Şimdi Ara

Lol zeka geriliği yapıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
0
Favori
2.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Strateji oyunlarının beyni ve düşünme kabiliyetini geliştirdiği bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Lol arcade bi oyun değil team game mantığı var. O kadar iq ile mantığı sende kurabilirsin bu söylediklerimde. Senin oyuna nasıl baktığın oyunun ne amaçla oynadığın da önemli burada. Zamanlama hesaplama pratik zeka. Bunları,bu oyunu oynarken kullanmıyorsan zeka geriliği normaldir. Pro gamer'larin (reginald dışında 'bıraktı gerçi') 140dan az iq'ya sahip olduğunu düşünmüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben dusunmuyorum valla bayadır oynuyorm hatta gecen bıraktım bıle :D dota 2 forever <3
  • Belli oluyor zaten

• Zeka geriligi yapmasa buyuk bir zaman kaybi.
    Bu oyunu oynamak yerine kitap okunabilir.ders calisilabilir.
    Film-belgesel izlenebilir.
    Bir dil e calisilabilir.
    V.s v.s
    Bu oyun size hicbir sey katmaz.
    Sinir disinda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Doçent Kangal

quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LeagueOfLegends

quote:

Hala internetten IQ testlerine inananlar var, IQ testi o kadar basit bir şey değil.

Hala okuma alışkanlığı olmayanlar var.

Böyle konuya böyle cevap, LoL bölümünde IQ konusu açmış, bu haliye bile ciddiye alıp bir mesaj attım.

kardeşim seni her konuda görüyorum.resmen tüm konulara okumadan yorum atıyorsun. bilgin olmadan fikir sahibi olma bidakine. hadi canım benim..

Gerçekleri yüzüne mi vurdum hayırdır ne bu hiddet? QQ konun altına noob mu dedim sana? Bronz bronz tripler. Tamam qamqi senin dediğin olsun.

ASdaS:dA:Sd bronz tripler hee. neyse kardeşim bu kafayla devam. xerathın öldü fakat daha çıkmadan vel'kozcu olup çıktın. bu bile bilgin olmadan fikir sahibi olduğunun resmi kanıtıdır.

Hala Xerath'çıyım, oynamaya da devam ediyorum. Sadece 3 ayı aşkın süredir aynı avatarı kullanmaktan sıkıldım. Vel'Koz'un da conceptini beğenip onun avatarını kullandım. Saçmalama da sınır tanımıyorsun 132 IQ'lu dahi kardeşim, keşke zekanı yorumlarına da yansıtabilsen.

• Böyle gereksiz işlerin peşinde saatlerini harcayanlarda zeka aramamak gerekir. Test yapmaya bile gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkwarS

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: Byakuya Kuchiki

Strateji oyunlarının beyni ve düşünme kabiliyetini geliştirdiği bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Lol arcade bi oyun değil team game mantığı var. O kadar iq ile mantığı sende kurabilirsin bu söylediklerimde. Senin oyuna nasıl baktığın oyunun ne amaçla oynadığın da önemli burada. Zamanlama hesaplama pratik zeka. Bunları,bu oyunu oynarken kullanmıyorsan zeka geriliği normaldir. Pro gamer'larin (reginald dışında 'bıraktı gerçi') 140dan az iq'ya sahip olduğunu düşünmüyorum

Niye reginald hariç ?
  • o senin sorunun
  • lole o kadar laf atanı gördüm de bu kadarı da yok artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kil'jaeden

Kaç yıl Dota oynadım, 4. sınıfta mı ne başlamıştım. Şimdide en iyi liselerden birindeyim ve lol oynuyorum. Notlarım da gereğince iyi. Sadece bağlanan sizlersiniz.

Ergen liseli kardeşimiz notlar ile zeka arasında bir bağ olduğunu sanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkwarS

/>

LoL ve Osu oynayan bir insanın refkleslerinin nasıl geliştiğinin kanıtı :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LeagueOfLegends

quote:

Hala internetten IQ testlerine inananlar var, IQ testi o kadar basit bir şey değil.

Hala okuma alışkanlığı olmayanlar var.

Böyle konuya böyle cevap, LoL bölümünde IQ konusu açmış, bu haliye bile ciddiye alıp bir mesaj attım.

Çevir kazı yanmasın

Ayrıca arkadaşa katılıyorum, sadece lol için değil online oyunlar insanı bitkileştiriyor
  • IQ çok zaaten bro düşse ne olur yine çok olacak
  • quote:

çünkü insan lolden başka bir şey düşünemiyor. lol oynamadan önce iq testi yaptırdım 132 çıktı. 1 senedir lol oynuyorum. 1 sene sonunda tekrar test yaptırdığımda iq puanım 110 puana düştü. bunun tek sebebini lol'e bağlıyorum. bu iq testlerini internetten yapmadım. özel test ölçen bir yerden yaptım.

Sorun sendedir belki.

• Skarphe kullanıcısına yanıt
    sevmiyorum gitti de TSM kurtuldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Live Free or Die

aynen, "bi kha'zix alsam" diyerek dolaşıyorum başka bişey düşünmüyorum.

Bi Renekton alsam diye dolaşıyorum.
  • Lise öğrencisi falansan derslerde başarısızlık yapar ama biraz saçma olmuş dediklerin. Tv izlemek falan desen anlarım da lol oynamak neden zekayı azaltsın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.