Şimdi Ara

LOST PLANET 2 SAVE SORUNU...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar single campaign'de bir yere kadar geldim daha sonra sıkıldığım için kaydedip oyundan çıktım(Aslında AutoSave yaptı oyun ondan sonra çıktım daha doğru olur). Akşam tekrar girdim oynamak için ama oyunu kaldığım yerden başlatamıyorum. Hep bana sıfırdan yeni single oyun başlatma ekranı geliyor. Kaldığım yerden devam etmek için ne yapmalıyım yardım....

NOT : Lost Planet 2 başlığına bu sorunu yazdım ama kimse tam anlamıyla cevaplandıramadı. bu nedenle yeni konu açtım. Moderator arkadaşları bu konuda bilgilendirmek istedim. Saygılar...

• Bu oyunun save sistemi böyle oynadığın bölümü bitirmeden oyundan çıkarsan en baştan tekrar başlarsın.
  • yav aynı şey benim de başıma geldi episode 1 de chapter 1 ve 2 yi geçtim hatta 3. sünü bitirdim ve oyundan çıktım ardından yeniden girmeye çalışınca 1. chapter dan başlatıyo sinirlendim artık
  • Hayır o kadar da değil sen kendin elle chapter 3'ü seçeceksin.
  • Chapter in tamamını bitirip save demeniz gerekiyor o zaman bitirdiğiniz chapter den başlayabiliyorsunuz.

Ben PC de oynuyorum ama sistem aynı sanırım.
  • Kardeşim Ben 1 Tek Yol Biliyorum...

Eski Games For Windowslive'ı İndir Basta Create Profile den Offline profil olarak yap Ben öyle Yaptım Oldu Sende dene..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BassJackers -- 24 Aralık 2010; 16:50:26 >
  • garip bi sistem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafia 2 Save sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Garip olduğu kadar oyunda tırt zaten.
  • denedim şimdide oldu vallahi
  • oynamaya degmez yazın yazdırmıştım zaman olmadı şimdi zorla oynuom achda vermiyo 30 ach verdi şimdiye kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberyn -- 23 Ocak 2011; 20:46:25 >
  • bütün testlerin bunla yapılması sonucunda insan görmek istiyor.Görsellikde çekiyor insanı yağmurlu ormanı falan çok iyi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.