Bildirim
LoL ve Cs Go İçin Klavye Önerisi Yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Logitech g710+
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 0ops
Logitech g710+
g 710+ ucuzunu nerden bulabilirim site verebilir misin -
G710+ ama türkçe karakterler yoktu galiba :(
Fazla kızlara yazamassınız facebookta en azından :D
EDIT
TÜRKÇE HARFLER VARMIŞ BÜYÜK FAIL OLDU
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E340E8628 -- 29 Temmuz 2014; 17:35:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: hudays
G710+ ama türkçe karakterler yoktu galiba :(
Fazla kızlara yazamassınız facebookta en azından :D
Türkçe karakterler var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben amazondan alan bir arkadaşındı :D Şimdi hatırladım. Amazonda türkçe yok demişti özür dilerim. Mesajı düzelteceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tabiikide logitech g710+ vatan bilgisayarda 300 tlye kadar düşüyor ordan alabilirsin logitech g502 + logitech g240 + logitech g710 + logitech g930 kullanıyorum ve diyorumki logitech candır :) -
quote:
Orijinalden alıntı: denizgucenmez
tabiikide logitech g710+ vatan bilgisayarda 300 tlye kadar düşüyor ordan alabilirsin logitech g502 + logitech g240 + logitech g710 + logitech g930 kullanıyorum ve diyorumki logitech candır :)
bende g502+g204 aldım bide g710+ alasım var kulaklık şimdilik düşünmüyom :D seriyi tamamlayacam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X