Şimdi Ara

Lolde çakma şampiyonlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
2.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rammus zaten armadillo bowserda armadillo
    Aatrox balrog bağlantısını anlamadım.
    Draculanın diğer ismi vlad.
    Wukong zaten japon mitolojisinde maymun kral

Ve geri kalanlar çakma değil referans.
  • Pantheon daha çok Ares'ten alınmış gibi.
  • Kayle - Casitel
  • güzel konu
  • Brand Ghost Rider olabilir. Vladimir'de "Vlad The Impaler" Türkçe tarihte kazikci voyvoda olarak geçiyordu adi sanırım aynı zamanda Dracula'nin esinlenildigi yaşamış kişilik. Marquis skini Lestat de Lioncourt'dan Count skini Dracula'dan Nosferatu skini de adında anlaşıldığı gibi Nosferatu'ya ithafen yapılmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Street Fighter x tekken oyununda yoshimitsu diye bir karakter var. Master yi nin hemen hemen aynısı. Sanırım daha önce de tekken oyunundaymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artcraft35 -- 11 Şubat 2015; 18:45:53 >
  • Secretoflife kullanıcısına yanıt
    Blitz almanca yıldırım demek pasifiyle ilgili olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

Ben Zed'i Ninja kaplumbağalardaki Shredder'a benzetiyorum
     Lolde çakma şampiyonlar

Bunun dışında;
    Gragas = Obelix
    Shen = Sub Zero
    Zyra = Poison ivy

Veigar = Vivi
     Lolde çakma şampiyonlar

Cho = Violator
     Lolde çakma şampiyonlar

Corki = Dr eggman
     Lolde çakma şampiyonlar

Galio = Gargoyles
     Lolde çakma şampiyonlar

Nami = Princess Shirahoshi
     Lolde çakma şampiyonlar

Zaten Veigar Vivi Ornitier'a gönderme olarak yapılmıştı diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Rammus zaten armadillo bowserda armadillo
    Aatrox balrog bağlantısını anlamadım.
    Draculanın diğer ismi vlad.
    Wukong zaten japon mitolojisinde maymun kral

Ve geri kalanlar çakma değil referans.

Aatrox'un Balrogdan esinildiğini sordum ve öğrendim lol ekibinden. Bir silmarillion hayranı olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karthus_Deathsinger

Yasuo - Haohmaru - Samurai Shodown

Lolde çakma şampiyonlar

Hatta youtube üzerinde videolarını izleyin skilleri bile aynı.

aha bu da skkillerinden sadece bi tanesi. tannıdık geldi mi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karthus_Deathsinger -- 11 Şubat 2015; 19:22:57 >

• dünyadaki her şey çakma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Secretoflife

Renekton : Mısır mitolojisinde ''Sobek''

Aatrox : ''Yunan mitolojisinden savaş tanrısı Ares''

Ahri : Japon mitolojisinden Kyuubi yani dokuz kuyruklu tilki

Nasus : Mısır mitolojisinden Anubis

Akali : japonca okunuşu 'akari' yani neşeli,parlak,ışık anlamlarında kullandığı silah kama'dır.

Alistar : Eski ingilizcede 'protector' yani koruyucu anlamındadır.

Amumu: A mummy kelimesinden türetilmiştir.

Anivia : Latince kar beazı anlamına gelen niveus/nivea/niveum kelimelerinden türetilmiştir. Mitolojide ise 'Phoenix' yani Anka kuşu'dur kendisi.Fakat buzul bir anka

kuşu.Bilindiği üzere mitolojide bir kuş hiç ölmez ve Anka kuşlarıda küllerinden yeniden doğar.Pasifide buna istinaden uyumlu bir şekilde yapılmıştır.

Annie : Riot prodüktörlerinden birinin kız arkadaşının adıdır. Ve bu bayanın 'Tibbers' adında bir teddy bearı vardır.

Ashe : Dotada ki hero 'Traxex the Drow Ranger'dan ilham alınmış ve howling abyys'de Lissandra ve Sejuaniye karşı mücadele eden protagonisttir.Elindeki yay
    çok eski Freljord kraliçesine aitti. Sherwood Ashe skini robin hood tan ilham alınarak yapılmıştır.Amethst Ashe yunan mitolojisinden esinlenerek yaratılmış

Azir : Normalde Ahri patchinden önce gelmesi planlanan bir şampiyonmuş.Fakat kit reworku vb. nedenlerden dolayı Ahri patchinden sonra üzerinde 3 yıl boyunca çalışılmış ve bizlere sunulmuş bir karakterdir.Azir Mısır mitolojisinde ki ''Ra''dan esinlenilmiştir.İsminin orijinali arapçada 'Wazir' inglizcede 'Vizier' türkçesi ise 'Vezir' dir.Başlarda 'seth' ismi yani Sand Mage(Kum sihirbazı)anlamına gelen isim düşünülmüş ama sonradan vazgeçilmiştir.Ayrıca Horus'a da benzemektedir.
    Pasifi Aten/Aton dan esinlenmedir.Dans şekli ise Michael Jackson "Remember The Time" dan esinlenmedir.

Blitzcrank : Hikayesi 'Bicentennial Man' filminden esinlenilmiştir.Dans şekli ünlü ispanyol dansı 'Macarena' dır

Brand: ...

...

Heartseeker skinler sevgililer günü için çıkarılmıştır.
    Marauder skinler ise ''The Elder Scrolls V: Skyrim'' oyununda ki 'the Daedric armor' zırhından esinlenmiştir

Aynen Renekton Sobek Smite da da vardı Sobek Renektona benziyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manchester is Red -- 11 Şubat 2015; 22:03:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dranova

Blitz almanca yıldırım demek pasifiyle ilgili olabilir mi?

O konuda herhangi birşey diyemeyeceğim.Trivia kısmında herhangi bir bilgi geçmiyor pasifle ilgili ama dediğin gibi, Trivia kısmında 'Blitz' almanca da 'Lightning' yani yıldırım , şimşek anlamlarında bu pasifine istinaden yapılmış olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightspunk

Rammus sonic olmasın

evet rammus sonic'den alıntı bir karakter. cahiller neden eksilemiş anlamış değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogac-gs

Kayle = Tyrael

Lolde çakma şampiyonlar

Lolde çakma şampiyonlar
     Lolde çakma şampiyonlar Lolde çakma şampiyonlar

bildiğin savaşçı melek tasviri ikiside. nasıl kesin bir şekilde ordan alınmış diyebiliyorsun?

dünyanın neresine gidersen git savaşçı bir melek çizilmek istenirse böyle yada buna yakın şeyler çizilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Picklenmeyen Adam

Pantheon daha çok Ares'ten alınmış gibi.

pantheon bildiğin klasik roma askeri.
  • TheAlucard kullanıcısına yanıt
    Ben alinti calinti vs. demiyorum sadece benziyor. Zaten oyunlardaki karakterler bir yerlerden esinlenmezse nasil yapilacakki.

• quote:

Orijinalden alıntı: dogac-gs

Ben alinti calinti vs. demiyorum sadece benziyor. Zaten oyunlardaki karakterler bir yerlerden esinlenmezse nasil yapilacakki.

bir yerden alıntı olabilir. ben yalnızca kayle bir yerden alıntı yapılmışsa nerden alıntı yapıldıgını bilemiyceğini söylüyorum. çünkü google'a angel warrior falan yazınca kayle'ye benzeyen tonlarca resim çıkıyor.
  • Doğadan bakıp bakıp yapmışlar iste .

• zed : shredder lol
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.