Şimdi Ara

Lost Ark: The Witcher Crossover Sona Erdi ve Güncellemeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 12:00 PST veya 8:00 UTC civarında beklenen kapalı kalma süresi hakkında ek bir not, Lost Ark x Witcher işbirliği etkinliğinin bu kapalı kalma süresi başladığında sona ereceğidir. Geralt, Ciri ve diğer karakterler ve özel konum Arkesia'dan kaybolmadan önce bitmemiş görevleriniz, yapmanız gereken işlemler veya yapmak istediğiniz başka bir şey varsa, şimdi tam zamanı.

    Yeni güncelleme yayına girdiğinde, bazı yeni kısıtlamalar uygulanacaktır. Bunlar, Lost Ark ekibinin bot ve dolandırıcılığa karşı devam eden çabalarını sürdürüyor. Topluluktaki bazıları, en azından daha fazla kısıtlama getirmenin sakıncalı olduğunu düşünürken, bot sorunu devam ediyor. Ekip, zaman zaman bazı kısıtlamaları iptal ederek veya kriterlerini yenileyerek bu kısıtlamalarda esneklik göstermiştir.

    Yarınki güncelleme, listelerinde en az öğe seviyesi 1375 (veya daha yüksek) olan sıfır karaktere sahip oyuncuların piyasada ticari beceri malzemeleri satmasını kısıtlayacak. Bu, yeni oluşturulan hesapların bu malzemeleri satamayacağı anlamına gelir ve bazıları bunu yapmadan önce botlarının seviyesini yükseltmeye çalışırsa, bu, ekibe şüpheli davranış sergileyen hesapları erkenden yakalaması için uyarı verebilir. Kadrodaki tek bir karakter için en az 1375'e ayar yapmak, yine de bir alternatif oluşturmak için bolca alan sağlamalıdır.

    Güncelleme ayrıca bir sorunu çözecek ve önceden belirlenmiş bazı sınırları daha net hale getirecek. Belirteç öğeleriyle ilgili bilgilerin yanlış olduğu birden çok örnek, yamada düzeltmeler alıyor.

    Lost Ark Gold'u arıyorsanız, Google'da Aoeah'ı arayın ve kontrol edin, indirim için FORUM kodunu kullanın!








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.