Şimdi Ara

***** LOST TEORİLERİ ***** (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
3.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok baba bişi kaçırmamışın benim yazdıklarım daha yaşanmadı ilerki bölümlerde görürsünüz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fabrequaz

yok baba bişi kaçırmamışın benim yazdıklarım daha yaşanmadı ilerki bölümlerde görürsünüz

nassıııı yani...senaristlerden tanıdıkların var galiba..
  • İzleyin görün sonra karar verirsiniz
  • evet tam şu anda bölüm 10 yayınlanıyo gözümüz torrentte beliyoruk
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alfredo Pacino

evet tam şu anda bölüm 10 yayınlanıyo gözümüz torrentte beliyoruk

sabah 4 gibi yayınlanmıyo mu yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: saviola83

quote:

Orjinalden alıntı: Alfredo Pacino

evet tam şu anda bölüm 10 yayınlanıyo gözümüz torrentte beliyoruk

sabah 4 gibi yayınlanmıyo mu yaw

pardon gene heyacandan saat farkını
    unutmuşum

• oluyu çok yıkarsan ya osurur yada sı.armış die bi laf war bilirmisin ...çok kurcalamamak lazım elbet bi yere bağlıcaklardır
  • Valla bu diziden 1 hafta önce haberim oldu. ilk 2 sezonunu arkadaş getirdi. ilk bölümü izledim bayağı bi sardı 3 günde 2 sezonun tamamını izledim.(nerdeyse hiç uyumadım) her bölümde bişeyler üretiyorum bidahaki bölümde teorim gümlüyor. artık teori üretmeyi bıraktım.
  • black smokela ilgili bişeyler dikkatimi çekti ve sizinle paylaşmak istedim.

*03x12 bölümünde mikhailin bahsettiği "olağanüstü" birisi var. othersı adaya o getirmiş. bu adamın doğa üstü güçleri olabilir, telepati ve bilimum tele.. ile başlayan beyinsel güçler. bu güçlerle neler yapılabilir mesela, beyni kullanarak gözü kapalı cisimleri ayırtedebilme, yada birisiyle beyin dalgalarıyla iletişim kurabilme ve abartırsak beyin dalgalarıyla cisimleri hareket ettirme. bunlardan bazıları günümüzde oluyor galiba, bazı insanlar bunları yapabiliyor sağda solda duymuşuzdur.

*02x03 orientation bölümünde hatchte dharmayla ilgili bir video bulunuyor ve bu video dharmayla ilgili bazı bilgiler veriyor. mesela, dharmanın araştırmaları hakkında görüntüler var. bu görüntüleri izlerken black smokela ilgili olabileceği aklıma geldi ve bazı görüntüleri kıyaslayınca black smokeun nasıl meydana getirildiği hakkında bişeyler kafama yatmaya başladı.

*resimden black smokeun nasıl oluştuğunu anladık diyelim peki nasıl kotrol ediliyor? bence black smokeu o mikhailin bahsettiği "muhteşem,olağanüstü" kişi kontrol ediyor/ yada bu muhteşem adam adaya böyle güçleri olan insanları getiriyor. nasıl kontrol ediyor? tabiki tele.... olaylarını yaparak yani black smokeu beyin dalgaları ile kontrol ediyor. waltın gerçek hayatta kuşlarla ilgili bir kitap okurken sevmediğim dediği bir kuşun o anda cama çarpıp öldüğünü hatırlarsınız. waltunda bu yüzden others için değerli olduğunu düşünmeye başladım. çünkü waltun üstün beyin güçleri var.

şu ana kadar black smokela ilgili bir açıklama görmemiştim bu bir başlangıç olsun. yorumlarınızla birlikte bi yere varabiliriz belki.

edit: capsleri 02x03 bölümdeki "dharma video" kısmından aldım. buluttaki ve black smokedaki göze benzer oluşumların benzerliğini vurgulamak istedim.

black smokeun meteorolojik çalışmların yardımıyla oluşturulduğu ve hareket etmesi için elektromanyetizma kullanıldığını varsaydım, öyle düşünüyorum yani
     ***** LOST TEORİLERİ *****

burada da telepati, tele... bilmemne çalışmaları var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cLk -- 17 Mart 2007; 22:28:37 >

• olabilir tabiki olmayacak diye bir şey yok... bence black smoke locke'un da sürekli bahsettiği "adanın ruhu" , yani adayı temsil ediyor. hatırlarsanız önceki bölümlerde locke bir keşif çadırı yapıyordu, içinde boone'u görmüştü. boone orada ada beni kurban olarak istedi diyordu. yani black smoke'un temsil ettiği "ada" nın ta kendisi olabilir...

bana göre others'lar da siyah dumanın ne olduğunu bilmiyorlar, adada asıl bulunma amaçları da bunun ne olduğunu keşfetmek olabilir. ya da adadaki manyetik gücü kontrol altında tutmak ve araştırmak için dharma adaya büyük bir üs kurmuş, bir sürü bilimadamını adaya göndermiş, ve onlar da bununla karşılaşmış olabilirler...

asıl benim kafama takılan ilk bölümden bir sahne ile ilgili... dizinin ilk bölümünde locke ormanın içindeyken bir şey görüyordu, ki bu muhtemelen black smoke'tu, şaşkın şaşkın bakarken sahne birden kesiliveriyordu. burada black smoke locke'un içine girmiş olabileceğini düşünüyorum. aslında ilk bölümden beri lock'un içinde ve yeri geldiğinde olayları yönlendiriyor... tabiki bu da şu an bir teoriden fazlası değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxHound -- 17 Mart 2007; 16:26:43 >

• Külliyen yalan, dizi fena sarıyo orası apayrı
  • -Spolier-
    peki ilk bölümdü sanırım pilotu kabinden çekip parçalayıp ölüsünü ağacın üstüne koymuştu siyah duman camlar kan olmuştu
    3. sezonun son 11 yada 12. bölümünde jack kafesteyken uçaktaki hostes jackin yanına geliyor. hostes otherstansa uçağın düşeceğini biliyorlarmıydı? öyleyse pilot niye öldürüldü.
    birde kaçırılan çocuklarıda gördük onlara daha iyi bir yaşam verdik gibi birşeyler dedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: pew

-Spolier-
    peki ilk bölümdü sanırım pilotu kabinden çekip parçalayıp ölüsünü ağacın üstüne koymuştu siyah duman camlar kan olmuştu
    3. sezonun son 11 yada 12. bölümünde jack kafesteyken uçaktaki hostes jackin yanına geliyor. hostes otherstansa uçağın düşeceğini biliyorlarmıydı? öyleyse pilot niye öldürüldü.
    birde kaçırılan çocuklarıda gördük onlara daha iyi bir yaşam verdik gibi birşeyler dedi

ana lucia shanonu vurmadan hemen önce cindy(hostes) ortadan kaybolmuştu. yani others almıştı cindyi.

1- cindy otherstan birisimyidi?
    2- cindynin beyninimi yıkadılar?
    3- yada bişeyler söyleyip adadan kurtulacaksın vadiiyle kandırdılarmı? sawyera kalp pili taktık numarasını çektiklerinde sawyer bayağı değişmişti.

bence 2 ile 3 daha mantıklı. daha iyi bir hayat dedikleri, othersların köyünde yaşamaları, gördükki orada normal bir yaşam sürüyorlar. çocuklarda orda yaşamaya bir süre sonra alışır bence, arada bir annemizin yanına gitmek istiyoruz derler o kadar

• birde rose la kocasi vardi onlar bir anda ortadan kayboldular sanki ? öldülerde benmi hatırlamıyorum
  • rose ve kocası ölmemdi de şu aralar pek gündemde değiller, daha önemli olaylar olurken
    kimse rose ve bernard ile ilgilenmez...
  • Michael ile walt da yok oldu bi gittiler birdaha gelmediler adam yıllık izne mi ayrıldı nedir
  • quote:

Damon Lindelof: It’s interesting that you should ask about time because… you know… you’re making a basic assumption that they’ve been there, y’know, as long as they think they’ve been there. [Crowd murmurs, someone says “Oh, no.”] I would say by the end of Season 3… that very different idea…

Carlton Cuse: Stop right there, Damon, stop right there.

Damon Lindelof: Well, I was just…

Carlton Cuse: Stop right there. Nope, nope, no.

yukarıdaki konuşma lostun senaristleriyle yapılan bir röportajdan alıntı. kısaca senaristin birisi "adadaki günleri biliyormusunuz, dizinin sonunda kaç gün geçmiş olduğunu bilecekmiyiz" gibi bir soru üzerine, ağzından şunu kaçırıyor:
    "-zamanı sorman ilginç. çünkü düz bir tahminle orada olduklarını varsayıyorsun, bilirsin, orada olduklarını düşündükleri sürece. -dur,yeter - 3 sezonun sonunda söylemek isterdim."
    bunu söylerken diğer senarist "dur, dur orda, yeter" gibi şeyler söylüyor.

umarım yanlış çevirip yanlış anlamamışımdır. bu söylenine bakınca gerçekte ada diye birşey yok, muhtemelen kayıplar bir seans gibi birşeydeler yada ölüm-yaşam arası biryerde olabilir, çünkü "orda olduklarını düşündükleri sürece" diye birşey söylüyor adam. hatta bu mekana tek gidiş-gelişin denizaltı olduğunu düşünüyorum. çünkü sal-kayık gibi şeylerle biyere varılmıyor. başka bir boyutta olabilirler. denizaltıda zaman makinesi gibi birşeydir adı boyut makinesi olabilir. iyice karman çorman oluyor gün geçtikçe

magesuko,
    micheal ve waltı güsterdiklerince acaba adanın küçük bir dünya(yapmacık) gibi olduğunumu anlayacaz dersin desmond 17 gün yelkenliyle kaçmayı denedi "hep batıya gittim" demişti hatta ama adadan kurtulamamıştı. yani micheal ve waltu gördüğümüzde muhtemelen çok şey anlatmış olacaklar, onun için daha onları zor görürüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cLk -- 21 Mart 2007; 15:02:52 >

• cLk
    buda senaristlerin dizi dışı blöfü olabilir
    herşeyi düşünmemizi istiyorlar
  • Bi sitede yeni bi teori gördüm .(sezon 3 bölüm 10 daki haritayla ilgili ) ilgimi çekti. aynen koyuyorum.

"Bu akşam kız arkadaşımla oturup konuşurken bence bu olayı çözdük.Şimdi herkezin hatırlayacağı gibi 3. sezonda ETHAN JULİET e bir teklif goturmüştü onu paraya baoğacaklar dı sonucunda birini tedavi etmlerini istiyorlardı rontgen filleri JULİET e gösterildiğinde juliet bu filmlerin 70 yaşındaki bir kadına ait olduklarını söylemişti bunun üzreine ETHAN hayır bilemedinnnn bu 22 yaşında bir bayana ait ONU HAMİLE BIRAKBİLİRMİSİN dedi JULİET te olmaz kocam falan filan diye çamura yattığında bu kişiyi hamile bırakmak otherslar için ne kadar önemli ise hemen bir otobüs kazası yaratarak koca engelini ortadan kaldırdılar

Şimdi bu hamile kalacak kadın kim 22 yaşında olmasına rağmen nasıl 70 yaşında bir kadının rahmine sahip olabiliyor işte burda teori başlıyor bu kadın resimde görünen ucube (resimde sawyerinda şifreyi verdiği gibi bu "ucubeler" yol yapmaya çalışıyorlarmış) daha öncede söylediğim gibi surat biraz yaratıkımsı . yani evrim geçirmiş tabi bunun sonucunda rahimde nasibini almış

Hatırlıyorsanız "BEN" tutsak alınıp foyası ortaya çıktığında sayid sordu başınızdaki kim cevap : o tahmin ettiğiniz gibi değil çok farklı biri gibilerinden bir cevap verdi işte bu cevap haritadaki yüzün others ların başı olduğunu kanıtlıyor

JULİETİN adaya getiriliş amacı bu ucube kadını hamile bırakmak resimde de verilen şifre bu CENİN VE KADIN SURATI yani bu kadının hamile kalması ile ilgili bir cevap

diğer yandan neden bu ada neden others bence others bir tarikat bu doğa üstü kadını korumak amaçlı bir örgüt beyinleri yıkanmış ve ambarlarda test edilerek uygun görülünce tarikata katılıyorlar bir örgüt karadumanı ile bu kara duman da bu kadınla alakalı bence yani bu kara dumanı bu kadın yaratıp kontrol ediyo olabilir

diğer yandan manyetik alana gelince bir teori var okudunuz mu bilmiyorum kısaca bahsedeyim maerika deniz kuvvetleri bilmem kaç yılında gemilere manyetik alan jeneratörleri bağlayarak gemileri görünmez yapmaya çalışıtılar gemiler gözden kayboldu fakat bütün mürettabat eriyerek öldü bu tarihten alıtı gerçek bir olaydır 2 tane de filmi çekilmiştir ama amerika böyle birşeyi tabiki asla kabul etmedi neyse darma sektörü bu adayı görünmez kılabilmek için manyetik alan kullanıyor kurtarma ekipleri bu yüzden kazazedeleri bulamadı

bu kadın kim derseniz darmanın iki kurucusu vardı hatırlarsanız biri sakallı bir erkek diğeri kadın işte o kadın bu kadın çeşitli testler sonucu bu hale gelmiş olabilir

Resimlerde adı geçen site kendi şahsıma aittir umarın reklam olarak değerlendirilmez

diziyi izledikten hemen sonra sawyer ın baktığı haritada bir yer değil de bir şekil olabileceği hemen kafamda uyandı ve photoshop yardımı ile bu sırrı açığa çıkardım şimdi kafayı yemeye hazır olun dünyada ilk defa bu sır psphouse tarafından çözülmüştür

SAWYERİN HARİTAYI ELİNE ALDIĞI SAHNEYİ SAAT YÖNÜNDE ÇEVİRELİM
    RESMİN SOL ÜST KÖŞESİNDEKİ SURATI GÖREBİLİYORMUSUNUZ ???

DURUN SİZE PHOTOSHOP İLE YARDIMCI OLAYIM

VE SURATI BİRAZ DAHA BÜYÜTELİM

VE RESİMDEKİ DİĞER SIR BİR İNSAN CENİNİ

SON OLARAK RESMİN ALT KISMINDA ÜST ÜSTE 2 PARMAK GÖRÜNÜYOR ALTTAKİ PARMAĞIN TIRNAĞINDA DARMA LOGOSU GÖRÜLÜYOR BU PARMAKLARIN RESİMDEKİ SURATA AİT OLDUKLARI DÜŞÜNÜLEBİLİR ÇÜNKÜ PARMAKLAR MUTASYON GEÇİRMİŞ GİBİ DURUYOR AYNI SURAT GİBİ

AMA SURATIN KİME AİT OLDUĞU BENCE SİZİNDE AKLINIZA GELDİ BÜTÜN BU MİSTİK OLAYLARIN BAŞINDAKİ İSİM OLMALI BENCE OTHERS LARIN BAŞI VE ADANIN TEK HAKİMİ GÖZLERDEN DE ANLAŞILDIĞI GİBİ DOĞA ÜSTÜ Bİ VARLIĞA BENZİYOR

BEBEK CENİNİ HAKKINDA İSE BU ADADA İNSAN KLONLANDIĞI İZLENİMİ UYANDIRIYOR HARİTA İLE BİR BÜTÜN OLARAK BAKINCA BEYİN BÖLGESİNDE SİZİN İLK OLARAK YOL DİYE TAHMİN ETTİĞİNİZ BİR FİGÜR VAR

İNANMAYANLAR ÇIKABİLİR GOOGLEDAN SNATCH İT PROGRAMINI BULUP RESİMDE GÖRÜNEN SAHNEYİ ÇEKEREK KENDİ GÖZLERİ İLE GÖRÜP İNANABİLİRLER
    aklıma takılan bırsey varkı onu da soylemeden edemeyecegım.biliyorsunuz julıetı ne katakullılerle oadaya getırdıler. Eeee harıtanın sırrınıda gordunuz. o zaman soruyorum: julıet oraya kımı asılamak ıcın getırıldı?(20lı yaslarda ve 70 yasındakı bır kadının rahım duvarına sahıp!)bu gordugumuz yuz kım veya ne?
    (ALINTIDIR)
    http://www.lostpedia.com/wiki/The_DeGroots bu sitede dharmanin kurucusu olan bayan ve adamin resmi war..."

• quote:

Orjinalden alıntı: megi21

cLk
    buda senaristlerin dizi dışı blöfü olabilir
    herşeyi düşünmemizi istiyorlar

dizi dışı blöfümü ing. konuşmaların akışına bakınca ağzından kaçırdığı anlaşılıyor, diğeri çok heyecanlaşmış, 10 kere dur,yeter diyor.

@saviola,
    onu bende görmüştüm, haritanın üzerine niye öyle bişey gizlensin onu açıklayamıyor teori. ama lostun güzel yanı bu zaten, ufak bi ayrıntıyı yakalayıp ona göre teori üretmek

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.