Şimdi Ara

Lolün en büyük sorunu fazla ciddi olması.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lolün en sevmediğim özelliklerinden biri.

Oyunu istediğin zaman yarıda bırakamıyorsun. İlla dibine kadar oynamak zorundasın. Yoksa ya report yiyorsun yada psikolojik baskı yaşıyorsun. Oyun keyfin de gitse isteğin de gitse sırf takımdan dolayı devam etmek zorundasın. Bu çok kötü bir durum bence.

Bir de yanlış rün/farklı rün girdin diye sana atarlananlar ss çekenler var. Onlara kürekle vurasım geliyor

Geçen yone aldım oyunda bilmediğimi yeni başladığımı söylüyorum (birimiz hepimiz maçı) Adam daha dk 1 de yanlış rün ss i veriyor yazık yazıyor. Sen ilk defa bilgisayar kullanıyorsun galiba diyorlar. Çok değişik kafalar gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 7 Eylül 2020; 15:47:54 >

• Hocam LoL oynuyorsanız bunlara alışmanız lazım. West server'ı TR'ye göre daha iyi ama West'te de çok toxic var. Oyuna yeni başlayanlara hiç saygıları yok. Yanlışlıkla elim çarpıp flash atınca bütün sülaleme küfür yiyorum. LoL ortamı çok garip. Özellikle TR server'ı rezalet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: twelve carat toothache

Hocam LoL oynuyorsanız bunlara alışmanız lazım. West server'ı TR'ye göre daha iyi ama West'te de çok toxic var. Oyuna yeni başlayanlara hiç saygıları yok. Yanlışlıkla elim çarpıp flash atınca bütün sülaleme küfür yiyorum. LoL ortamı çok garip. Özellikle TR server'ı rezalet.
    Haklısın hocam. Derdimi anlatasım geldi işte. Maça başlarken kitlenin toxic olduğunu anladığımda direk blokluyorum artık. Daha rahat Daha kişisel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bisikletçi76

Haklısın hocam. Derdimi anlatasım geldi işte. Maça başlarken kitlenin toxic olduğunu anladığımda direk blokluyorum artık. Daha rahat Daha kişisel.

Alıntıları Göster
    En iyisini yapıyorsunuz hocam, daha maç başlamadan koridor kavgası yapıyorlar.
  • Tipe bak adamın oyununda hero deneyip üstüne netten 2 dakika runlere bile bakmaya eriniyor, adamın maçının içine ettiğinde yediği küfürü de insanlar ne kadar bencil yhaa .s.s.ss. ya bağlıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arayüz - takım sohbeti ve genel sohbet tikini kaldır al sana sonsuz çözüm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • evet sohbeti kapatmalısınız yüksek elo çıkana kadar. yoksa çok sorunlu tipler var.

LoL ciddi ancak siz bir de Dota2 görün. 55dk hayatınızdan çalınabiliyor :)

ben Mobile Moba'lar gibi 20 dk lık maçlar istiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ciddilikle alakası yok. 10-12 yaşındaki oyuncu kitlesi... Oyundan bihaber olup kendisini tanrı olarak gören veled-i zinalar oyunu mahvediyor.

• valla bu dediklerini dereceli de yaparsan yediğin her küfürü sonuna kadar hak edersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E19076E5A

valla bu dediklerini dereceli de yaparsan yediğin her küfürü sonuna kadar hak edersin.

Derecelide bu yazdıklarımı yapacak kadar aptal değilim çok şükür 

• Oyun baslarken koridora top yazdim.Herkes report dedi amac neydi cozemedim.Bu arada karakter Lux.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.