Şimdi Ara

Lost Ark Oyuncuları Elgacia'nın Yeni Kıtasına Giriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lost Ark'ın bir sonraki güncellemesi az önce geldi, Bu, keşfedilecek yepyeni bir kıta olduğu düşünüldüğünde şaşırtıcı olmayan, dolu bir güncelleme. Ekip, geride kalanlara karakterlerini yeni içeriğe hazırlamaları için zaman tanımak amacıyla, sadece Elgacia'ya girmek için bile öğe düzeyinde gereksinimler hakkında ilk ayrıntıları yakın zamanda yayınladı.

    Sadece yeni arazi değil, aynı zamanda hikaye devam ediyor. Demon istilası South Vern'de başlıyor ve tüm dünyada Kaos Kapıları Lejyon Komutanlarının gücünü besliyor. Özellikle Kazeros'un dirilişi ufukta belirmişken, Arkesia'yı kurtarma umuduna sahip olmak için gidilecek bir yer olması gerekir. Yeni bir hikaye, yeni görevler, yeni karakterler, keşfedilecek yerler ve çok daha fazlasını getiren Elgacia'nın kapıları açılacak. Lazenithlerin sırlarını keşfetmek için keşfedin ve araştırın.

    Yeni kıtada, 1540+ öğe seviyesi için Israfel adında yeni bir saha patronu, yeni bir gezgin tüccar, yeni Rapport NPC'leri ve görevleri ve kilidini açabileceğiniz bir dizi şey bulacaksınız. Yeni koleksiyon öğeleri, yeni başlıklar, başarılar, kartlar ve kart setleri, kıtaya özel yeni müzik kutusu şarkıları ve bir Elgacia Bilgi Aktarımı seçeneği var.

    Zorluklara gelince, yeni dünya patronunun yanı sıra yeni oyun sonu Abyssal Dungeon var: Kayangel, Light's Sanctuary. Bu, iki zorlukla geliyor - normal ve zor - ve ilerlemenizi kurtarmak için dört kapı var. Bu dört oyunculu zindana yalnızca Elgacia hikayesini bitirdikten sonra erişilebilir.

    Ayrıca Fortunespire'ın son 25 katının kilidi de geliyor. Kulenin kilidi açılacak ve yükseldiğiniz her seviye için ilk seferde net ödüller alacaksınız.

    Lost Ark Gold'u arıyorsanız, Google'da Aoeah'ı arayın ve kontrol edin, indirim için FORUM kodunu kullanın!








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.