Şimdi Ara

loox720 mi palm life drive mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bir pda alacağım ama bugüne kadar bu aletleri kullanmışlığım yok. ya fujitsu siemens loox720 ya da palm lifedrive alacağım. ben matematikçi olduğum için kullandığım belgeler çok matematiksel simgeler(kök,intgral vb) ve grafikler içeriyor. bir de tabi türkçe karakterler. palm de bir sorun olmadan hepsini görüntüleyebileceğim söylendi ama ben kamerası da olduğu için loox 720 almak istiyorum. acaba loox da da bu türkçe karakterler ve simgeler sorun çıkartır mı? looxun 128mb hafızası var. benim belgeler bunun dörtte üçünü en az doldurur. bu çalışmasına dezavantaj olur mu acaba. fikri ve bilgisi olan varsa benimle paylaşırsa çok sevinirim. hangisini alayım sizce.

• Bence life drive ı al derim 4 gb gibi kullanacağın büğük bir depolama alanı var ve oldarar emin oldukça fazla işine yarar emin ol...
  • arkadaşlar bi bilen yok mu bu işleri bi yardım edin.hangisi daha iyidir benim için acaba
  • dostum diyoruz işte life drive al diye sende bir bilen yokmu diyon ne biçim laf bu şimdi resmen benim bilmediğimi ima etmişsin kullandıkki yazıyorum ve öneriyorum dimi ama sanırım sen anlayamıyon neyse sen başkalarından cevap bekle hata bizde...
  • iki cihazda birbirnden alakasızdır biri windovs biri palm os işletim sistemlidir hangi cihazı alacagına gelınce işin programlarla ıse işine yarıyacak programların bi listesini cikar ve biraz araştir hangısı ıcın varsa ondan alırsın cunku ıkısının de programları farklıdır

palm lerin programları cok daha fazladır ve ucretsızdır win lere gore cok daha stabil ve hızlı calışırlar ...
    ,
    loxx un işlemcisinin buyuk olduguna bakma palm ondan cok daha hızlıdır ....

ama windovs tabanlı cıhazlara pc ortamındakı hertürlu dokumanı direk atabilirsin palm os larda ise resımlerını bile prc pdb formanına cevirmen gerekir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.