Şimdi Ara

Lol yüzünden kriz geçiren çocuklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır oynamıyordum bugün bir oyun oynayım dedim girdim. Karşı taraftan biri yenilince allaha kitaba herşeye sövmeye başladı. Sonrada nasıl bi kriz geçiriyorsa ''ASIOPJ0219KDLADMÖA'' gibi şeyler yazıp yollamaya başladı daha çncede denk geliyordum böyle şeylere ama ilk defa ciddi ciddi ben gördüm. Yeni nesil beni gerçekten çok endişelendirmye başladı gerçekten tamam bende 98liyım okadar büyük değilim ama yeni nesile bi bakınca...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dont 2000 -- 28 Nisan 2015; 23:53:46 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castieello -- 28 Nisan 2015; 23:57:34 >
  • Bizim okulda sınıflar arası lol turnuvası başlattılar. Katılan her sınıftan para alınıyo 1. Ve 2. Sınıfa ödül var. Oynamıyorum ama keşke oynasaydım dedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye de oynayanların bir çoğu moron
  • Lee blue yarat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 yasinda ateist oluyorlar cok bir marifetmis gibi gelip oyunda kufur ediyorlar. Gecen bir tanesi denk geldi aydinda oturuyormus telefon numarasi verdi buldum numarasindan cocugu, kardesimin okulundaymis. Abicim senin arkadaslarinin cogunu taniyorum sen de surda okuyorsun simdi ben gelsem oynadigin kafede seni bulsam bunlari yuzume soyleyebilecek misin dedim. Cocuk basladi ozur dilerim abi bi daha yapmicam abi lutfen gelme dedi oyun sonuna kadar konusmadi. Yazik cidden.

• Oynayacaklarsa Profesyonel bir şekilde oynasınlar. Beşiktaş e-spor takımını kurarak çok güzel bir iş yaptı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TR serveri denilince akla flame,troll her şey geliyor. Sırf chat yüzüne kazandığın oyunu kazanacağın oyunu falan kaybedebiliyorsun.. eu serverında herkes kazanmaya oynadığı için hiçbir sorun olmuyor herkes oyununa odaklı neredeyse chat bile kullanılmıyor çok fazla comeback falan oluyor eğer oyunu oynamak istiyorsan eu serverına geç
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Lee blue yarat.

.

• quote:

Orijinalden alıntı: algülümvergülüm

quote:

Lee blue yarat.

.

Thanks. Ah o mid gragas. Fıçıyla kan alırdık.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: algülümvergülüm

quote:

Lee blue yarat.

.

Thanks. Ah o mid gragas. Fıçıyla kan alırdık.

Aynen rework bitirdi bizi faker ın gragas oynadığı zamanlar vardı sağlam apcydi kendimize stun atardık iyiydi ya özledim hep athene rabadon yapardık

• DOTA için kriz geçirirsin anlarım da, lol için kriz geçirmek nedir aga.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes bir tutturmuş Lol lol dedim bir indirip bakayım,arkadaş bunun neyine saplanıp kalıyorsunuz saçma sapan bir şey şimdi gelip yok anlamamışsın falan demeyin yani gayet gereksiz bir oyun anlaşılıcak bir şeyide yok bu oyunu oynayanların kendini dahi sanmasına da anlam veremiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.