Şimdi Ara

LOMBAK_TR 1 VS 1 GEL !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Intel i7 6700K || MSI Z170A Gaming M5 || 2*8GB Kingston HyperX DDR4 3100 MHZ || MSI Gaming X GTX 1080 || 128 GB HyperX SSD + 500 GB WD Caviar Black || Corsair Graphite 780T Arctic White || Corsair 750w
  • quote:

Orjinalden alıntı: numand

video almanız rica olunur

bence video ya gerek yok lombak %200 yenilir sonra aşağıdan küfür eder gelir foruma koxpci yazar ne varsa iftira atar vs. vs. böyle bi adam kıskançlık ve iftiracılıkta üstüne yok beramus un en ezik 70 + czde +8 raptorla sadece ölüyodu adam kesemiyodu tek tük ayda yılda 1 kere falan adı geçiyo

• citizen bu topici kilitledi ve bu topicin adresini yasmış girdim am o topic ile bi alakası yok citizen nie böle yaptın?

Orjinalden alıntı: Turk_Magician

citizen bu topici kilitledi ve bu topicin adresini yasmış girdim am o topic ile bi alakası yok citizen nie böle yaptın?

citizen bi topici kilitledi ve bu topicin adresini yasmış girdim ama o topic ile bi alakası yok citizen nie böle yaptın?

yanlışlıkla bi yerine bu yasmışım biras yazım hatası olmuş am edit yapamıyom o yüzden böle yaptım nie dedit fln yapamıyom noldu forma?

lombak
    nerdesin olm
    ver ağzının payını hadi

Orjinalden alıntı: DaRkDEVIL

Citizen benim topici kitleyip , Bu linki ne diye verdin ?

Aynen bende sorarım.Neden böle bişey yaptın?Buraya dikkat çekmek mi istedin?

Orjinalden alıntı: oscar1234

quote:

Orjinalden alıntı: DaRkDEVIL

Citizen benim topici kitleyip , Bu linki ne diye verdin ?

Aynen bende sorarım.Neden böle bişey yaptın?Buraya dikkat çekmek mi istedin?

Oha sizin forumun yapısından haberiniz yok mu???????????????? Konu gereksizlere taşındı orada edit yapılamaz ayrıca taşındığını belirmek amacıyla yeni bir MOVED: adlı kilitli topic oluşturulur, o link te otomatik yazılır.

Haggard, In Flames, Iron Maiden, Opeth, Arch Enemy, Disturbed, Slipknot, Slayer, Rammstein, Dragonforce, Tool, Lacuna Coil, Trivium, Tenacious D, At the Gates, Amorphis, Dream Theater, Amon Amarth, Dimmu Borgir, Children of Bodom, Otep, My Chemical Romance, System of a Down, Moonspell, Paramore, Evanescence, Pentagram, Kamelot, Guano Apes, EPICA, After Forever, Tarja Turunen, Nightwish, Blind Guardian, Dark Tranquillity, Iced Earth

Hiperaktif programcı.
  • +1905
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.