta olabilir ne olacağı belli olmuyor. Jack olmaz dimi ne bileyim yoksa olabilirmi
  • Ama ne kadar inanmak istemesemde bence Sawyer
  • Arkadaşlar dizi deki karakterlerin birbirileriyle geçmişte o kadar çok baglantıları varki, insan 80 bölümde hatırlayamıyor bile zaten bu yüzden ABC televizyonu Connections sayfasında bunları bize gösteriyor, kısa videolar veya screenler ile bence izleyin

http://abc.go.com/primetime/lost/connections/index

Sırf bu kadar dagınık baglantıları nasıl mantık çerçevesinde birleştirip diziyi bitirecekler onu merak ettiğimden izliyorum zaten
  • Çok iyi bir teori heycanlandım
  • quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

Arkadaşlar dizi deki karakterlerin birbirileriyle geçmişte o kadar çok baglantıları varki, insan 80 bölümde hatırlayamıyor bile zaten bu yüzden ABC televizyonu Connections sayfasında bunları bize gösteriyor, kısa videolar veya screenler ile bence izleyin

http://abc.go.com/primetime/lost/connections/index

Sırf bu kadar dagınık baglantıları nasıl mantık çerçevesinde birleştirip diziyi bitirecekler onu merak ettiğimden izliyorum zaten

Aslında belki de dizinin en önemli kısmı arka plandaki bu bağlantılar

• Lost izlemek size ve cevrenizdekilere ciddi zararlar verebilir.
  • kafayı yiiicez kafayı, bu dizi yüzünden hepimiz sersefil olacaz...
  • her bölümde her karakterin geçmişinden bahsediliyor 3. sezonun son bölümünde artık işler değişiyor geleceğe ya da yakın geçmişe gidiyoruz muhtemelen 4. sezon son sezon olacaktır.

----spoiler---
    jack i gelecekte görüyoruz ve kate de var ama jake in çok sevdiği biri ölmüş, kate de gitmem gerek beni bekliyordur diyor muhtemelen sawyer da yaşıyor,

Benim en çok merak ettiğim karakterler jacob ve the others dan richard bence en önemlisi richard nedeni çok basit episode 3 20. bölümde the others lideri benjamin geçmişi anlatılıyor çocukluğunda annesinin peşinden ormana kaçarken uzun saçlı richard a rastlıyor bizimle geleceksen dönüş yok diyor ama dikkat ederseniz richard hiç yaşlanmamış aynı duruyor o kadar sene geçsede aynı richard yerinde duruyor düşünceleriniz neler ?

Teoriler çok güzel ama bunun diziyle örtüşmesi önemli , zaman mekan kavramıyla ,enerjilerle ilgili olduğu doğru ama ben eminim ki bu dizi bittiğindede çok fazla soru olacaktır manyak dizi ya

20. bölümden jacop
     LOSTun Sırrı Çözüldü!!(mü)?? !!SPOILER ICEREBILIR!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 20 Ağustos 2007; 4:03:33 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.