Şimdi Ara

Lord Joker hakkında önemli duyuru (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Adam sanki cinayet işlemiş amma büyüttünüz ya.
    Haklı olduğu bir nokta şu_
    Hesabını çizdirdi diye bir daha ömür boyu forumu kullanmasın mı.
    Lan cinayet işleyenler bile 5-10 sene sonra tahliye oluyor.
    Bu olayı çok büyüttünüz bence.
    İnsan gibi yorum yapıyorsa forumda yorum yapma hakkını kullansın.
    Bundan kime ne.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kind Regard

Adam sanki cinayet işlemiş amma büyüttünüz ya.
    Haklı olduğu bir nokta şu_
    Hesabını çizdirdi diye bir daha ömür boyu forumu kullanmasın mı.
    Lan cinayet işleyenler bile 5-10 sene sonra tahliye oluyor.
    Bu olayı çok büyüttünüz bence.
    İnsan gibi yorum yapıyorsa forumda yorum yapma hakkını kullansın.
    Bundan kime ne.

keşke herkes sizin gibi mantığını kullansa hocam

teşekkür ederim yorumunuz için,Allah razı olsun

• dikkat ederseniz destekleyenlerin tamami galatasarayli. just saying

• Hesabi yeni almis olsaydiniz katilirdim fakat hesab eski hocam. Adminlerin insiyatif kullanip sizi banlamamasi kurallari cignediginiz gercegini degistirmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

dikkat ederseniz destekleyenlerin tamami galatasarayli. just saying

Vitor kardeşliği

• Banlanmanın amacı zaten forumdan yararlanamaman. Bu arkadaşta forumdan yararlanamadığım için hesap açtım diyor. Eee o zaman ne anladık senin banlanmandan.

• Ulan az yaman troll değilsin ha. Bu hesabın için lord joker deyip duruyorlardı inanmamıştım harbi iyi yutturmuşsun. Ben bile çözemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nizari

Ben LJ değilim diyen adam şimdi paragraflar döşüyor kendini savunmak için. İlginç bir karakter.

Lj benim oğlumdu bi aralar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • La olm Allah başka dert vermesin size ne diyeyim. İşsizsiniz yeminle şu tartıştıkları şeye bak.
  • Trolldür fakedir bilmem ben. Hesabı çizicem diyip başka hesapla "ben sözümü tuttum hesabı çizdim. Başka hesapla yazmam demedim ehehe" diyen adam net kaypaktır. 2 gram kalıbının adamı ol. Ya tutamayacağın sözler verme ya da böyle yan çizmeye çalışıp milletin aklıyla dalga geçmeye çalışma. Pereirayı sev sevme umrumda değil burası forum tabiki görüşünü yazıcaksın ama sözünü tutmadığın için birçok insanın umrunda bile değilsin. Joker olduğunu bile bile aylarca bloklamadım ama hakettin artık. Hadi iyi geceler.
  • Yaklaşık 2 senedir forum yönetiminde, 8 senedir de forumdayım böyle bir vakayı ilk defa görüyorum.

1-) Hesabı sınırsız kapatılan üyeler foruma farklı bir hesap ile giriş yapabiliyorlar bunda kural dışı bir durum yok, bunun önüne geçemeyiz girmek isteyen adam her türlü geliyor bunu çok kez tecrübe ettik, ilk yapan Lord Joker değil ve son yapanda olmayacağı aşikar, asıl önemli olan bu kişileri tespit etmemiz ve yakın takibe almamızdır. Şuan Futbol bölümünde sayamayacağımız ölçüde bu şekilde gezen arkadaşlar var ve biz zamanında çok sıkıntı çıkaranların birçoğunun kim olduğunu biliyoruz ve bunlar takibimizdedir, bu tarz üyelere karşı daha sert tutum sergiliyoruz normal bir üye ile aynı konumda değiller.

2-) Fake üyelik dediğimiz durum aynı anda 2 aktif hesap barındırmaktır, bu durumda asıl hesap 7 gün ceza alırken 2. hesap sınırsız banlanır, Lord Joker hesabı aktif iken bu hesabını açmış ama bu hesap ile o zamanlar çok aktif olmadığından radarımıza takılmamış şuan bir başka hesabı olmadığı için bu hesabı ile gezebilir bizim bilgimiz dahilindedir ve yukarıda anlattığım şekilde takibimizdedir.

Size tavsiyelerim;

3-) Bu arkadaş troll diye adlandıracağımız bir üye değil, savunduğu fikirleri kendisinin bizzat gerçek düşündüğü fikirler, kimseyi sinirlendirmek için kasten yapmıyor, herkes aynı fikirde olacak diye bir durum yok, çoğunluğa zıt olması ona saldırmanız anlamına gelmiyor.

4-) En önemli unsur herkes üstüne gelmesine rağmen kimseye hakaret etmiyor ve sakin bir şekilde tartışıyor.

Eğer rahatsız oluyorsanız yapmanız gerekenler;

Uzun uzun yazıyor diye şikayetler geliyor okumak zorunda değilsiniz, kendi taraftarını sinirlendiriyor diye şikayetler geliyor bloklayabilirsiniz. Kurallarımız belli bunun dışında bir hareketini görürseniz şikayet edersiniz biz gerekeni yaparız.

Siz adamın adına konular açıp sayfalarca tartıştıktan sonra bize bu gereksizi banlayın diye serzenişte bulunmanız fazlasıyla ironik bir durum. Tüm gerekli açıklamayı yaptım artık daha fazla bu konuyu büyütmeyelim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.