Şimdi Ara

Lolskill'de Dereceye Girmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lolskillde bildiğiniz gibi 1000'e kadar liste var 1000. zedin lss puanı 5,290 benim 5,300 ama girememişim,neden ?

• Ligin düşüktür ona göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Clicker

Ligin düşüktür ona göre

Elmas 5'im dereceye giren goldlar bile var genelde dia ve yukarısı var zaten derecelerde,anlayamadım bir kaç oyun daha oynamam lazım sanırım.
  • yeni mi 5300 oldu puanın.güncelleme saatleri falan vardır girersin.
  • Umarım girersin mutlu olurum senin adına
  • ahaha adam 1000. zed olmak istiyo xDD
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSM Scream

quote:

Ligin düşüktür ona göre

Elmas 5'im dereceye giren goldlar bile var genelde dia ve yukarısı var zaten derecelerde,anlayamadım bir kaç oyun daha oynamam lazım sanırım.

Bende şu sınav bitsin gitsin urgot için world rank e girmek için çabalıcam
    Sormam gereken bu 5.300 puana filan nasıl ulaştın ne kadar zaman aldı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyuna Girmeden Ping Öğrenmek
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Ligin düşüktür ona göre

Mainim zed,sezon 4'ün başında başladım oyuna 4'ün ortalarında zede sardım sürekli profesyonel zed oyuncularını izledim azoh,redmercy,bjergsen vs.Şu an 347 zed oyunum var en son 5,260 dım son oyunda kda'm iyi olunca 5,300 olmuşum girememek şaşırttı ama arkadaşın dediği gibi bi güncelleme olayı falan vardır belki bekleyelim girerim herhalde

• o sıralamadıki adamlar nasıl o kadar iyi adam syndrayla kdası 10-1 falan 46 win 8 lose mümkünmü öle bişey
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ligin düşüktür ona göre

Mainim zed,sezon 4'ün başında başladım oyuna 4'ün ortalarında zede sardım sürekli profesyonel zed oyuncularını izledim azoh,redmercy,bjergsen vs.Şu an 347 zed oyunum var en son 5,260 dım son oyunda kda'm iyi olunca 5,300 olmuşum girememek şaşırttı ama arkadaşın dediği gibi bi güncelleme olayı falan vardır belki bekleyelim girerim herhalde

Teşekkürler

• Rivenordisco kullanıcısına yanıt
    Script 90 maçta 88 winli 11/0.5 orianna vardı bi ara silinmiş o mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ionia köylüsü -- 16 Eylül 2015; 22:25:45 >
  • hocam o iş biraz karışık mmr a bile bakıyor o sıralama yani lolskillde dereceye girmek için öncelik sırası şu şekilde;
    mmr
    lig
    win rate
    kaç maç oynadığın
    kda

son üçü birbirine paralel olabilir ama genelde bu şekilde yani win rate in yüzde 60 felansa ve 300 maç diyorsun kda nda 10\5\5 gibi birşeyse o listede 50-500 arası birşey olman için min elmas 4 olman ve mmr ını düzeltmen lazım
  • Kda çok iyi olmasına gerek yok önemli olan ne kadar cok oynadıgın . ne kadar cok oynarsan puanın o kadar artıyor senden daha iyi kdaya sahip ve aynı ligde oldugun adamın üstünde cok rahat olabiliyorsun oynama sayın daha çoksa, ordaki iş saçma bana soracak olursanız tam şeffaf değil dikkate alınacak birşey olmadıgıı düşünüyorum.

Örnek olarak : Annie Bot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deity Kronos -- 16 Eylül 2015; 23:29:53 >
  • Liste ile mmr alakasız şeyler.Lig önemli faktör fakat iki tane elmas 5 oyuncusu arasında mmr farkı olsa bile bu listeyi etkilemez.Syndra konusuna gelirsek,o kdayı 3v3 team rankda kasıyor.Girdiği adamlar onu koruyor ve skorları ona bırakıyor fazla zor değil.Eğer bir sonraki güncellemede seni geçen olmaz ise listeye girebilirsin.

• 1000. zed tebrikler
  • sa beyler 1000. zed dh den miş bir hayırlı olsuna geldik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .ravieN -- 16 Eylül 2015; 23:38:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cRosSsl

hocam o iş biraz karışık mmr a bile bakıyor o sıralama yani lolskillde dereceye girmek için öncelik sırası şu şekilde;
    mmr
    lig
    win rate
    kaç maç oynadığın
    kda

son üçü birbirine paralel olabilir ama genelde bu şekilde yani win rate in yüzde 60 felansa ve 300 maç diyorsun kda nda 10\5\5 gibi birşeyse o listede 50-500 arası birşey olman için min elmas 4 olman ve mmr ını düzeltmen lazım

Win rate etkilemiyor ne yazık ki.
  • orda kdadan sonra en önemli şey lig. çilingir adamın kdası senden kötü olabilir veya senden az oynamış olabilir ama orda o kdayı yaptığından veya alt ligten yükseldiğinde sıralaman da yükseliyor. ben syndraya bakıyordum. benim kadar çok oynayan az var ama bir çok kişinin altındayım. kdam da fena değil ama lig düşük olunca puan da düşüyor. ayrıca genelde gece 1-2 civarı güncelleniyor o liste. heroya çok yoğunlaşmana gerek yok. lig yükseldikçe sıralaman artıyor zaten. ben diamond serilerine çıktığımda 195e kadar yükseldim. hala aynı kdaydım hatta kill sayısında ufak bir artış ölümde de ufak bi azalma var. ama seri lig düştüm sıralama da düştü haliyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deity Kronos

Kda çok iyi olmasına gerek yok önemli olan ne kadar cok oynadıgın . ne kadar cok oynarsan puanın o kadar artıyor senden daha iyi kdaya sahip ve aynı ligde oldugun adamın üstünde cok rahat olabiliyorsun oynama sayın daha çoksa, ordaki iş saçma bana soracak olursanız tam şeffaf değil dikkate alınacak birşey olmadıgıı düşünüyorum.

Örnek olarak : Annie Bot

hocam annie botun orda olmasının en önemli sebebi çilingir olması. orda 3 tane puanlama var. performance zaten kda. orası düşük ama o adamı uçuran çilingir elosundan gelen puan. tecrübeli olması da puan getiriyor ama aslan payı her zaman lig. mesela şu an orda 1. gözüken syndrayı uçuran kda ve bulunduğu lig. win rate %95 63-3 wl gidiyor ama 10-1-10 kda yaparsan masterda zaten çilingir varsay o sıralamaya cuk diye oturursun. ayrıca dikkate alınmaması gereken birşey değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rivenordisco

o sıralamadıki adamlar nasıl o kadar iyi adam syndrayla kdası 10-1 falan 46 win 8 lose mümkünmü öle bişey

O adamlar genelde kazanmaya degil de sıralamaya oynuyorlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.