beyler biliyosunuzdur ama bilmiyenler için söylüyorum ve her zmn işi bozuyolar sonunda bi katkım olsun dedim
1.içeri girersin mage e tp ettirirsin, ... 2.TP olduktan sonra asla kıpırdamayın.... 3.sıkılıp kesmeye kalkmıyacaksınız ...atak denemedikçe 4.son 5 dkka kala atak yapılır keseceğinikesersin ... temple biter kutular herkeze werilir küfür yemeden bi temple daha bitmişolur
dediklerimi yapmassanız daha güçlü yaratıklar çıkar kesemessiniz...sonuda tek tek herkez ölür hüsranla karşılanır ... ltfn dediklerime uyunuz ....
SEn bunu bide bizin onların kutularını almaya çalıştığımızı sanan küçük eziq minik canavarlara anlat.Bas bas bağırıyoruz ama sonunda hep biz kalıyoruz templenin.Az kişi olduğumuzdan kutu da alamaıyoruz offffffff offff
beyler bı sorum olcak forgotten temple de olunce ex gıdıyomu ex gıtmıosa baska bısı gıdıomu
forgotende ölünce xp gitmez sadece dışarı atılırsın
quote:
Orjinalden alıntı: duff
quote:
Orjinalden alıntı: electiricrain
beyler bı sorum olcak forgotten temple de olunce ex gıdıyomu ex gıtmıosa baska bısı gıdıomu
???
Bilmediğin seye niçin post kasma amaçlı mesaj atıyorsun ?
Yararlı bilgiler
quote:
Orjinalden alıntı: Full_Time_Hacker
Yararlı bilgiler
yararsız insan bu forumdan birinin charını soymuşsun hala ne işin var burda
46-59 ft leri tam bir fiyasko ya mage işi bilmez yada gırer gırmez dalan süperler var onlara ne demeli
evet ya cıdden arkadaslar ıcerde atack yapmadan beklersenız cıddı cıddı hıcbır yaratık sıze saldırmıyor sadece 1 tane ash manyadı ve gruptakı arkadasa saldırdı ama o cocuk harbı sabırlıymıs yınede atack yapmadı ash e baktık ash ın duracagı yok bu arada arkadasıda yavas yavas heallıyoruz sonucta cocuk saldırmıyor bug bozulmasın dıye neyse ordakkı bı prıest uyuttu salak ash ıde rahatladık ama sonucta atack dedıklerı anda atack a kalkacakken dc oldum o da ayrı bır durum yanı dıyecem sıze sukı ne olursa olsuyn saldırmayın lutfen ya ben kac sefer sırf bug bozulmasın dıye öldüm ama orda bazı acemıler saldırmıstı yaratıklara ondan yaratıklarda bıze atack yaptılar
temple da kutu weriliyoys onu nerde kırdırcaz
quote:
Orjinalden alıntı: kece
normal abyss yerinde değiil mi?
bu kural değildir bi kere bu bir bug tur kotoko abiniz içeri girerse o anda babayı yediğiniz resmi olur
ya şu mage tp işini anlamadım
nereye tp ettircez
LEM SİZ NEYDEN BAHSEDİONUZ ADAMLAR GİRİOR HADİ BEKLEDİLER EE NOLACAK SOLUCAN GİBİ UFAK CANAVARLAR ÇIKIOR GAZA GELİOR ADAMLAR BAŞLIOLAR DALMAYA ONEMLİ OLAN BURADAKİ BİLGİNİN FARKINDA OLMAK ADAMLAR KESİOLAR UFAK TEFEK CANAVARLARI BUYUKLERİ ÇIKINCADA YERE GOMULUOLAR
ZATEN 46-59 DA HİÇ KAZANAMIOLAR GENELDE BİLGİSİZ KİŞİLER GİDİOR ÇUNKU ORAYA GİDEN 32 KİŞİNİN 32 SİNİNDE BU TEMPLEDA NAPMASI GEREKTİĞİNİ BİLMESİ GEREKMEKTEDİR... AMA NERDE ADAMLAR DALIOLAR HEMEN BU SEFER BİLENLEREDE ÇOK ZORLUK ÇIKARIOLAR... AYIP YAW
Öyleeee diosunuz ama bu bir ban sebebidir.Ban yedikten sonra da konuşmayın
quote:
Orjinalden alıntı: ætilla
quote:
Orjinalden alıntı: kece
normal abyss yerinde değiil mi?
NORMAL ABYSS YERİNDE DEME ADAMLAR ABYSS KATINA ÇIKARLAR MORADONDA ABYSS KIRDIRILAN YERLE AYNI YERDE KIRDIRIORUZ INN HOSSTESİN SOLUNDA KALAN Bİ YER VAR KOŞEDE MERDİVENİN YANINDA ORADA KIRDIRIORUZ
bug he kurallar demek bu. ama bi bakıma doğru xigenon da olanlar bilir volex cafe bile herkes bug yaparken şavaştı dayanamdı
o bug fd gelmeden önce bi ara kalkmıştı.yine düzeltmeyi beceremediler.Zaten bilmiyenlerden dolayı kutu alınmıo.ayrıcı kutuyu alsanda uniqe item verse kutuda onunda kilidi açılmıyor.bes çalışmıyor.yine bi işe yaramıyor yani!
belki gm ler biliyodur hatayı blerek düzeltmiyolardır az para kazanalım die
bugun forgete girdim adamlara dalmayın diom yenileri çıkcak diom yoh 30dk sonra koca forgette tek kaldım 31 kişi öldü.yapamadım görevi adamlar anlamıo