Şimdi Ara

LOST {SPOILER İçerikli!!!} (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.082
Cevap
1
Favori
62.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar biliyorum hepiniz finalle ilgili yazıyorsunuz ancak kafama takılan bi önceki bölümle ilgili birşey var
    belki forumda başkasıda yazmıştır kusura bakmayın
    şimdi bi önceki bölümde charlie gelip jack'e işte yüzebilirim rekorum var falan dedi bildiğiniz gibi,ancak hatırlarsak ilk sezonda denizde biri boğuluyordu ve charlie koşup jack'e haber veriyordu jack suya girdikten sonrada "ben yüzemem ben yüzemem" diyordu charlie,ayrıca claire'ın boğulmak üzere olduğu bölümde -ki daha desmond ona öleceğini söylememişti- claire'ın suda olduğunu gördüğündede suya girmemişti,gerçi orada desmond claire'ı kurtarmaya girmişti
    kısacası iki noktadada suya girmeyen charlie bi önceki bölümde yüzebilirim rekorum var diyordu
  • la çok karmaşık bu işler yaw... çoooook!!!
  • şimdide finalle ilgili birşeyler yazayım

jack,naomi'nin arkadaşları ile telsizde konuştuktan sonra bu adamlar adaya geldiler ve pekte hoş olmayan şeyler gerçekleşti.ne olabilir?büyük bi kavga,çatışma vs birşey oldu ancak bazı karakterler yaşamını yitirdi ama desmond'un imgelerini hatırlarsak claire'ın helikopterle adadan ayrıldığını söylüyordu yani sonuçta bizim gruptan birileri veya hepsi adadan götürüldü
    ben bazı kişileri adada bırakıldığını düşünüyorum çünkü dikkat ederseniz ada hala kayıp ve jack adayı bulmaya çalışıyor;bunu anlamamızı en iyi sağlayan sahne jack'in evinde etrafında bi sürü harita ile adanın yerini bulmaya çalıştığını gösteren cetveller vs yerde oturduğu sahne

kate'in jack'e olan davranışlarının tersliği ve de jack'e kahraman denmesinin jack'i rahatsız etmeside tek birşeyi açıklıyor:hatırlarsanız jack'i liderleri olarak seçmişlerdi yani adada herkes ona kahraman gözüyle bakıyordu ancak yaptığı bi hata yüzünden(muhtemelen telsizle naomi'nin grubu ile konuşması) gruptan birçok insan istenmeyen şeyler yaşadı ve belkide bazıları yaşamını yitirdi

kesin olan birşey var,telsizle konuştuktan sonra gerçekten kötü şeyler yaşandı ve jack bu yüzden kendini suçlu hissediyor,hala adaya dönmek istemesinin sebebide bu kötü şeylerin hala devam ediyor olması

ancak aklıma gelen birşey var,jack'in flashforward'ında ada karakterlerinden sadece iki kişi görünüyor:kate ve jack,tabi cenazesi yapılan karakterin kim olduğunu bilmiyoruz ancak zenci mahallesi olmasından,tabutun boyutundan ve de kimsenin cenazeye gelmemesinden ayrıca kate'in "neden gidecekmişim ki(cenazeye)" demesinden bu kişinin çok çok büyük ihtimalle michael olduğunu düşünüyorum
    yani şu olabilir,evet michael adadan kurtuldu ve naomi'nin grubunun adaya gelmesine sebep oldu ve bu grup adadan sadece jack ve kate'i serbest bıraktı ,işte jack bu yüzden suçluluk duyuyor olabilir yani adada hala olan birşeyler var ve jack adayı bulmaya çalışıyor
    önemli bi nokta daha;oceanic havayolları jack'e ve muhtemelen kate'e gold kart veriyor bu da şunu ifade ediyo olabilir:kazadan sadece kate ve jack kurtulmuş gibi gösterildi,bu naomi'nin grubunun istediği bişey,muhtemelen jack'e bazı şeyleri saklamasını söylediler ve buna karşılık yanında bi kişiyi alarak adadan gidebileceğini söylediler ve tabiki jack'te kate'i seçti
    ama kate'in "dönmem gerek merak edebilir" dediği kişininde kim olduğu meçhul ancak bu kişinin kate'in üvey babası veya annesi olma ihtimalide var

yazdıklarımın ikinci kısmının yani adadan sadece jack ve kate'in kurtulmuş olacağı fikri benim için daha ağır basıyor
    ama ya jack'in flashforward ları flashback isetamam gelecek zaman olduğunu birçok şey gösteriyor ama ya yönetmenler insanların böyle düşünmesini istediyse?bu ihtimalin az olduğunu biliyorum ama olmayacak birşeyde değil

• diğer sezon çıkana kadar çok bekliyicez anlaşılan neyseki daha yeni başladım ben izlemeye :D
    daha 2. sezonda sayılırım...
    yaz tatilinde 1 hafta tatil yerine eve kapanıp lost'mu izlesem
  • quote:

Orjinalden alıntı: peacefire

diğer sezon çıkana kadar çok bekliyicez anlaşılan neyseki daha yeni başladım ben izlemeye :D
    daha 2. sezonda sayılırım...
    yaz tatilinde 1 hafta tatil yerine eve kapanıp lost'mu izlesem

benden tavsiye izlerken acele etme,hatta mümkünse haftada en çok 2-3 bölüm izle
    böylece 4. sezonu bekleme süren azalır
    4. sezonu uzun süre bekleyeceğine dediğim gibi haftada 2-3 bölüm izleyerek bi sonraki bölüm için 1-2 gün beklemen daha iyi olur

• ben kate in merak edeceğini söylediği kişinin kate in çocuğu olduğunu düşünüyorum, bu çocuk sawyer dan olabilir (mi?) diye düşünüyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TT

ben kate in merak edeceğini söylediği kişinin kate in çocuğu olduğunu düşünüyorum, bu çocuk sawyer dan olabilir (mi?) diye düşünüyorum...

ekşiden okudugum kadarıyla jack'in okudugu gazetinin tarihi 5 nisan 2007'miş
    yani bu kadar kısa sürede kate'in çocugunun annesini merak edecek kadar büyümüş olucağını sanmıyorum
    gerçi adada geçen zamanında tarihi tam olarak bilinmiyor
  • ---SPOILER------SPOILER------SPOILER------SPOILER---

-Ben ilk defa doğruyu söylüyor olabilir. Naomi nin ekibi büyük olasılıkla adadaki herkesi katledicek ve birkaç kişi adadan kurtulmayı başarıcak. Dizinin eski casti diye bişey kalmicak. Jack in tripler de buna işaret ediyor.

- Cenazenin kimin olduğu tam bir muamma. Adadan birisinin olduğu kesin gibi. Cenaze evi sahibi "ailedenmi arkadaşmı" diye sorduğunda Jack "ikiside değil" demişti. Yani hem adadan biri hemde arkadaşı değil. Büyük olasılıkla Ben'in olabilir cenaze.

-Lock artık othersin lideri olmaya aday. Çünkü adadakiler Jacob dan emir alıyorlar ve Jacob Lock'a görev verdi Walt kılığında. Ayrıca Ben'in adadaki güvenilirliği tamamen yok oldu. En son Mikael olayı da duyulunca kimse Ben'in liderliğini istemicek.

-Penelope en son Charlie ile konuştuğunda Desmond'un yaşadığını ve adada olduğunu öğrendi. Ne yapar ne eder sinyalin izini bulur ve o adaya gelir tahminim. Ayrıca Charlie orda neden kendini kitledi anlamadım... Çok saçma bi hareketti. Odadan çıkıp sonra kapıyı kapatabilirdi. Neyse sonuçta eline o mesajı yazarak şu adada ölen onca insan gibi boşuna ölmemiş oldu. Helal olsun Charlie kalbimizdesin...

-Jacob ve ekürisi (yalnız değilse) çok paranormal elemanlar. Bunların Naomi ve ekibinin gelişi ile bi bağlantısı olma olasılığı yüksek.

-Kate adadan kurtulmuş ve gayet güzel bir yaşam kurmuş gibi. Bunun olabilmesi için kurtulduğunu kimsenin bilmemesi gerekli. Yani her kim kurtardıysa onu kurtardığını dünyaya söylememiş. Söyleseydi Kate şu anda hapiste olurdu... Yani bu tarz bir iyiliği yapabilecek tahminimce bitek Penelope var. O da Desmond un hatrına yapmış olabilir.
    ---SPOILER------SPOILER------SPOILER------SPOILER---

Kısacası Heroes hüsranından sonra Lost güzel bir sezon finaline duyduğumuz açlığı bitirdi. Ama 8 ay beklemek... Umarım beklediğimize değer ve bol aksiyonlu,3 sezondur çözülmeyen(!) sırların çözüldüğü güzel bir sezon başlar 8 ay sonra

• Arkadaslar jack sezon finalinde cenazeye giderken arabada calan bi müzik var sanırım Nirvana o sarkının tam adını bilen var mı acaba
  • yaw bu jack de ne adam kardeşim. kate e seni seviyorum diyo gidio julieti öpüyo. hay senin kalıbına..
  • Lost'a bulaştığım güne lanet olsunKafam çorba oldu.Ne oluyo lan burda
    O nasıl bir final öyle
  • az önce seyrettim 22-23 ü iyice çamur edip bırakmışlar. o son uçak sahnesinde az kaldı jackin tipine dönüşecektim kafa karışıklığından.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leipold

-Penelope en son Charlie ile konuştuğunda Desmond'un yaşadığını ve adada olduğunu öğrendi. Ne yapar ne eder sinyalin izini bulur ve o adaya gelir tahminim. Ayrıca Charlie orda neden kendini kitledi anlamadım... Çok saçma bi hareketti. Odadan çıkıp sonra kapıyı kapatabilirdi. Neyse sonuçta eline o mesajı yazarak şu adada ölen onca insan gibi boşuna ölmemiş oldu. Helal olsun Charlie kalbimizdesin...

desmondun charlie dediği görüntüde diğerlerinin kurtulması için charlie ye ölmen gerekiyor demişti. charlie herhalde bunun o an olduğunu düşündü. ama tamamen öldüğünü göstermedi he zamanki gibi bir sürpriz çıkabilir, kapaktan çıkma vs.
  • SPOILER

Sizce Naomi kim adına Desmond'ı arıyordu.Bana öyle geliyor ki Penny'nin babası Desmond'ı öldürmesi için Naomi ve ekibini yolladı.Bundan Penny'nin de haberi yoktu.Zaten kendiside Charlie'ye Naomi'yi tanımadığını söyledi.

Birde o cenaze kimin olabilir sizce.Bence Michael.Jack jipten indiği sırada etraftaki zencileri görük.Yani orası zenci mahallesi anlaşılan.Aslında Eko'da olabilir.Ama ordaki adam jack'e "aile ya da arkadaşınız mı" diye soru sordu ve Jack'te "hiçbirisi" dedi.Ya da bu Sawyer'mı sizce.Jack Kate'e neden cenazede olmadığını sorduğuna göre kate'i de ilgilendiren biri olmalı bu.O zaman bu sawyer mı sizce.Ya da Ben olabilir mi?Cenazeye kimse katılmadı ya o bakımdan Ben'de olabilir bu.

OFF OFFF..Kendimden endişe etmeye başladım.

• jack in sakallı hali, kate, cenaze

bunlar adadan kurtuldu mu acaba?
  • BEYLER BENCE DESMOND UN ADAYA GELİŞİ İLE İLGİLİ 2, SEZONDA ANLATTIKLARI TAM BİR YALAN..........

VE 2, SEZON SONUNDA PATLAMADA TÜM HAFIZASINI KAYBETTİ...BENCE CHARLEI Yİ GELECEĞE ULAŞMADA BİR ARAÇ OLARAK KULLANDI...
    KİMSE PENELOPUN DURUP DURURKEN SUALTINA BAĞLANMASINI YAZIŞMIYOR....DEMEKKİ PENELOPE NİN BİR HATTI SÜREKLİ O MERKEZE SİNYAL ATMAKTAYDI...VE CHARLIE NİN ENGELLEYİCİ SİNYALİ DEVRE DIŞI BIRAKMASI İLE HEMEN PENELOPE BAĞLANTIYI KURDU...PENELOPE HİÇBİR ZAMAN HAYIRDIR BENİ NİYE ARADINIZ DEMEDİ SENDE KİMSİN DİYE SORDU....
    BAKIN GÖRECEKSİNİZ 4, SEZON DESMOND UN SEZONU OLACAK....BU ARADA GERÇEKTENDE DRAHMA ŞİRKETİNİN SAHİBİ PENELOPUN BABASI OLABİLİR VE ADAYA DESMONDU DENEK OLARAK GÖNDERMİŞ OLABİLİR....

DSEDİM YA DESMONDUN ADAYA GELİŞİ İLE İLGİLİ ANLATTIKLARI TAM BİR YALANDI.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

jack in sakallı hali, kate, cenaze

bunlar adadan kurtuldu mu acaba?

onlar flashback'in flashforward hali
  • yok yok bi daha izledim

ya bunlar kurtuldu ya da ceykıb jack e bişeyler yapıyo.

ama hakkaten bağlantı açılınca penelope şak diye bağlandı, msn mi bu be
  • quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

yok yok bi daha izledim

ya bunlar kurtuldu ya da ceykıb jack e bişeyler yapıyo.

ama hakkaten bağlantı açılınca penelope şak diye bağlandı, msn mi bu be

Kadın 7/24 adayı arıyo sanırım usanmadan
  • " KİMSE PENELOPUN DURUP DURURKEN SUALTINA BAĞLANMASINI YAZIŞMIYOR...." burda güzel bir ayrıntıya değinmişsin.

Ayrıca Jackin babası ölmüşü fakat sakallı Jach , diğer doktor ile tartışırken eğer babam şuanda benden daha içkili değilse fln tarzı bir cümle kurdu yanılmıyorsam? Nasıl oluyor bu iş? Babası da ölmemiş mi? Çarli nin ölmesini çok ama çok saçma buldum, oradan kurtlulabilirdi. Locke niçin Naomiyi öldürdü, buna gerek varmıydı ve daha önce söylenildiği gibi radio kulesini nasıl buldu,?? Mikail olayıda biraz zorlama olmuş ama kabul edilebir.
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.