Şimdi Ara

LOST - EFSANE BİTTİ (2004-2010) (1200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40.557
Cevap
51
Favori
1.197.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11981199120012011202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu izlediğimiz iki bölüme bakın bir de bize bundan önce izlettikleri 5.sezonun diğer gereksiz uzatılan sıkıcı bölümlerine bir bakın , yazık diyorum. Eğer bu bölümler lost ise diğer bölümler lost olamaz, bu kadar fark olur. Tamam sezon finali iyi güzel bu kadar olacak ama 5.sezonun geçtiğimiz bölümlerini 2-3 saatlik bir gösterimlede yapabilirlermiş.
    Tam 5 yıl oldu, yaklaşık bir sene daha ara vereceklerine 5. bölümde bu macerayı bağlasalar dı çok daha şık olacaktı. Bari bu molada oyun felan gibi bir şeyler yapsalar da beklerken hiç değilse biraz oyalansak

• Sanırım şöyle bir olay var iki kez izledim;

Jacop ve Baştaki eleman adadaki iki Tanrı (lafın gelişi)

Ve bir birlerini öldüremiyorlar onun için diğeri Jacop'u oldurmek için surekli operasyon yapıyor ve sonunda Ben'i yanına alıp içeri giriyorlar daha önce de mutlaka denemeleri oluyor ama Jacop hep kazanıyor diğeri kaybediyor (one LOST, Jacop won);

buradaki numara ise nükleerin patlaması ile zaman ve mekan değişecek böylece Jacop yine kazanacak. diğeri yine Lost

• bs vs jacob o yeeah.
  • jakob bu bölümde gördüğümüz kişiyse 3x21 miydi neydi o bölümde bi anlığına gördüğümüz kişi kimdi? kesinlikle bu bölümdeki jakobdan yaşlıydı. e jakobda yaşlanmadığına göre o zaman o kimdi?
  • Bence

İlk sahnede gelen gemi BlackRock idi.
    Ordaki siyahlı eleman da heralde olsa olsa BlackSmoke olur.
    Jacob ile BS iki eski dost. Ama birbirlerine düşmanlar. BS hiç bir şekilde Jacob'ı öldüremiyor. Ama Benjamin'e öldürtüyor.
    Böyle güçlere sahip olan Jacob neden benjamin'e ölüyor? Benjaminde özel bir şeyler var demek ki.
    Benim anladığım bu. BS ile jacob birbirinin çok eskiden beri dostu aynı zamanda düşmanı. Bir zamanlar arkadaşlarmış sonradan adada olan bir şey yüzünden araları bozulmuş.
    Richard da blackroke ile adaya geliyor ve jacob richard'ı seçiyor. O zamandan beri richard hiç yaşlanmıyor.

Heykeli de gördük ayrıca sonunda yakında.

• quote:

Orjinalden alıntı: ProtezBacak

bs vs jacob o yeeah.

Jacob vs "BS" değil bence, hemen üstündeki rmemis arkadaşın yazdıklarıyla aynı düşünüyorum...

quote:

Sanırım şöyle bir olay var iki kez izledim;

Ve bir birlerini öldüremiyorlar onun için diğeri Jacop'u oldurmek için surekli operasyon yapıyor ve sonunda Ben'i yanına alıp içeri giriyorlar daha önce de mutlaka denemeleri oluyor ama Jacop hep kazanıyor diğeri kaybediyor (one LOST, Jacop won);

buradaki numara ise nükleerin patlaması ile zaman ve mekan değişecek böylece Jacop yine kazanacak. diğeri yine Lost

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyle007 -- 14 Mayıs 2009; 21:52:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cidik

jakob bu bölümde gördüğümüz kişiyse 3x21 miydi neydi o bölümde bi anlığına gördüğümüz kişi kimdi? kesinlikle bu bölümdeki jakobdan yaşlıydı. e jakobda yaşlanmadığına göre o zaman o kimdi?

Ilana ne dedi klübeye girdiklerinde?
    "Uzun zamandır burda değilmiş Burayı başka biri kullanıyormuş.".
    Demek ki o da BS idi. Ya da her neyse Locke'un görünümünde olan Jacob'ı öldürmek isteyen şey.

Bu Lost'un cast seçimine bayılıyorum.

Kate'in küçüklüğü nasıl süper bir seçimdi öyle? Bakışları, kafa sallaması bile aynı büyük Kate.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 14 Mayıs 2009; 21:47:34 >

• lost yazısı busefer beyaz olarak geldi ekana ve ondan sonra 5-10 saniyelik birşey olmuş ama biz görmedik görenle var aramızda resmi elan olan varsa burda koyarsa ok makbule gecer
  • quote:

Orjinalden alıntı: ProtezBacak

bs vs jacob o yeeah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Domuz Gribi -- 14 Mayıs 2009; 21:43:48 >

• Jacob Sawyer'a ve Locke'a ne diyor?
    "Olanlar için üzgünüm."
    I'm sorry for this. Sawyer'a anne ve babası için, Locke'a düştüğü için söylüyor bunu. Adadan dışarı çıkan, sonradan geri dönen herkesle konuşuyor bir şekilde. Her şeyi planlamış her şeyi biliyor gibi sanki.
    Pöf.
  • Bir saniye bir saniye.

Eğer Benjamin "The Others" grubundansa, The Others ise Jacob tarafında ise. Black Smoke tapınakta kalıyorsa ve The Others ile tapınağın arası iyi ise. Yani Black Smoke ve The Others İşbirliği varsa, Black Smoke vs. Jacob saçma olmazmı. Yani madem Benjamin, Richard ve çetesi Jacob tarafındalar Black Smoke neden Benjaminlere yardım ediyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Infectus

Bir saniye bir saniye.

Eğer Benjamin "The Others" grubundansa, The Others ise Jacob tarafında ise. Black Smoke tapınakta kalıyorsa ve The Others ile tapınağın arası iyi ise. Yani Black Smoke ve The Others İşbirliği varsa, Black Smoke vs. Jacob saçma olmazmı. Yani madem Benjamin, Richard ve çetesi Jacob tarafındalar Black Smoke neden Benjaminlere yardım ediyor...

BS'nin uzun soluklu bir planının parçasıdır belki bunların hepsi. Hepsi Jacob'u öldürecek olan Benjamin'i ikna etmek içindi?
    Bilemiyorum. Ne yazarsak yazalım her şey senaristlerin elinde artık. Hiç ipucu yok ne olacağı hakkında.

michael emerson(benjamin) ve terry o quinn(locke) ve de elizabeth mitchell (juliet) bu bölümde oyunculuk olarak tavan yaptılar diyebilirim. Hele
    sondaki juliet

• Final bölümü şiiri. Ekşi'den gelsin

şu adanın ufak tefek yolları
    ağrıdan sızıdan tutmaz elleri
    tepeden tırnağa yeşillikleri
    yakup' um aslanım burda yatıyor

ne bir haram yedin ne cana kıydın
    ekmek kadar temiz hatch gibi aydın
    ilana duymadan kefeni giydin

kumsal ortasında heykel olur mu
    500 yıl adada derman kalır mı
    benjamin aç susuz canın alır mı

• quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Final bölümü şiiri. Ekşi'den gelsin

şu adanın ufak tefek yolları
    ağrıdan sızıdan tutmaz elleri
    tepeden tırnağa yeşillikleri

ne bir haram yedin ne cana kıydın
    ekmek kadar temiz hatch gibi aydın
    ilana duymadan kefeni giydin

kumsal ortasında heykel olur mu
    500 yıl adada derman kalır mı
    benjamin aç susuz canın alır mı

Süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figure -- 14 Mayıs 2009; 21:57:43 >

• Anlaşılan 6.sezonda bizler daha çok şaşıracağız, şu ana kadar yapılan tüm teoriler gördük ki son sezona gelindiğinde geçerliliğini yitiridiler gibi geliyor bana.

• Vay anasını harbiden güzel bir finaldi. Çatışma sahneleri iyiydi, birde sawyer alete daldı olmaz öyle kavga yoksa Jack alırdı.

Açıkca belliki Benin vücuduna girmiş ve onu yöneten "ada" dediğimiz kavram. 6. sezonda ada ve Jacob üzerine dahada yoğulşacakalar şimdi birşey söylememiz mümkün değil. Birde bu jacobun balık avladığı sahne milattan önce felan mıydı neydi.

• abbboooooooooooooooooooooooooooov
    şubat'a kadar kim öle kim kala artık iyice kafayı yeriz şimdi bir 10bin tane daha teori üretilir.
    ben ilk 5 sezondaki çoğu sorunu unuttum

merak ettiklerim:

christian shepard ne ayak?
    claire nerede?
    siyah duman ne ayak?
    jacob'un sahilde konuştuğu adam aslında ne ayak?

ne ayak ne ayak heykelin kalmış bir ayağı ne ayak?

• quote:

Orjinalden alıntı: rmemis

Sanırım şöyle bir olay var iki kez izledim;

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Bence

İlk sahnede gelen gemi BlackRock idi.
    Ordaki siyahlı eleman da heralde olsa olsa BlackSmoke olur.
    Jacob ile BS iki eski dost. Ama birbirlerine düşmanlar. BS hiç bir şekilde Jacob'ı öldüremiyor. Ama Benjamin'e öldürtüyor.
    Böyle güçlere sahip olan Jacob neden benjamin'e ölüyor? Benjaminde özel bir şeyler var demek ki.
    Benim anladığım bu. BS ile jacob birbirinin çok eskiden beri dostu aynı zamanda düşmanı. Bir zamanlar arkadaşlarmış sonradan adada olan bir şey yüzünden araları bozulmuş.
    Richard da blackroke ile adaya geliyor ve jacob richard'ı seçiyor. O zamandan beri richard hiç yaşlanmıyor.

Heykeli de gördük ayrıca sonunda yakında.

Esasında Lost'un tüm temeli bu iki karakterin üzerine yıkılırsa ki öyle olacak gözüküyor Lost'un sonunda çok bozulabiliriz, üzülebiliriz.

"Jacop ve Baştaki eleman adadaki iki Tanrı (lafın gelişi)" deyişi doğru gibi gözüküyor.
    İlk sahnedeki Jacop'un beyazlar içindeki kıyafetiyle iyiliği temsil etmesi, diğer elemanında siyahlar içinde kötülüğü temsil ediyor gibi gösterilmesiyle tüm yaşananları çok basite indirgenmez umarım yoksa bizler için çok üzücü olabilir. En azından yapımcıların ağzını burnunu kırmak zorunda kalabiliriz.

Sanki bu ikili arasında bir nevi insanları kandırıp kandıramayacakları gibi bir şey var.
    Kötü adamımız insanlar şöyle yapar böyle eder ... vs derken iyi adamımız hayır diyor.

Bu enteresan gelişmeler sanki birazda kutsal kitaplarda anlatılanlardan feyz alınmış gibi.

• büyük bir ihtimal başta gösterdiği iki adamdan jacob olmayanı bs.Sonradan Jacobu öldürmek için John kılığına giriyor peki o zaman Locke bs ise neden Benjaminin kızı tarafından yargılanıp onun her istediğini yapması emrini verildiğini bilmiyor

Böle dizinin............
  • Bizim Jack'te hafif Steven Seagal ayakları gördüm
    Rabanca tutuşu filan
  • 
Sayfa: önceki 11981199120012011202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.