Şimdi Ara

LOST : Ubisoft kapak resmi yayınladı (PS3) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: hothor

Vİdeo oyunlarından esinlenerek yapılan film,dizi v.s güzel oluyoda;film ve dizilerden esinlenerek yapılan video oyunları bence çöp oluyo.Ama Heroes güzel olabilirdi belki

final fantasy:advent children dışında tüm video oyunundan yapılma filmler çöptü
    filmden yapılan oyunların çoğu da çöptür bu iş böyledir
  • dusunun yaprak dokumunun oyunu yapiliyor, rpg, hep aglatir oyuncuyu ama cok ta garip olur oyun sektorunde bir ilk..
  • quote:

Orjinalden alıntı: anil92

dusunun yaprak dokumunun oyunu yapiliyor, rpg, hep aglatir oyuncuyu ama cok ta garip olur oyun sektorunde bir ilk..

ben orda fikret ablayı alırım işte.

ver kaynanayı küsküyü

bütün stresimi atardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

Kapak resmi afedersiniz mal gibi olmuş.

Böyle diziye böyle cover genç adam.
  • anaaa LOst u begenmeyenler varmis
  • quote:

Orjinalden alıntı: canal

kapak rezalet ötesi mi?lost izlemediğin için mi böyle diyorsun bilmiyorum ama lostun en ünlü ve en güzel posteri olduğu için bence kapak mükemmel olmuş.

Aslında 3.sezon dvd kapağı ile aynı. Yabancı bir iki sitede de aynı kapağı görmekle beraber biraz fake bir kapak havası var.

LOST : Ubisoft kapak resmi yayınladı (PS3)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurander -- 7 Şubat 2008; 11:55:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

lost daha 1 bölüm bile izlemedim :))) nasıldır acaba hiç merakımı cezbetmiyor. bigün boş zamanım olursa izlemeyi planlıyorum. oyunu nası olur acaba

Aynen o kadar yabancı dizi izlerim Lostun bir bölümünü bile izlemedim.
  • ne LOST u ne preason u yahu

kurtlar vadisi ırak çıktı

LOST : Ubisoft kapak resmi yayınladı (PS3)

online desteği var,co -op va,kafaya çuval geçirme var,memati,güllü hepsi var
    cod4 e en büyük rakip geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moon-Walker -- 7 Şubat 2008; 12:21:44 >
  • Lost' rın dizisidir Lost.Girdin mi onlardan biri olursun bir anda. Onun için bu kadar tuttu dizi. Youtube' dan ilk dakikalarını seyretmenizi tavsiye ederim. Ne dediğimi anlarsınız.

Bilmeyenler için spoiler olmayan ufak bir not:

Youtube' dan seyredebileceğiniz ilk dakikalarının olduğu videolarda adaya düşen uçaktaki insanların birer kopyalarını adada göreceksiniz. Adadaki insanlar uçaktaki insanların ta kendisi. Sanırım bu sizi Lost' u izlemeye itecektir hemen...
  • adamlar vakko takım elbise ile poşu bağlayıp ırak filmi çektiler bu da olur neden olmasın
  • Kurtlar Vadisi Rtük' ün utancıdır bence. Yayınlanması tam bir rezalettir Trkiye televizyonculu tarihi için. Tamamen şiddet dolu. 15 dakika dayanamadım diziye çoğu insan gibi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ARSENAL GEAR

Kurtlar Vadisi Rtük' ün utancıdır bence. Yayınlanması tam bir rezalettir Trkiye televizyonculu tarihi için. Tamamen şiddet dolu. 15 dakika dayanamadım diziye çoğu insan gibi...

Rtürk ün kurtlar vadisinden önce daha çook ayıbı var,dizi her ne kadar şiddet içersede gizli kalmış kirli devlet ilişkilerine dair bilgiler veriyor,kurtlar vadisinden önce önlem alınması gereken çok dizi var,selena yı önce bir kaç bölüm izleyin,sözde çocuk dizisi hesapta,ama çocukların psikolojisini olumsuz etkiliycek ne konuşmalar geçiyor,herneyse ben maksat eğlence olsun diye hazırlayıp koydum zaten bu kapak resmini
  • Canım ben de biliyorum Kurtlar' a kadar neler gördüğümüzü. Örneğin şu anki dizilerin fragmanlarına bakın. Hep ağlayan insanlar, kavgalar, hüzün, hır gür. Yani hep bir kötü hava esiyor dizilerde. Her bir sahnede bir olumsuzluk hakim.

WTF!?

Tutuyor herhalde kavga hır gür yayınlamak...

Örnek: BBG
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.