Şimdi Ara

Lolskill hakkında bir sorum var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu lolskill sitesinde bir şampiyonun en iyileri gösteriliyor fakat bu orda yazan skill score neye göre hesaplanıyor ?

• k/d/a ya göre galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlashKill

k/d/a ya göre galiba.

Pek sanmıyorum ya öyle olduğunu skill scorenin üstüne gelince PP + GP + XP yazıyor peki bu pp gp xp ne anlama geliyo ki
  • o heronun ortalama istatistikleri ile senin rankeddakiistatistiklerinkarsilastirip + uzerine elon eklenerekbulunuyor diye biliyorum, orada kaybetme kazanma oraninda cok ilginc i sey farkettim bi takimin kazanma sansi %35-40arasindaysa hep kazaniyor hemde ezerek:D daha hic aksi olmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elo olayını beğenmiyorum, thresh istatistiklerim türkiye 1'sinden daha iyi ama ben gold um ve bu yüzden 2 k fark var <.<

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lige göre veriyor saçma bir şey. Sezon 4'e silver I başladım Silver I'de bir kere Jax oynadım skill score 2400 diyordu şuan Gold I oldum Jax'a hiç dokunmadım ama 4800 olmuş
  • ligine göre veriyor puanı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shyvana

Elo olayını beğenmiyorum, thresh istatistiklerim türkiye 1'sinden daha iyi ama ben gold um ve bu yüzden 2 k fark var <.<

Silver ligde yapılan 12-0-9 kda mı kıymetlidir, diamondda mı? Bu yüzden o hesaba liginde katılması önemli.
  • Yalnız şöyle bi şey var mesela sen o istatistikleri bronze da yaptım sonra diamond'a çıktın o heroyu hiç oynamadan, yinede diamondda oynamış gibi puan katıyor orası saçma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.