Şimdi Ara

LORD_YARKAN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bencede çunku lvl 47 elbisesi var ve altında lvk 30 atı var
  • Bence gm felan degil..Çünkü devler çıkınca ölüyor kendisi..Ve ilk başta 30 level at var ama sonunda 45 levelli at var...Normal bi user çekmiş sanırım..

Yanlız bu bossu acaip abartmışlar..250 milyar hp dile kolay..Yere vururken çevresindekileri felan fırlatıyo..Çoğusunu da tek vuruşta alıyor zaten..Darısı bizim serverlara artık..Gelse de biz de izlesek ve hatta kessek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ANIL_ -- 23 Nisan 2006; 23:16:39 >
  • oyle ama ne bileyim ya hiç yeni skill yok gibi geldi bana bu beni uzdu birde farkındaysanız full intçi 2 yada 3 tane var demekki bu full intte bir cevher yok ileride
  • quote:

Orjinalden alıntı: archerxx

oyle ama ne bileyim ya hiç yeni skill yok gibi geldi bana bu beni uzdu birde farkındaysanız full intçi 2 yada 3 tane var demekki bu full intte bir cevher yok ileride

full int'ci sanırım oyundan daha çok zevk almak isteyenlerin i$i olsa gerek.Level'ler e$itlendiğinde full str,full intciye kar$ı aman aman damage veremiyor yine.10 ki$inin yıkamadığı full intciler görüyorum bazen.Nuke'lar teker teker değilde grup halinda monster kesmeğe daha çok yarıyor.PVP'de yenilme ihtimali daha yüksek ama Silkroad PVP'den daha çok Quest bazlı oynanıp zevk alınması gereken bir oyun bence...

Skill i$inde de oyunda ileriki patchlerde ekleneceğini umuyorum.Fazla Nuke'un ve sihirin olmaması oyunda Wizard,Sorceres gibi büyücü sınıfı karakterlerinin olmamasınından kaynaklanıyor sanırım.

• 58 lvl str blade fire charım var troyda aynı serverda gene lvl 32 full int sword lg nukerim var hayvan gibi vuruyor valla yalnız str char kadar sağlam değil arada kaldımı çabuk yatıyor super trader oluyor ama npc thiefine tek atıyor.

gelelim lord yarkana full str taklamakan çölünün ağasıdır aynı zamanda nida krallığının imparatoru oluyo kendileri. max lvl 80 olduğu gün kendisiyle yakından tanışıcam zaten

bide lvl 90 bosu var o tam hayvanat yani kore ve japon serverında açık eleman.

LORD_YARKAN

bu yukardaki arkadaş full int ve benim gibi str olan arkadaşları malesef baya gıdıklıycak

aşadaki linkdende yeni monsterlara bakabilirsiniz.

http://kr.silkroad.yahoo.com/gameinfo/mo_westernasia.asp

• ben silkroad-oasis'de 100 lvl için gerekli expyi gordum demekki 100 lvle kadar yolu var bu oyunun hadş bakalım hayırlısı yalnız neşet o uniquede bir ermişlik tipi var sakın evliya olmasın
  • agalar bişi sorcam o yaratığı okadar adam kesmeye çalışıyo yaratık yattı herkes bişiler almaya gitti hepsi bişiler alabiliyomu o yaratıktan düşenleri?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KneeDeep

Bencede bu monster scroll ile çıkmış olabilir emin olmak lzm(ama bu kadar da değildir hani)

Ben şahsen jangan kapısında 5 tane büyük dew troll gördüm,ewet ewet yanlış duymadınız hani o yüzüklerin efendisi trollarından yemin ediyorum...!!!!Hepside monster scrolla çağırılmışlardı,we üstlerine tıkladığımda "yahu du bi bakayım bunların adı neymiş" gibisinden..Bir de ne göreyim isimleri yok!!!!Yani monster scrollardan unique monsterlar çıkabiliyor,ama bunlar 5 adetti we de hepsinin elinde büyük çiwili tokmaklarla troller saldırıyordu millete!!!Yuh dedim,yani oyunun suyunu çıkarttınız bre yapımcılar...

yeti olmasın o

• quote:

ben silkroad-oasis'de 100 lvl için gerekli expyi gordum demekki 100 lvle kadar yolu var bu oyunun hadş bakalım hayırlısı yalnız neşet o uniquede bir ermişlik tipi var sakın evliya olmasın

kendisi korede budadan sorumlu devlet bakanı kanka

acaba 100 lvl kaç yıl sonra oluruz bu oyunda
  • quote:

Orjinalden alıntı: GrimRepo

quote:

Bencede bu monster scroll ile çıkmış olabilir emin olmak lzm(ama bu kadar da değildir hani)

Ben şahsen jangan kapısında 5 tane büyük dew troll gördüm,ewet ewet yanlış duymadınız hani o yüzüklerin efendisi trollarından yemin ediyorum...!!!!Hepside monster scrolla çağırılmışlardı,we üstlerine tıkladığımda "yahu du bi bakayım bunların adı neymiş" gibisinden..Bir de ne göreyim isimleri yok!!!!Yani monster scrollardan unique monsterlar çıkabiliyor,ama bunlar 5 adetti we de hepsinin elinde büyük çiwili tokmaklarla troller saldırıyordu millete!!!Yuh dedim,yani oyunun suyunu çıkarttınız bre yapımcılar...

yeti olmasın o

İzin verin de o kadar oyunu bilelim isterseniz....Yeti filan değillerdi,gerçekten trollerdi,size yemin ederim hem o kadar iyi hatırlıyorum ki,ss almayı unuttum tek sorun o,yani oyunda unique monster görüp ss almayan tek dangalak benimdir heralde şimdiden çok özür dilerim herkeslerden çünki bunlar gerçek bir TROLL SÜRÜSÜYDÜ!!!!!!...isimleri yoktu ve birşeyin değişmiş halleri filan da değillerdi muhtemelen gm'lerin işidir oyunda olmayan canavarlardı bütün monster listelerini kontrol ettim öyle birşey yok!!!Üstlerine tıkladığımda ?????? diye şeyler çıkıyordu isim yerine ve canavarlar level 60 üzeri adamları bile 4-5 vuruşta devirdiler teker teker neden ss almadım yaws benim cidden boş anıma geldi çok üzgünüm

• quote:

P4P800 Tarih 26 Nisan 2006; 12:22:18

quote:

ben silkroad-oasis'de 100 lvl için gerekli expyi gordum demekki 100 lvle kadar yolu var bu oyunun hadş bakalım hayırlısı yalnız neşet o uniquede bir ermişlik tipi var sakın evliya olmasın

kendisi korede budadan sorumlu devlet bakanı kanka

acaba 100 lvl kaç yıl sonra oluruz bu oyunda

zuhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa adam çok karima ama yalnız ben bunun nasıl bir skille vurdugunu gerçekten çok merak ettim sakın okuyp üflemesin bu çarpmasın
  • Baya iyiymiş valla.O damagelerin azlıgından anlaşılıyorki cok fazla sağlam.Ama yeni cıkan 90 lık boss full intmis.O daha sakat bana göre.Çıkan itemler pek anlaşılıyor demoda.Ama genede iyiydi demo
  • ya ilk yer tomb ikinci yer ise tombun önü adamlar kaçarken oraya götürmüşlerdir bu yaratıkta scroll olsa zor keserler.
  • quote:

quote:

quote:

yeti olmasın o

İzin verin de o kadar oyunu bilelim isterseniz....Yeti filan değillerdi,gerçekten trollerdi,size yemin ederim hem o kadar iyi hatırlıyorum ki,ss almayı unuttum tek sorun o,yani oyunda unique monster görüp ss almayan tek dangalak benimdir heralde şimdiden çok özür dilerim herkeslerden çünki bunlar gerçek bir TROLL SÜRÜSÜYDÜ!!!!!!...isimleri yoktu ve birşeyin değişmiş halleri filan da değillerdi muhtemelen gm'lerin işidir oyunda olmayan canavarlardı bütün monster listelerini kontrol ettim öyle birşey yok!!!Üstlerine tıkladığımda ?????? diye şeyler çıkıyordu isim yerine ve canavarlar level 60 üzeri adamları bile 4-5 vuruşta devirdiler teker teker neden ss almadım yaws benim cidden boş anıma geldi çok üzgünüm

hehe o yaratık zindanda çıkan bi yaratık ismi çıkmıyo bazı bilgisayarlarda scroll basmış çıkarmıştır unique deil ama dediğim gibi zindan yaratığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil_Miyu -- 27 Nisan 2006; 22:57:51 >

• +1
  • quote:

quote:

quote:

yeti olmasın o

Edimmuda olabilir :P

• Muhabbet güzel. Ne güzel de konuşmuşsunuz kendi aranızda. Anlaşılan daha taklamakam gelmemiş isro'ya. Herkes merak içinde. Şimdi size birşey söyliyeyim mi? O hayranlık duyduğunuz unique şimdiki isro'da saniyeler içinde yerle bir oluyo...
  • ve beyin koşarak uzaklaşır...
  • Aazam yaptığın iş mi ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.