Şimdi Ara

Lolden dotaya yeni geçtim çok beğendim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lolden dotaya geçtim arkadaşlar, lol bu oyuna göre çok çok basit geldi bana.. bi defa son vuruş yapma olayının daha zor olması yetmezmiş gibi deny olayı var, kendi minyonlarını gözetlerken aynı zamanda karşının da kasmaması için uğraşıyorsun falan, ayrıca loldeki gibi op hero saçmalıkları yok çünkü burdaki heroların tarzı bu, hepsinin fantastik skilleri güçleri var, ayrıca şu uçan eşek olayını çok sevdim valla :D kim base gitcek can doldurcak vs. ama bazen eşekle uğraşırken bi bakıyorum bot öldürmüş beni :D en çok sniper ı sevdim loldede adc oynardim zaten caitlyn tarzı bi hero bu, menzili çok çok uzun ve ultisi bitirici vuruş. dotada botlardan aldığım zevki lolde rankedde alamıyorum valla, iyiki yüklemişim. yalnız bu snipera ne item dizilir? ben önerilenlerden karmakarışk bişeyler alıyorum tam verimli olmuyor gibi.. bide gizli dükkan diye bişi var ordan da almak lazım mı bişeyler? he son olarak sniperda qwer den hangisi ilk geliştirilir,? statlara falan da vericek miyiz arada? ben 20 lvl bile olmadan oyun bitiyor çünkü

edit: dota 2 bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE694CFCD -- 6 Ağustos 2013; 21:16:29 >

• Sniperde ilk W ve E pasif skillerini geliştir. ulti leveline geldiğinde ultiye ver. W ve E yi fullediğinde Q skiline verirsin.

Sniperde item olarak Shadow blade > Desolator > Black king bar(Duruma göre) > Daedalus > Mjolnir gibi itemlere gidebilirsin. karşıda ki herolara göre değişiyor.

Gizli dükkanda bazı eşyaları tamamlamak için gereken itemler var. Hex,Bloodstone,Aghanim Gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-197DACAA4 -- 6 Ağustos 2013; 21:27:43 >
  • Sniper'ı ekmek gibi yerler valla :) Kolay görünür ama çok çabuk ölür. Dota'ya alışmak istiyorsan, skeleton king, viper, spirit breaker gibi herolarla oyna (aklıma bunlar geldi ilk olarak).
  • Tamam işte dota ya ilk girişi yapmışsın sniper ı alarak :) zamanla iyileşirsin. Dota2rehberi.com dan iyi bilgiler edinebilirsin. İyi bilen arkadaşlar edin onlara bol bol sor. En ufak Bi sorunda buraya yazma gereği duymazsın. Senin için hızlı olur...
    razor u Bi gözden geçir derim. İlkler için basittir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sniper iyi initiate yapan bir takımın yoksa gerçek maçta işkenceye dönüşebilir, pvp oynamaya başladığında Skeleton king oynamanı tavisye ediyorum, tek aktif skilli ve aegis gibi ultisi var, yeni başlayanlar için ideal

• eyvallah beyler bugün skeleton king oynadım daha çok sevdim sniperdan :D juggernaut oynamıştım ama hemen ölen bi hero gibi geldi untargetable olması dışında. bu ondan daha çok kritik vuruyor hoşuma gitti :D bide ölünce dirilmedi acaba manam 0 a yakındı ondan mı dirilmedi? oyun boyu ultimi hic kullanamadim :D

bu arada @Kauppatore skeleton king in E skili de aktif değil mi? Q ve E

edit: bu arada last hit olayı ortalama 20 dakikada 100 falan yapıyorum (botlarla oynuyorum hep) bu sayı kaç olmalı? lolde dk da 7-8 creep kesin diyorlardı, burda böyle bişi var mı?

edit2: viper de kolay diyorlar onu da oynayayım mı beyler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE694CFCD -- 7 Ağustos 2013; 23:25:19 >
  • Doğrudur, aklımda sadece pasifi kalmış 3. skillin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lol mu daha dengeli dota 2 mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Deny ve karşıyıda haraslamak gerekiyor. Dota da bu yük biraz daha fazla. Lol deki gibi skill spamlayıpta kesemiyorsun. Oynadığın kahramana göre değişir, karşıya gelene göre değişir. Karşıya çok ters birşeyler gelirse, yardım istersin yada yerleri değişirsin. Olay sadece senin kasman değil, karşınında kasmaması. Hem öyle bulunduğun yerde oturup 20 dakika farm yapmakta yanlış olabilir. Şuradan biraz oyunları izlersen, lol ile kıyaslayabilirsin, neler yapman gerektiğini daha iyi anlarsın.http://www.twitch.tv/dota2ti eğer canlı yayınları kaçırırsan geçmişten izleyebilirsin.http://www.twitch.tv/dota2ti/profile/pastBroadcasts
    Ayrıca kota sorunu varsa, aynen bu yayını oyun içinden izleyebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: differt

eyvallah beyler bugün skeleton king oynadım daha çok sevdim sniperdan :D juggernaut oynamıştım ama hemen ölen bi hero gibi geldi untargetable olması dışında. bu ondan daha çok kritik vuruyor hoşuma gitti :D bide ölünce dirilmedi acaba manam 0 a yakındı ondan mı dirilmedi? oyun boyu ultimi hic kullanamadim :D

bu arada @Kauppatore skeleton king in E skili de aktif değil mi? Q ve E

edit: bu arada last hit olayı ortalama 20 dakikada 100 falan yapıyorum (botlarla oynuyorum hep) bu sayı kaç olmalı? lolde dk da 7-8 creep kesin diyorlardı, burda böyle bişi var mı?

edit2: viper de kolay diyorlar onu da oynayayım mı beyler?

139 ve aşağısı oldu mu manan dirilemezsin. 140 manaya ihtiyacın var. İlk başlarda 1. Sikili fazla kullanma. Sadece ihtiyaç anında. Ve savaşa girmeden sürekli hesap yap...
    juggernaunt favori heromdur. 2. Ve 4. Lvl de tüm statlara ver.sonra devam et..oynaması çok zevklidir. Ward ın fuul seviyede hp çok hızlı dolar. Savaşlara girerken wardı peşine takıp gir..

evet SK nın o sikli aktiftir. Ama karşı tarafın hp si düştüğünde kullan, çünkü aktif edersen o pasif kritiği vurmaz.... Aslında tartışılır bir konu. Sk nın 3. Sikili karşı tarafın hp si ne durumdayken kullanılır? Prolara soru? Ben düşükken kullanıyorum. Doğru mu acaba?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.