Şimdi Ara

Lords of the Fallen Video İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: err86

Videonun başındaki çalan müzik oyunun kendi müziklerinden mi?

şarkının orjinali "Creedence Clearwater Revival-Bad Moon Rising"
    ama bu videoda kullanılan versiyon "Mourning Ritual - Bad Moon Rising"

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Xbox360 a da gelse ne güzel olur ne güzel... acaba gelir mi ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meskalin33

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: err86<br><br>Videonun başındaki çalan müzik oyunun kendi müziklerinden mi?</blockquote><br><br>şarkının orjinali "Creedence Clearwater Revival-Bad Moon Rising"<br>ama bu videoda kullanılan versiyon "Mourning Ritual - Bad Moon Rising"

Teşekkürler.

• Optimizasyon olaylarına çok kafa yormayın, eğer her oyun optimize şekilde çıksaydı üst düzey ekran kartlarını kime satacaklardı, her sene her sene yenisini nasıl çıkartacaklardı. Zaten burada asıl kitle Amerika, oradakiler için ekran kartları ve next gen konsolların değeri büyük paralar değil, bizimle onlar arasındaki gelir farkı çok.

• Lisedeyken blade of darkness oynardım sırf o eski oyunun anısına oynuyorum güzel bir oyun bence bu tarzı seviyorsan mutlaka oyna

• bu oyunu oynuyum mı bilemedim. ben dark souls oyuncuyum . ben zor seviyom da. ama zor degilse zorluk derecesi ayarlarindan girip degiştirmek ve secim .
  • oyun çok başarılı müzikleri ve grafik yapısı birde hikaye modu ilgimi çekti efektler ise ayrı bir heyecan görsellik katmış.. oyunda ayrıca savaş fizikleride güzel olmuş savaş sırasında zırhların verdiği ağırlık yükü çok iyi şekilde dengelenmiş ve ayarlanmış.. zırhlar yani kıyafetler silahlar çok güzel tasarlanmış..

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • oyun güzelde çok zor birde türkiyeden fazla oynayan olmadı herhalde herhangi bir oynanış videosu yada oyun ile alakalı bir rehber bulamadım

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.