Şimdi Ara

Lost Records: Bloom & Rage [PS5 ANA KONU] - (Day One PS Plus) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Lost Records: Bloom & Rage [PS5 ANA KONU] - (Day One PS Plus)
    Lost Records: Bloom & Rage [PS5 ANA KONU] - (Day One PS Plus)

önce kamara kaydında beyaz ekranlar çıkmaya başladı sonra kamara hafıza doldu diye uyarı verdi gereksizleri silincede hata almaya başladım. Oyunu kapatım açtım tüm kayıt uçmuş 🤦🏻‍♂️ 12 saat çöp oldu benzer sorunu yaşayan çok var oyuna güncelleme gelmeden başlamayın bence..

https://forum.psnprofiles.com/topic/174693-save-file-issues-and-deletion/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun bitti ama dont nod kendini teknik olarak geliştirirken oyun kalitesinde sanki sürekli bir geri dönüş var gibi.

Oyunun sonu heyecanlı yerde bitti ama life is strange 1 ile şu oyun uzaktan yakından alakası yok.

Velhasıl psn bedava veriyormuş üyelik ile. Oynanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 23 Şubat 2025; 16:55:50 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • oyun ağır woke kokuyor

• 2.kez baştan başlayıp bitirdim. Hata almamak için video kaset hafızasını tam doldurmamak lazım sadece gereken şeyleri çekip ilerledim kasetten bişeyler sildikçe hata almaya başlıyoruz yakında güncelleme gelecektir.

oyuna gelicek olursak bu tarz oyunların ideal süresi 9-10 saattir. Bunda ilk part zaten o kadar sürüyor yani hikayenin yarısına 10 saatde geliyoruz böyle oluncada giriş kısmı çok uzun sürmüş oluyor maalesef tempo düşük kalıyor umarım part 2 de tam tersi full aksiyon olur olmalıda..

• Don't Nod oyunlarını çok seviyorum normalde KCD 2 oynuyordum ama 14'unde PC bozuldu o zamandan beri fırsat bulup pcyi yaptiramadim derken day one plusa gelmiş gerçekten çok ama çok şanslıyım bu yönden

Sanırım 2 buçuk saat falan oynadım totalde. Yine chill atmosfer, şahane müzikler. Maalesef LiS 1 ve LiS Before the Storm'dan sonra atmosferin yanında hikaye sönük kalıyor biraz Don't Nod oyunlarinda fakat her halükarda oyunlari hoşuma gidiyor. İyi ki var valla bu firma. Sony bu şirketi alsa şahane olur diye düşünüyorum.

Edit: Oyunu oynadığım 2 buçuk saat boyunca tek dal sigara içmedim oyun oynarken de genelde saatte 1 içerim. Dontnod bünyeye o şekil iyi geliyor, o şekilde faydalı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arkadiusz Milik -- 27 Şubat 2025; 3:14:54 >
  • Evet ilk parti bitirdim. Beklediğim gibi hikayesel olarak doğru düzgün bir şey yok. Atmosfer her zamanki gibi şahane fakat Dontnod senaryo anlamında niye bu kadar sönük oyunlar yapmaya devam ediyor anlamıyorum...

• Tape 2 bugün çıkıyor 🔥

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tape 2 de beklenti altı oldu bende. Life is strange 3 duyurup köşelerine çekilsinler ve hiçbir ara marka, oyun yapmasın dont nod. Adam gibi max hikayesi yazsınlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Outlaw-E kullanıcısına yanıt

evet sabah bende bir oturuşta bitirdim, oynarken fark ettimde 2 ay sonra devam etmek hikayeden koparmış tekrar hatırlayıp bağ kurarkende oyun bitti :) sonu fena değildi ama genel olarak biraz daha aksiyonlu ve konu işlenişi daha konsantre olabilirdi. bu gece kalan kupalarıda alıp platinlerim

• An itibariyle ben de bitirdim. Keşke üstteki arkadaşın dediği gibi daha konsantre olsaydı. Grafikler ve atmosfer keyif veriyor evet DontNod'ın bu chill ortamı güzel ama hava basılmış cips pakedi gibi bir şeydi bu oyun. Insanları da anlamıyorum redditte Life is Strange'den daha iyi falan diyorlar. Daha yeni AC Shadows'da da aynı şey olmuştu daha konsantre bir yapım olsa bugün başyapıt diyordum. Her şey için yine de teşekkürler. Iki üç gündür felaket depresifken bugün izin günümde tüm günümü part 2 ye ayırdım. Oyunun chill ortamı ruhuma çok iyi geldi bunu yadsiyamam. Ama keskeler...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.