Şimdi Ara

Lost Ark: Temmuz Güncellemesi Elgacia Son Sözünü Getiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lost Ark, çarpıcı grafikler, dinamik savaş ve uçsuz bucaksız bir açık dünya ile zengin ve sürükleyici bir oyun deneyimi sunan, oynaması ücretsiz bir MMO aksiyon RPG'sidir. Bu oyun, oyuncuların eğlenmesi ve keşfetmesi için yeni içerik ve özellikler sunarak, büyümeyi ve gelişmeyi asla bırakmaz. Resmi habere göre Temmuz Güncellemesi devam ediyor, bu yüzden bu güncellemedeki bazı temel değişiklikleri ve eklemeleri özetliyoruz.

    Lost Ark Gold'u arıyorsanız, Google'da Aoeah'ı arayın ve kontrol edin, indirim için FORUM kodunu kullanın!


    Cehennem Kakul-Saydon

    Bu güncelleme, Lost Ark'ın ikinci Legion Raid'i olan Kakul-Saydon Legion Raid için Inferno zorluğunu sağlayacak. Kakul-Saydon, kaos tarafından bozulmuş ve yoluna çıkan her şeyi yok etmeye çalışan korkunç bir ejderhadır. Inferno zorluğunda Kakul-Saydon'a meydan okumak için oyuncuların 1475 eşya seviyesine ve Book of Coordination'da eksiksiz bir yapıya ihtiyacı olacak. Ayrıca ateş topları, meteorlar, lazerler ve daha fazlası gibi yeni mekaniklere hazırlanmaları gerekecek.


    Elgacia Sonsözü

    Bu güncellemenin bir diğer önemli özelliği de Lost Ark'ın dördüncü kıtası Elgacia'daki olaylardan sonraki hikayenin devamı olan Elgacia Epilogue. Oyuncular ayrıca arkadaşlarının ve müttefiklerinin yeni geleceklerini keşfetmelerine ve seyahatlerinden anılarını paylaşmalarına yardımcı olabilir.

    Elgacia Epilogue'a erişmek için oyuncuların iki görevi tamamlaması gerekecek: Truth, Lies, and Choices ve [Uyanış] The Sunset. Sonsöz daha sonra Ereonnor'un Askeri Bölgesindeki Asker Alexia'dan alınabilir. Sonsözü tamamlamak, oyuncuları Journey's End Jukebox Song artı yeni bir Vairgrys Questline tetik öğesi (Beautifully Folded Letter) ile ödüllendirecek.


    Anıların Müzik Kutusu

    Anıların Müzik Kutusu, oyuncuların Arkesia'nın dikkatleri üzerine çekmemiş sakinlerinin yeni hikayelerini deneyimlemelerine olanak tanıyan yeni bir koleksiyon özelliğidir. Anıların Müzik Kutusu, kıtalar boyunca gizlenmiş olan Hafıza Küreleri ile çalınabilen bir alettir. Oyuncuların Hafıza Kürelerini bulmak ve hikayelerinin kilidini açmak için ipuçları ve ipuçları bulması gerekecek.

    Anıların Müzik Kutusu'nda yeni bir oyuncak, Leviyan adlı yeni bir NPC, 17 başarı, 8 başlık ve 10 müzik kutusu şarkısı yer alacak. Oyuncular, South Vern ve East Luterra'da çeşitli görevleri tamamladıktan sonra Poet's Letter adlı rehber görevi aracılığıyla Memory Orbs yolculuğuna başlayabilirler.


    Maharaka Festivali

    Maharaka Festivali, Lost Ark'a festival etkinlikleri ve ödüller getirecek yaz temalı bir etkinliktir. Maharaka Festivali, oyuncuların engellerden kaçarken Mokoko olarak yarışmak zorunda olduğu Run Mokokos! Oyuncuların birbirlerine su balonları fırlatmak zorunda olduğu Su Balonu Dövüşü! ve oyuncuların hedeflere hindistancevizi fırlatması gereken Coconut Toss! Maharaka Festivali ayrıca altın, kristaller, honlama malzemeleri, kartlar, gravürler ve daha fazlası gibi ilerleme ödülleri sunacak.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.