Şimdi Ara

Lost Ark Academy: İleri Düzey Sanatçı Sınıfı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
75
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 15 Mart'ta Sanatçı Sınıfı, Mart "Art of War" Güncellemesindeki özel ilerleme etkinlikleriyle birlikte Arkesia'ya gelecek. Sanatçı, fırçasından aldığı illüzyon güçleriyle taktiksel çok yönlülük yeteneğine sahiptir ve ekibini desteklemekte uzmandır. Sihirli fırçası ve akıcı mürekkebi ile Sanatçı, düşmanlara doğrudan saldırmayı veya kutsal hayvanları boyayarak çağırmayı seçebilir. Sanatçının saldırı gücü düşük seviyede olsa da, müttefiklere güçlü destek sağlama ve illüzyon güçleriyle onları tehlikeden kurtarma yeteneğine sahiptir - bu da onu her partinin hoş karşılanan bir üyesi yapar. Sanatçı, tamamen yeni bir sınıf kategorisi olan ilk Gelişmiş Sınıftır; 2023'te birden fazla görünüme sahip olacak uzmanlar.

    Lost Ark Gold'u arıyorsanız, Google'da Aoeah'ı arayın ve kontrol edin, indirim için FORUM kodunu kullanın!


    SINIF KİMLİK

    Sanatçı, düşmanlara beceri kazandırarak ve üç Harmony Orb'u doldurarak Harmony Meter Identity Gauge'ı doldurabilir. Harmony Orbs, Moonfall ve Sunrise'ı kullanmak için kullanılabilir. Bu iki Kimlik Becerisinin bekleme süresi yoktur.

    Moonfall - (2 Küre kullanır) Güçlü bir vuruşla yere vur. 24 metre içindeki tüm parti üyelerinin Giden Hasarını geçici olarak artırın.

    Gün Doğumu - (1 Küre kullanır) Enerjiye odaklanın ve 10 metre içindeki hedef konuma HP yenileyen bir Güneş Mermeri çağırın. Aynı anda en fazla 3 Sun Bilye çağrılabilir ve her Sun Bilye 60 saniye sürer.


    SINIF GRAVÜRLERİ

    Bir İleri Sınıf olarak Sanatçı, iki benzersiz Sınıf Gravürüne sahiptir. Full Bloom, destek yeteneklerini geliştirirken Recurrence, hücumunu güçlendirir.

    TAM ÇİÇEKLENME

    Gün Doğumu kullanılırken, sanatçının ve Güneş Bilye'nin 24 metre yakınındaki Parti Üyelerinin HP'lerini yenilemek için enerji yayılır:

    Seviye 1 - Sanatçının Maks HP'sinin %7'sine kadarını kurtarır.

    Seviye 2 - Sanatçının Maks HP'sinin %11'ine kadar yeniler.

    Seviye 3 - Sanatçının Maks HP'sinin %15'ine kadar yeniler.

    TEKRAR

    Moonfall veya Sunrise'ı kullandıktan sonra, Sanatçının Kritik Vuruş Oranını ve Kritik Hasarını geçici olarak artıran bir etki kazanın:

    Seviye 1 - 60 saniye boyunca Kritik Vuruş Oranını %6 ve Kritik Hasarı %20 artırır.

    Seviye 2 - 60 saniye boyunca Kritik Vuruş Oranını %9 ve Kritik Hasarı %30 artırır.

    Seviye 3 - 60 saniye boyunca Kritik Vuruş Oranını %12 ve Kritik Hasarı %40 artırır.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.