Şimdi Ara

Lösemili Mustafa Eren Can'ın kanalına destek ?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Mustafa Eren Can adında dünyalar tatlısı lösemili bir kardeşimizin youtube kanalı var. Orada kendince videolar çekip yayınlıyor, daha önce yardım çağrıları da yaptı bu kanaldan, sizden ricam eğer boş vaktiniz varsa kanala abone olun önünüze gelirse videolarını beğenin...

Kanalın linki buhttps://www.youtube.com/channel/UCFHQrWFp-IwpnX2hZBAkLFQ/feed

Videodaki kardeşimizle bir bağlantım yok, sadece bir yararım dokunur diye buradan konusunu açmak istedim. Dikkate alan herkese teşekkür ederim

• Videolarını seyretmeyecekseniz boşuna sub atmayınız. Sonra kanalları ölünce daha çok üzülüyorlar. Azeri türk oyuncu vakası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abone oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan1212

Videolarını seyretmeyecekseniz boşuna sub atmayınız. Sonra kanalları ölünce daha çok üzülüyorlar. Azeri türk oyuncu vakası

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son durumu nasıl bilgisi olan ?
  • quote:

Videolarını seyretmeyecekseniz boşuna sub atmayınız. Sonra kanalları ölünce daha çok üzülüyorlar. Azeri türk oyuncu vakası

Hocam açıkçası çoğu videosunu izliyorum ve beğeniyorum, hatta yorum yapıyorum. Tabi dediğiniz çok doğru, fakat çoğumuz gün içinde youtube sayfasına uğruyoruz ve o esnada 1 2 videosunu beğenmek izlemek çok şey kaybettirmez.

Haberlere dahil çıktığı için buradan paylaşmak istedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

azeri türk saçmalamaya başlamıştı o yüzden millet izlemeyi kesti.
  • Reklamlara tıklayında bari çocuk para kazansın.

Gerçi Google bunu anlar heralde.

• Saçma sapan Enes Batur ve türevi kanallar yerine bu çocuğu takip edin. İzlemeseniz bile, gördüğünüz her videosuna beğeni atın. Arada yorum da yapın. Çok zor bir şey değil bir çocuğu mutlu etmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Saçma sapan Enes Batur ve türevi kanallar yerine bu çocuğu takip edin. İzlemeseniz bile, gördüğünüz her videosuna beğeni atın. Arada yorum da yapın. Çok zor bir şey değil bir çocuğu mutlu etmek.

Aynen katılıyorum dostum, boş vaktinde YouTube açan arkadaşlar gördüğünde tıklasın beğensin yeterli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.