Şimdi Ara

Lord Joker hakkında önemli duyuru (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yav benim hakkımda böyle konu açsan ben forumu bırakacağım olsada bırakmam adamın gitmesini istiyon adamla iletişime geçiyon açtım adamın bloğnu her mesajını artılıcam uşenmeden her yorumuna hak vericem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkWarrior.

quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

Beyler ben ne whatsapp gruplarındayım ne de lord joker'le bir ilişkim var bu konu hakkında birkaç şey söylemek istiyorum.

Bakın öncelikle burası bir forum. Herkes kendi düşüncelerini dile getirir. Bu arkadaş istediği kadar övsün,savunsun pereira'yı bu onun fikridir ve hakaret etmediği sürece, terbiyesizlik yapmadığı sürece bir sıkıntı yoktur. Sen bir adamın fikrinden tahrik oluyorsan bu senin sorunun. Ben bu arkadaşın hiç küfür ettiğini görmedim. Söyledikleri,savunduğu şeyler bana da ters ama bu bana bu adama hakaret etme hakkı vermez. Eğer siz hakaret etmek için bu adamı whatsapp gruplarına almışsanız hata yapmışsınızdır. Forumumuzda bir "blok" tuşu var. Eğer birinin fikirlerinden rahatsızsan bloklayıp geçersin. Hakaret edemezsin.

Fake hesap konusu gelecek olursak. 4-5 tane fake hesabım banlandı. Birini bu hesaptan önce açmıştım şifresini unuttum bu hesabı açtım eski hesabın şifresini hatırlayınca girim biraz takılim dedim ve banlandım. Bu DarkWarrior isimli hesabın banlanması gerek forum kurallarınca. Kimse fake hesap ya da ikinci bir hesap kullanamaz. Kendimi sınırsız çizdiriyorum diyen bir adamında bu foruma girmemesi gerek zaten ahlaki olarak.

hocam öncelikle ilk paragraf için teşekkür ederim

ikinci paragrafa gelirsek durum şöyle ki fake üyeliğe girmesi için aynı anda iki üyeliğin de aktif olması gerekir,yani şöyle hoca eğer lord joker hesabım şu anda var olsaydı ve ben bunu kullanıyor olsaydım bu fake üyeliğe girer ve ceza almam gerekirdi

ancak öteki hesabım sınırsız çizildiği için,şu an tek hesap kullanıyorum ve bu fake üyeliğe girmez,zaten bunu söylememe rağmen ben fake üyelikten 1 hafta ceza aldım bu üyeliğime,bunu da adminlere karşı dile getirdim zaten

şu durumum fake üyeliğe girmiyor,ne yani bir hesabım sınırsız çizildi diye ömür boyu donanım haber foruma girmek yasaklanıyor mu?hayır tabi ki de,4-5 yıllık emeğin o hesap ile birlikte gidiyor asıl ceza bu

Madem foruma başka bir hesapla tekrar gireceksin, kendini sınırsız banlamanın ne anlamı var o zaman? 1 ay sonra döneceksen 1 aylığına banlasaydın.

quote:

şu durumum fake üyeliğe girmiyor,ne yani bir hesabım sınırsız çizildi diye ömür boyu donanım haber foruma girmek yasaklanıyor mu?

E herhalde. Bir adam her şeyi yapsın sınırsız çizilsin, sonra da yeni hesapla geri dönsün... Ben ne anlarım o işten. Adam ceza çekmiyor ki. Madem bu tip durumlarda 4-5 yıllık emeğin gidiyor sadece forum yönetimi salak mı da sınırsız ceza veriyor insanlara? Rütbelerini ve mesajlarını silersin olur, biter. Amaç emeği yok etmekse sınırsız banın ne gereği var?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Protez Bacaklı Çekirge

quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

Beyler bu konu fazla uzamadı mı ?

Kaç aydır Lord Joker Lord Joker bırakın adam istediğini savunur istediğini savunmaz istediğini sever istediğini sevmez.

Kimse buna karışamaz her ne kadar biz Pereira sevmesekde adam hastası.

Burası özgür bir forum sınırları aşmayacak şekilde adam istediği mesajı yazabilir.

Zaten adminler bilmiyor mu o hesabı olduğunu bi bildikleri vardır herhalde.

Burda olay pereirayi savunmasi ya da gorusleri degil, bundan tamamen bagimsiz bir konu. Adminler ise bilmiyor demek ki, hasa onlar Allah mi da bilsinler her seyi

ne alakası var kardeşim?emin ol adminler sizden çok daha önce durumu farkederek mesajlarını attılar,adamlar işlerini yaptılar

ancak durumumda fake üyeliğe giren bir şey yok,bunu anlamak istemiyorsunuz,bir üyeliğin sınırsız çizildi diye ömür boyu donanımhabere giremezsin gibi bir mantık yoktur kurallarda

diğer üyeliğim mevcut olarak aktif olsaydı haklısınız,sonuna kadar şikayet edin ama bu durum fake üyeliğe girmiyor

Diger uyeligi lord joker kisa sureli banlandiginda da kullandigini kendin itiraf ettin. Bu iste fake uyelige girer.

• Hocam nickini değiştir Lord joker yap.

• quote:

Orijinalden alıntı: What a Goal

quote:

quote:

quote:

Kaç aydır Lord Joker Lord Joker bırakın adam istediğini savunur istediğini savunmaz istediğini sever istediğini sevmez.

Burası özgür bir forum sınırları aşmayacak şekilde adam istediği mesajı yazabilir.

Burda olay pereirayi savunmasi ya da gorusleri degil, bundan tamamen bagimsiz bir konu. Adminler ise bilmiyor demek ki, hasa onlar Allah mi da bilsinler her seyi

ne alakası var kardeşim?emin ol adminler sizden çok daha önce durumu farkederek mesajlarını attılar,adamlar işlerini yaptılar

ancak durumumda fake üyeliğe giren bir şey yok,bunu anlamak istemiyorsunuz,bir üyeliğin sınırsız çizildi diye ömür boyu donanımhabere giremezsin gibi bir mantık yoktur kurallarda

diğer üyeliğim mevcut olarak aktif olsaydı haklısınız,sonuna kadar şikayet edin ama bu durum fake üyeliğe girmiyor

Diger uyeligi lord joker kisa sureli banlandiginda da kullandigini kendin itiraf ettin. Bu iste fake uyelige girer.

arkadaşım sadece birine mecbur,özel durum diye pm attım,sırf bunun için ceza mı alacağım?

ayrıca o hafta lord joker hesabım yok yere çizilmişti,yani o cezamı kaldırdılar 3-4 gün sonra,ondan sonra da darkwarrior hesabını kullanmadım zaten

anlatabiliyor muyum?yani admin beni yanlış anlayarak çizdi,ben destek'e mesaj attım 3 gün cevap gelmeyeceğini bildiğimden yeni hesap açarak adama mesaj attım,sonra da üyeliği kullanmadım

anlaşıldı mı şimdi?

• Adamın uykusu var belki rahat bırakın reyizi reyiz sen yat uyu sabah lafları tekrar sıralarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: .Bmw.

Hocam nickini değiştir Lord joker yap.

bu arkadaşlar beni öyle sinirlendirdi ki nerdeyse nick değişim de yapacağım

görüyosun işte tek tek açıkladım,haksız,torpilli gibi bir durum yok

her seferinde beni tam bitirmek,forumdan soğutmak için hakkımda konu açıp yandaş topluyorlar whatsapp'lardan,artniyetli insanlara laf anlatmak cidden yoruyor,her şeyi işlerine geldikleri gibi anlıyorlar

bu arada sana da selam kardeşim

• forumda maşık, mimleon gibi adamlar varken gayet düzgün ve hakaret etmeden kendini ifade edebilen bu adama nasıl bu kadar tahammülsüz olabiliyorsunuz anlamıyorum.

• Adam Fetöye direnen fener gibi trollere direniyo ben lord jokeri alnından öpüyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşım sadece birine mecbur,özel durum diye pm attım,sırf bunun için ceza mı alacağım?

ayrıca o hafta lord joker hesabım yok yere çizilmişti,yani o cezamı kaldırdılar 3-4 gün sonra,ondan sonra da darkwarrior hesabını kullanmadım zaten

anlatabiliyor muyum?yani admin beni yanlış anlayarak çizdi,ben destek'e mesaj attım 3 gün cevap gelmeyeceğini bildiğimden yeni hesap açarak adama mesaj attım,sonra da üyeliği kullanmadım

anlaşıldı mı şimdi?

Arkadasim beni anlamiyor musun? Yaptiginin mantikli olmasi yada olmamasi beni ilgilendirmiyor sorununu mantikli veya mantiksiz ama sonuc olarak forum kurallarina uygun olmayan bir sekilde cozemesin. Ve ben bu suistimali yada toleransi kabul edemem. Ben de zamaninda haksiz yere banlandim ve cezam kaldirildi. Hic fake hesap acip ordan devam etmedim o sure zarfinda. Benim icinde o an mecburi acil durumlar oldu ve destege mesaj attim bekledim . Sen ise isi kendi raconunla cozup sonra birde admini kafalamissin. Bunu yapamazsin bir uye forumun akisini degistirirse ben de her olayda mecburi idi haksiz banlanmistim diyerek yirtarim. Ama sen yirtamayacaksin. Ban sebebinin haksiz oldugunu ve kaldirildigini soyluyosun. Bir diger mesajda da ban sebebinin ||| arkadaşım bak o hafta lord joker hesabımla game of thrones bölümünde aynen şunu yazdım :'' bu ramsay bolton tam bir .... olduğunu gösterdi' ||| sen o halde tam bir .... Oldugunu gosterdin lord joker. Herkes .... Koyup istedigini yazsin o halde. Bu sekilde hakaret icerikli bir mesaj atip cezan kaldirildigi icin de ayri sikayet edecegim seni. Bu kuralsizliklarin hepsinin cezasini cekeceksin

• What a Goal kullanıcısına yanıt
    sen iyi değilsin kardeşim

çık bi hava al,yüzünü yıka

sabahtan beri açıklama yapıyorum adam hala ben de şunu şunu yapıp yeni hesap açıp oradan devam edeyim diyor ben fake üyelik cezası yedim zaten,sırf lord joker olduğumu açıklamadığım için uzaklaştırıldım

şimdi açıkladım,kurallara aykırı bir durum da yok,birkaç admin de bu konuyla ilgili beni bilgilendirdi zaten

bana ayıracağın süreyi kendine ayır bence zira boşa kürek çekiyorsun,ortada kurallara aykırı bir durum yok

• Senin de sikayet edilme siran gelecek demenin neresi tehdit? Sikayet en dogal hakkim ve sirasiyla herkesi edebilirim. Mesajini alintiladigin adam her kimse o da edebilir ve bunu dile getirebilir.

• Ben LJ değilim diyen adam şimdi paragraflar döşüyor kendini savunmak için. İlginç bir karakter.

• quote:

Senin de sikayet edilme siran gelecek demenin neresi tehdit? Sikayet en dogal hakkim ve sirasiyla herkesi edebilirim. Mesajini alintiladigin adam her kimse o da edebilir ve bunu dile getirebilir.

''senin de şikayet edilme sıran gelecek'' yazmak bir tehdit değil,haklısın

ancak ''senin de sıran gelecek'' demek tehditdir

yazılan yazıya eklemeye yaparak bu tehdit anlamına gelmez demek de ayrı komik o zaman arkadaş senin söylediğin gibi yazsaydı

• quote:

Zamanında whatsapp grubumuza gel diye yalvaran,yakaran,sensiz olmaz diyen arkadaşlar sırf gruplarından çıktığım için beni kötüler olmuşlar (kesinlikle iftira değildir,kanıtları elimde fazlasıyla mevcuttur)

bakın ben sıradan bir üyeyim,sakin sakin kimseye hakaret etmeden,efendi gibi yorumlarımı yapıyor,bilgi alışverişinde bulunuyorum,sizinle de hiçbir problemim yok

durumumda kural dışı hiçbir şey yoktur,bir sürü admin ile de durumumu konuştum,hem siz değil miydini joker hakkında konuşmayın,onu yüceltmeyin diyen?sıradan bir üyeyi çok önemli bir kişi gibi tasvir ediyorsunuz

eminim bu da whatsapp grubunuzda kurduğunuz,ayarladığınız saçma bir eylemden ibarettir,malum bu aralar whatsapp gruplarında anlaşıp forumda konu açmak,arkasından destek almak moda oldu

varsa verecek cevabınız sabaha kadar tartışırız problem değil,kimseye kin tutmam ama böyle iftira atıp,sürekli şikayet edecekseniz gölge etmeyin başka ihsan istemez

İnceden bana gönderme yapıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

quote:

her seferinde beni tam bitirmek,forumdan soğutmak için hakkımda konu açıp yandaş topluyorlar whatsapp'lardan,artniyetli insanlara laf anlatmak cidden yoruyor,her şeyi işlerine geldikleri gibi anlıyorlar

Ben olsam banı açtırım zaten kendi isteğin ile ban attırmışsın. Hemen açarlar açmalılar da. Bu forumda kimlerin banı açıldı

• Kimse görüşleri sebebi ile bir forumdan banlanamaz forumun amaci zaten fikir belirtmektir.

ANCAAAAAAAK

Forumun kurallarini hice sayip fake hesap acmissan dunyanin en iyi insani olsanda bu forumda barinamazsin. Fake hesap ban sebebidir.

Alin kellesini

• quote:

quote:

quote:

Ben olsam banı açtırım zaten kendi isteğin ile ban attırmışsın. Hemen açarlar açmalılar da. Bu forumda kimlerin banı açıldı

evet dostum mesaj atsam hemen açarlar ama olmaz,o hesabımı bir daha açtırmam zira bir söz verdim,iddia'ya girdim sözümden dönmem

@ Sir Alex Ferguson : sen adamsın sana gönderme falan yapmam bu arada sami adlı arkadaşım da alınmış olabilir,ona da gönderme yapmadım o da adamdır dış mihraklardan bahsediyorum ben

• O zaman mesajina mesaj atmayacagim demiyorum bakin he diye ekleseydin. Biz goremedik o kismi ve ondan yuklendik sana

• quote:

Orijinalden alıntı: Spoderman

Kimse görüşleri sebebi ile bir forumdan banlanamaz forumun amaci zaten fikir belirtmektir.

ANCAAAAAAAK

Forumun kurallarini hice sayip fake hesap acmissan dunyanin en iyi insani olsanda bu forumda barinamazsin. Fake hesap ban sebebidir.

Alin kellesini

arkadaşım,ya ben anlatamıyorum ya da siz anlamıyorsunuz

1.si durumum fake üyeliğe girmiyor

2.si birkaç admin zaten mesaj attı kurallara aykırı bir durum yok,lord joker olduğunu dile getirdiğin sürece forumda kalabilirsin şeklinde

ceza sebebi olan fake üyelik bambaşka bir şey yani,lord joker hesabım 1 haftalık ceza yemişken ben bu hesabımla burada yine vitoru savunursam,mesajlar yazarsam fake hesaba girer bu ancak şu anki fake hesaba girmiyor kardeşim

bakın bu 10. anlatışım,cidden yoruldum artık arkadaşların da,adminlerin de anlayacağını umuyorum

zaten kurallara aykırı bir durum yok diye bizzat adminden mesaj almışım ben,ne diye şikayet konusu açıp kendinizi yoruyorsunuz? (lafım sana değil,konuyu açanlara)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.