Şimdi Ara

Lost Nedir? Nasıl birşeydir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kaç zamandır her yerde duruyorum Lost diye bir dizi varmış hiç rastlamadım daha. İzleyen var mı? Bir de heroes varmış o nasıl? Cahil mi kaldık nedir

• lost kısaca özetlirsek adada mahsur kalan bir grup insanın hayatını anlatmaya çalışırken çok tutulması üzerine senaristlerin konuyu dallanrıp udaklandırıp her bölümde 20 soru işareti bir de cevap verdiği ama yibede izlemekten kendini alıkoyamadığın değişik bir dizi heores ta fantastik bir dizi gerçi bende tam izlemedim daha 7. bölümdeyim ama oda kendini izletiren bir dizi
  • hangi kanalda çıkıyor peki ve hangi günler?
  • dizi bölümünden bilgi alabilirsin

ben tam bir lost hastasıydım dizi ilk iki sezon muhteşem giderken yapımcıların 3.sezonda diziyi 6 sezon yapma kararı almasıyla 3. sezon tam bir muamma haline gelmiş ve artık senaristler bile işin içinden çıkamayarak acaba bunu nereye bağlasak , acaba millet artık bu dizinin çığrından çıktığını ve bunun sonunu artık bizim bile toplıyamıyacağımızı anlıyormudur acaba dedikleri dizidir...

ilk iki sezon çok iyidir ama 3. sezonda her bölüm kendi içinde binlerce soru işaretine gebedir...tam bişey açıklandı derken sekiz tane yeni soru işareti çıkar ama yinede çok kaliteli ve izlediğim en sürükleyici dizi olduğunu düşünüyorum

• dizii türkiyede digitürkten izleyebilirsin ama biraz geriden geliyor tam kaç bölüm bilmiyorum çünkü ben ve eminim benim gibi bir çok kişi diziyi internetten indirip izliyor eğer diziyi izlemeye başlarsan sana tavsiyem yavaş yavaş izlemen olur ben ilk 2 sezonu bi soluk ta izledim nasıl olsa elimde 50 bölüm var diye sonra birde baktım ki hakkaten dizi izliyorum ve yeni bölümün çıkması için her hafta çarşambayı bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: egzantirig

kurtlar vadisi lost

adaya düşse polat mematii felan cok ilginc olurdu yawhttp://forum.donanimhaber.com/m_13853924/mpage_2/tm.htm

• daha az önce lost (ep.20) ve heroes (ep.21) izledim. bir de diğer favorim prison break var. yeni sezonu için ağustos'u bekliyorum

bu üç diziden başkasını tanımam:
    - Lost
    - Prison Break
    - Heroes

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lost anlatılmaz izlenir :P:P

diziyi izlerken kendini kaptırıyorsun forum sayfası bile var deli teoriler geliştiriliyor muhakak izleyin yeni bölümler tr saati ile her çarşamba sabah 3 te gösterime giriyor

en güvenilir kaynak :P:P:P

http://abc.go.com/fsp/index.html?lid=ABCCOMMenu&lpos=Video

buradan PRIMETIME ye gelin ve lost u seçin gelecek bölümle ilgili bilgi edinebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sceep -- 12 Mayıs 2007; 2:49:29 >
  • www.eztvefnet.org da bulunabilir kendileri
  • hastalık gibi bulaşıcı bişey lost..tavsiye ederim ben dizimaxten takip ediorum ama dedikleri gibi birzs geriden oluyo..forumları filan okuyamıorum yaaaaa
  • heroes te güzel ama sinir bozuyor syler kasap gibi milleti kesip biçiyor bi Allahın kulu durduramıyor
  • Lost güzel birşeydir, bağımlılık yapar.
  • Bende izlemedim lost'u ama diğerini izliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleep -- 12 Mayıs 2007; 3:16:33 >
  • 2sinide izliyorum lost başta çok sardı ama
    artık heroes çiyim ordaki pitier peterelli süper karakter birde cliler varki hastayım o kıza :D
  • 3. sezon 20. bölümü dün izledim. Yine dehşetti. Eğer bu konuyu okuyupta hala seyretmemiş kişiler varsa şunu söyleyeyim. Bu dizi tiryakilik yapıyor. Çarşambayı perşembeye bağlayan gece internete düşsünde hemen indireli m diye rezil oluyoruz. Aman deyim... (şaka bir yana çok şiddetle tavsiye ediyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIGH FIDELITY -- 12 Mayıs 2007; 8:19:58 >
  • LOST

Kesinlikle izle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.