Şimdi Ara

Londra'da Fildişi Konsolosluğunun oğlu Diego Murabbo'nun yanında saklanıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ismim Met Darrel Gbagbo. benim kim olduğumu soracak olursanız, fildişi cumhurbaşkanı Laurent Gbabo'nun en büyük oğluyum. ülkemdeki krizden haberiniz vardır umarım. babam Laurent'in tutukluluğu hakkında da bilgi sahibi olduğunuzu düşünüyorum. babam bir kaç gün önce beni aradı ve 10 milyon doları güvenlik firmasinda kutunun içinde bıraktığını soyledi. Londra'ye gelmemi çünkü kutunun Londra'ya transfer edildiği söyledi. size bunları anlatmamın nedeni ise belki bana yardım edebileceğinizi umut etmemdir. şu an 2 haftadir Londra'dayım. fildişi konsolosunun oğlu Diego Murabbo'nun yanında saklanıyorum diyebilirim. kutunun güvenlik firmasinda olduğunu konfirme ettim. bana destek verecek birilerini arıyorum gerçekten şaşkınım. eğer bu fonu benim adıma güvenlik firmasindan tahsil ederseniz size %35 gibi bir ortaklık teklif edebilirim. benim yaşadığım diplomatik problemlerden dolayı kendimin bu işi yapabilmesi neredeyse imkansiz. güvenebildiğim tek yer burası. sizden en yakın zamanda olumlu veya olumsuz alacağımı umut ediyorum.
    Saygılarımla
    Met.

• ok
  • ok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden avatatın da türk bayrağı var ? türkçeyi nerden öğrendin? ©°®°©°®

• Başka bir konuda da 1 ay içinde ölmek üzere olan bir zengin değil miydin sen?
  • yav he he
  • Cool Story Bro

Beyler bu adama inanmayın hiçbirşekilde ***ünden uyduruyor herşeyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Selam ben didier drogba. ORASI METEOROLOJİ Mİ
  • Yerini öğrendik.Öleceksin.
  • Insanlarin mailine geliyordu bu tarz mailler.Ordan calmissin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.