Şimdi Ara

Lord of Ultima-EA'in yeni web tabanlı strateji oyunu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
1
Favori
15.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Lord of Ultima-EA'in yeni web tabanlı strateji oyunu

ne yapmam gerektiğini anlamadım bir türlü ağaç kesme yeriyle ilgili bişiler diyor ama
    şuanda 2 tane ağaç kesme yeri var ama hala aynı soru var
  • Toplamda 3 tane olması gerekiyordu galiba.
  • Woodcutter dan 3 tane yapıcaksın kardeşim!
  • benim oyuna bişiler oldu internet sitesine girmiyor
    internet sitesine girince böle bişi çıkıyor
     Lord of Ultima-EA'in yeni web tabanlı strateji oyunu

girdiğim adreswww.lortofultima.com
  • Yanlış girmişsin galiba birde buradan denehttp://www.lordofultima.com/en şuan ben girebiliyorum
  • outdated report type bildirisi aldım son 1 haftadır yaptığım yaratıklara karşı yağmada. Eli boş dönüyorlar. Benden önce biri erkenden davranıp saldırıp hedefi yok etmişse anlarım da bu 15 kere de olunca insan düşünmüyor değil. 2 farklı oyunum var. İkisinde de sürekli olması ilginç.
    Son olarak az önce seviye 2 moloha daldım. Nasıl olduysa bu sefer hata mata vermedi.
  • 8serverda bugün başlamış bulunuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esqarrouth

Tanıdık yabancılarda var gelmek isteyen, Türk klanımı kursak yoksa internationalmı yapsak onu tartışıyoruz şu an

8. server'a ben de katıldım
    klan kuruldu mu?
    ayrıca kurulunca davetiye ile mi katılınabiliyor?
  • 8. serverdayım baya kaynak falan yerleri yaptım.
  • Baron olmak üzereyim gerçekten çok zevkli oyun başlayacak arkadaşlara beklememelerini öneriyorum bu arada 8. dünyadayım koordinatlar : 226:665
  • quote:

Orijinalden alıntı: cok_yasa_kamil

quote:

Orijinalden alıntı: Esqarrouth

Tanıdık yabancılarda var gelmek isteyen, Türk klanımı kursak yoksa internationalmı yapsak onu tartışıyoruz şu an

8. server'a ben de katıldım
    klan kuruldu mu?
    ayrıca kurulunca davetiye ile mi katılınabiliyor?

www.uotr.net/ult
    klan kuruldu ama yabancı üyede aldık. burada bilgileri bulabilirsin

• arkadaslar benim yanımda sadece forest dungeon var ayrıca hiç boss yok ne yapıcm bn bunlarsız mı oyun oynayacagım? bu dungeonların özellikleri ve getirilri nedir forest dungeondan aldıgım 250 altın peki ya diger dungeonlar ve bosslardan neler geliyor??
  • Dungeon ve bossların levellerine göre kaynak ve artifact alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismetdai

Dungeon ve bossların levellerine göre kaynak ve artifact alırsın

yani dungeon çeşidinin ne olduğuna bakılmaksızın sadece leveli mi gelen altını vs etkilyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahgözlübezelye

quote:

Orijinalden alıntı: ismetdai

Dungeon ve bossların levellerine göre kaynak ve artifact alırsın

yani dungeon çeşidinin ne olduğuna bakılmaksızın sadece leveli mi gelen altını vs etkilyor?

Hayır dungeonun çeşiti de etkiler bazılarından daha çok demir bazılarından daha çok odun vs gelir fakat toplam miktarı etkileyen levelidir.
  • güzel, peki bu archery tower ve look towerı diktiğimiz yer önemli mi ? hani iç sura şu dikilse daha iyi olur dış sura şu dikilse daha iyi olur gibisinden öneriler var mı ? forumlarda rastlamm gerçi de bi sorayım ben yine de :)
  • hayır sadece sayısı önemlidir dikildiği yerin önemi yok.Şöyle bişey var trap towerlarını iç tarafa dikemiyorsun.
  • lawless city nedir? Bir de baronu çıkarttık diyelim şehir kurmanın püf nokltaları var mı? hani nehir kenarına kur dağ eteğine kur vb
    bu şehir kurma olayını ayrıntılı anlatır mısınız? baronla beraber mi kaynak yollayacagız şehre?
  • Lawless city şu,uzun süre (2-4) hafta hiç oyuna girmeyenlerin şehirleri lawless city olur.Eğer şehirde castle yoksa,direk baron göndererek şehri alabilirsin.Eğer castle varsa baron ve askerlerle şehri kuşatman gerekir.
    Şehir kurmanın ne gibi püf noktaları vardır anlatayım.
    Nehir kenarına kurarsan harbor ve diğer gemi binasını(adını unuttum) yapabilirsin aksi takdirde yapamazsın.
    Dağ kenarında olursa demir ve taş madenleri daha çok olur.
    Orman kenarında olursa ağaç daha çok olur.
    Ayrıca yeni şehir kurman için şunlar gerekli: 1 baron,100k wood,100k stone,25k iron,25k food ve 250 trade cart ya da 25 trade ship.
    Trade cartları market kurarak ve marketlerin levellerini artırarak yapabilirsin.Trade shipleri de harbor yapıp levellerini artırarak yapabilirsin.Kuracağın şehir nehir kenarında değilse 250 cart yapmak zorundasın.
  •  Lord of Ultima-EA'in yeni web tabanlı strateji oyunu

Peki buradaki şehri almamı önerir misiniz? Neden alayım veya almayayım, bir de hazır kurulu şehri alırken de 100k wood stone vs ödüyor muyuz??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mental Yatırım -- 25 Haziran 2010; 5:07:50 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.