Arkadaşlar gamepad sorunu xbox 360 emülatörü ile çözüldüğü internette yazıyor. Fakat ben emülatörü kuruyorum tuşları da tanımlıyorum. xinput test ile de test ediyorum hepsi çalışıyor gözüküyo. Buarada bu dosyaları oyunun bulunduğu dizine de atıyroum. Ancak oyuna girdiğimde bütün tuşlar çalışıyor sadece ayarlı olmalarına rağmen R1 R2 - L1 L2 tuşları çalışmıyor. Yüzme ve Halter gibi oyunlarda bunları kullanmamız gerekiyor. Bir türlü işin içinden çıkamadım bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
elimde snoppy gamepad var oyunda kullanabilmek adına ne yapmam gerkiyor acaba ??
resimli anlatan bi arkadaş olsa iyi olrdu valla. bişe yapamadm bnde
Oyunda gamepad ekranındaki açıklamada orjinal gamepad desteği vardır gibi birşey yazıyor bence emülatörü engelliyorlar ben Logitech Wireless Gamepad F710i taktığım zaman hiçbir sıkıntı olmadı.
quote:
Orijinalden alıntı: grys82
elimde snoppy gamepad var oyunda kullanabilmek adına ne yapmam gerkiyor acaba ??
Bende de Snopy var açıklamada da belirttiğim üzere bir türlü L ve R tuşlarını çalıştıramadım. Emülatörde de herşey olmuş gözüküyor ama. Galiba Kelepir 26'nın dediği gibi emülatörü engelliyor...
quote:
Orijinalden alıntı: sturkers
quote:
Orijinalden alıntı: grys82
Bende de Snopy var açıklamada da belirttiğim üzere bir türlü L ve R tuşlarını çalıştıramadım. Emülatörde de herşey olmuş gözüküyor ama. Galiba Kelepir 26'nın dediği gibi emülatörü engelliyor...
Sorunsuz bir şekilde emülatör ile ayarlayarak oynadım ben oyunu.