Şimdi Ara

Lord Of The Rings:Conquest İncelemem

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gün gelmiyor ki bir Yüzüklerin Efendisi oyunu daha görmeyelim.Bu cümlemden memnuniyetsizlik algılayabilirsiniz hayır aksine çok heyecan veriyor bu tür oyunlar benim gibi Yüzüklerin Efendisi hayranlarına.
    Oyuna yüzeysel bir bakarsak ana menü oldukça sade.Singleplayer’in yanı sıra Multiplayer desteği de var oyunun.Bizim olayımız Singleplayer daha sonra Multiplayer’e el atabiliriz.
    Diğer Lotr oyunlarından farklı olarak olaya bu kez baş karakterlerin değil askerlerin gözünden bakıyoruz.Oyunda 4 adet sınıf mevcut bunlar:
    Scout:Görünmez olabiliyor, düşmanın arkasından suikastle tek vuruşta rakibi indirebiliyor,oldukça seri comboları var.
    Mage:Adından da anlaşılacağı gibi büyücüdür kendisi.Diğer sınıflara göre daha az cana sahip ancak kendisini ve arkadaşlarını healleyebilme özelliği var bu karakterde.
    Archer:Aslına bakarsanız bir okçuyla neredeyse hiç ölmeden tüm oyunu bitirme şansınız var.Düşmanın kellesine zoom yaparak bir ok attığınızda kritik vuruyor.Kaçarak ok atabiliyorlar ve kaçarkende rakibe vurabiliyorlar.Abartı bir sınıf olduğunu düşünüyorum şahsımca.
    Warrior:Warriorların yüksek canları var oldukça dayanıklılar,comboları ise kullanışlı.Oyunda en çok sinirinizi bozacak düşmanlar genellikle warriorlar olacaktır.
    Oyunun başlangıcında bir eğitimden geçmek bizim açımızdan iyi olur zira hangi sınıf hangi işe yarıyor nasıl kullanılır yüzeysel olarak bir üzerinden geçiliyor Trainerde.Oyunun Trainer bölümünü de Isildur’un Sauron’u öldürdüğü yerden oynama fırsatı elde ediyoruz.Bir yandan hareketleri, comboları öğrenirken bir yandan da geçmişte küçük ama güzel bir gezinti yapıyoruz.Training bittikten sonra serüvenimize Helm’s Deep’ten başlıyoruz.
    Başta söylemiştik oyuna askerlerin gözünden bakıyoruz diye aslında bu tamamen doğru değil.Oyunda az da olsa Aragorn,Gandalf,Legolas,Witch-King,Nazgul gibi kahramanları kullanmak mümkün.
    Oyunda iyiler kısmını bitirdikten sonra sıra geldi kötüler kısmına.Oyunda kötü tarafta da yer alabiliyoruz.Ancak kötü tarafı oynamak için öncelikle iyi tarafın tüm bölümlerini bitirmemiz gerekli.Kötü tarafta ise konu şu ‘’Eğer Frodo yüzüğü yok edemeseydi ne olurdu?’’ bu olay gerçekten güzel işlenmiş.Kötü tarafta Nazgul,Witch-King,Mouth of Sauron gibi kahramanları kullanmak mümkün.
    Oynanış açısından oyun pek te iyi sayılmaz.Başta çok fazla ve karışık gibi gözüken combolar oyunda ilerledikçe ‘’Ne gerek var lan bu combolara, combosuzda gayet güzel gidiyoruz.’’ dedirtebilir. Savaş alanları kısıtlı belli bir bölgenin dışına çıktığınızda ölebiliyorsunuz ya da ‘’buraya geçemezsin’’ gibi uyarılar alabiliyorsunuz.
    Oyun iyi denilebilecek grafiklere sahip.Zırhlı trollerin modellemesi benim çok hoşuma gitti.Patlama efektleri pek doyurucu olmasa da yinede grafikler idare eder.Ama sinir bozan bir nokta var ki karakterlerden bazıları palyaçodan farksız.Örneğin orkların magesi rezalet tasarlanmış.Çoğu bölümde ulaşılamayan bölgede savaş atmosferi yaratılabilmek için saçma sapan kendini tekrarlayan askerler var, biraz incelerseniz bu askerler sürekli kendini tekrarlıyor hatta bazıları boş yere kılıç kalkan sallıyor.
    Ses olarak oyunda bildiğimiz Yüzüklerin Efendisi müzikleri kullanılmış.Ekstra bir ses eklemeye gerek duymamışlar.Kılıç,bıçak,ok,patlama seslerine değinmiyorum çünkü bu tür seslerde en iyisi diye bir şey yoktur.Klasik kılıç,bıçak vs. sesi vardır bu oyunda da bu kullanılmış.
    2009 yılında çıkacak bir oyuna ve hatta Yüzüklerin Efendisi oyununa yakışmayacak bir oyun olmuş.Oyuna kötü demiyorum ancak iyi bir oyunda denilemez.Bana sorarsanız bu oyunu oynamanız ve tatmanız gerekir.Her ne kadar kötü desem de oynadığım vakiti bir vakit kaybı olarak görmüyorum.6 Gb boyutlu ancak 5-6 saatte bitebilen bu güzel oyunu oynamanızı tavsiye ederim.

• hocam eline saglik da bi kac ss koysaydin dizayn icin.
  • Evet hocam ss koyarsan daha sürükleyici olur eline sağlık.
  • Valla heves ettik yazdım.İlk yazışımdı bir kaç oyunun daha böyle incelemesini yazmak istiyorum amatör bile olsa insanın hoşuna gidiyor.
    --Ss olayını düşündüm ama üşendim birazcık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    StarCraft II [ANA KONU]
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.