Arkadaşlar yeni türk serveri kuruldu hepinizi bekliyorum acount alımlarını frombydeath@hotmail.com adresine kullanıcı adı ---- şifre ----- olarak email atın acountunuz açılınca size mail gelecektir versiyonuz yapılmak üzere tapılınca yazacam herkes orda olacak hepinizi bekliyorum
EXP=200 Dorp =50 Bless bug =OFF ServerOnline süresi =24 saat :D hepinizi bekliyorum
Site yokmudur yawt bide Admin Senmisin! yada Kaç kişisiniz Bana Daha Fazla bilgi verebilirmisin
Not: Oyun Oynamak Hastalık olabilir Muonline oynamak Bağımlılıktır....
Tamam da account alıcak millet servera nasıl giricek,hiç bişeyi belirtmemişsin.
quote:
Orjinalden alıntı: borntobewild
Tamam da account alıcak millet servera nasıl giricek,hiç bişeyi belirtmemişsin.
Çok DOğru
arkadaşlar server yeni çıkan bi version yeni eşyalar war 300 defans weren eşya bile war site ve oyun cilenti yapılmak üzere ben size yazıcam ....
ya arkadaslar acın su server ı lutfen yaw
arkadaş version yeni olduğu için bi sorun çıktı internetten girene dc weriyo halledince haber werecem
walla ben en uzun süreyi söliyim 1 hafta en az 2 gün
ok saol
Selam Arkadaslar ben Mubergama nın admınıyım..
bız kısa bırsure once yenı versıyona gectık mu nun en sonra versıyonu olan 1.0z ye... daha ustu olmayan bır versiyon bu arkadaslar benım bıldıgım dıyer serverlar gıbı 97+1.0 pach degıl yada sızın bıldıgınız gıbı..cok guzel bı versıyon cok deyısık ozellıklerı olup yenı questlerı barındıyor Yenı Skıll ler yenı buyuler ve orb lar..guıld ozellıklerı Duello ozellıgı "M" Tusuyla Wap lıstesı vb bır cok ozellık
arkadaşlar sonunda server açıldı acc larınızı muratefearslan@hotmail.com dan alabilirsiniz bu adresi msnninize ekleyin o size launcheri yollucak we acc açtırabiliceksiniz iyi oyunlar mubergama admini kardeşim kendi serverine uygun bi bölüm açsan daha iyi olurdu
arkadaslar uye olmak ıstıyorum nasıl
ya ben mubergama oynuyorum ama cok lewel hemen alınsın yawwww
Exselans mısın nesin bak seni goruroyum bazı yerlerde mu aleminde bi exelans war oda benm özenti olmayın biraz be bi nick yazdık calmayan kalmadı ARKADASLAR BOLE EZİQLERİN SERVERİNDE OYNAMAYIN
hade lem arkadaşlar serverde herkes 1 res den başlıcak benden sölemesi bide ben bu nicki 7 yıldır kullanıyom
exelans bu serverın versionu nedir_?
KARDEŞ YENİ VERSİYONA GEÇİCENİZİ DUYUNCA ACC.ALIP BAŞLADIM FAKAT KİMSE YOK BİRDE NE FORUMA NEDE OYUNA GİREMİYORUM.YARDIMCI OLURMUSUN.BİRDE OYNUN ESKİ OYUNCULARI DARK LORD KARAKTERİ OLSUNMU OLMASINMI TARTIŞMASI YAPIYODU DARK LORD VARMI?BİLGİLENDİRİRSEN SEVİNİRİM
quote:
Orjinalden alıntı: DreamX
Selam Arkadaslar ben Mubergama nın admınıyım..
bız kısa bırsure once yenı versıyona gectık mu nun en sonra versıyonu olan 1.0z ye... daha ustu olmayan bır versiyon bu arkadaslar benım bıldıgım dıyer serverlar gıbı 97+1.0 pach degıl yada sızın bıldıgınız gıbı..cok guzel bı versıyon cok deyısık ozellıklerı olup yenı questlerı barındıyor Yenı Skıll ler yenı buyuler ve orb lar..guıld ozellıklerı Duello ozellıgı "M" Tusuyla Wap lıstesı vb bır cok ozellık
KARDEŞ YENİ VERSİYONA GEÇİCENİZİ DUYUNCA ACC.ALIP BAŞLADIM FAKAT KİMSE YOK BİRDE NE FORUMA NEDE OYUNA GİREMİYORUM.YARDIMCI OLURMUSUN.BİRDE OYNUN ESKİ OYUNCULARI DARK LORD KARAKTERİ OLSUNMU OLMASINMI TARTIŞMASI YAPIYODU DARK LORD VARMI?BİLGİLENDİRİRSEN SEVİNİRİM
arkadaşım ben cevap vereyim sana. oyle bir tartışma klmadı artık. darklord karakteri var. herşey çalışır halde. tüm yenilikler var yani serverımızda.
quote:
MuBergama serverımız, elektirik kesintisinden kaynaklanan bir sorun nedeniyle hasar gördü. Yarın yada yarın akşam 2 server olarak kapanmamak üzere hizmete açılacaktır. Ayrıca forumda kullanıma açılacaktır.