Şimdi Ara

LOST'u İzlemeye Başlıyım mı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lost'un bütün bölümlerini buldum arkadaştan... şimdiye kadar hiç izlemedim... bazı bölümlerine göz gedirdim... bilmiyorum nası bişidir... herkes çok methediyor..izlemeye başlıyım mı başlamıyım mı?????

• 3. sezonda dağılıyor dizi tamamen. Çok laçkalaştı çoluk çocuk herkes izliyor izleyen de ben entelim havalarına giriyor Sosyete işi olmaya başladı o yüzden ilgimi hiç çekmiyor artık Lost. Düşün artık gerizekalı digiturk reklamlarına bile konu oldu bu dizi. Ondan daha kalitelileri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 7 Kasım 2007; 5:46:45 >
  • başakşehir-taksim hattındaki 2 katlı belediye otobüslerini kaplamışlar... reklam
  • izle ama 3.sezon çok berbattı be.
    4.Sezon da biraz saçma olsada güzel olacak gibi.
    Valla Lost dizisini ömrüm boyunca unutmam her türlü arşivini yapıyorum ama ,3.sezon sıkıcıydı.
  • Hiçbir sezon berbat falan değildi arka arkaya izleyince detayları anlayamıyorsun tavsiyem 1 -2 daha bekle şubatta 4sezon çıkcak çok sıkılırsın.
  • Şubat ayında yeni sezon başlıcak o yüzden Ocak ayında izlemeye başla Neden ocak dersen dizi öyle bi sarıyoki 3 sezonu 1 haftada rahatlıkda bitirebilirsin o yuzden bekleme suren kısalmış olur
  • İzleme kardeşim izleme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence kesinlikle izle,,
    super bi dizi
  • başlama
  • yaw herşeyide buraya soruyonuz. buda sorulurmu ya izleyimmi izlemiyeyimmi tuvalete gitsemmi gitmesemmi diye sor bide istersen
  • bende alıcaktım ama 1 sezona 25 lira da verilmezki ya.
  • Bende dvdleri aldım yakın zamanda baslicaz ins
  • quote:

Orjinalden alıntı: diabolik191

bende alıcaktım ama 1 sezona 25 lira da verilmezki ya.

divix al
  • izleme derim neden dicen nedeni beynin sulanır senin suladınmı dicen sınırdaydı uğraşmıyorum detaylarla yırttım
    artık moda gibi geliyor belli bi noktadan sonra bissürü sorunun cevabı olmıyacağı için dizide etki bırakma etkisi olarak görüyorum... birçok kareyi millet gaza gelsin maksat
    ardına 8 ay ara oh ohhh hem çileden çıkartsınlar milleti sonra 8 ay ara
    beğeniyorum 4.sezonu merakla bekliyorum ama sana söliyeceğim izleme boşverrr
  • quote:

Orjinalden alıntı: unpluggedd

yaw herşeyide buraya soruyonuz. buda sorulurmu ya izleyimmi izlemiyeyimmi tuvalete gitsemmi gitmesemmi diye sor bide istersen

GİDİYİM Mİ?
  • git git rahat ol evinde hisset kendini
  • bağımlılık yapabilir ona göre
  • İzlenecek en iyi dizilerden biri
  • bendemi izlesem
  • izleme
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.