Arkadaşlar ben cs go da oyundan atma sorunu yaşıyordum sildim yükledim oldu tamam da şimdi steam giriyorum 1 indirme var hep her pc resetlememde her steam resetlememde aynı şey cs go indiriliyor 147.7 MB indiriyor kuruyor o dosyayı oyuna giriyorum güncelleme gerekiyor diyor oyun dosyalarını dogruluyorum güncellemeyi yüklüyor anca öyle oynayabiliyorum her gün aynı şey hergün aynı şey ne yapmalıyım yardım eder misiniz lütfen ? UZUN Bİ METİN OLDU AMA KARŞILIĞINDA CS GO İTEMİ VERECEĞİM (Lütfen c de ise d ye kur d de ise c ye kur demeyin onu deneyeceğim :D )
ram miktarınız nedir 32 bit işletim sisteminde aynı oyundan atma hatası bendede mevcuttu 64 bite geçtikten sonra sorunum tamamen kalktı. her seferinde yükleme olayına gelince C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive bu klasoru biryere kopyalayın daha sonra steam i açın oyunu yukle butonu gelecek yüklemeyi başlatın az biraz yüklendikten sonra durdurup steam i kapatın kopyalamış olduğunuz yedeği tekrar eski yerine atın. sorununuz büyük ihtimalle çözülecektir. bendede 100 kusur mb olmasada en sonki güncellemede kalmıştı her actıgımda yapıyordu aynı şeyi bu şekilde çözmüştüm.
kardeşim bende kastamonuluyum bu arada dediğin şeyi deneyeceğim inşAllah çözülür çözülmesse tekrar mesaj atarım burdan steamden ekleyebilirsin PeSiMiSt #FıratÇakıroğlu yaz benim tam ismim bu linkimi almaya üşendim :)
ekledim steamden teamspeak serverımızda var 6-7 kişiyiz eski point blank klanı akşamları genelde rekabetçi oynarız fakat bu aralar sistem değişikliği nedeniyle oyuna girmiyorum 1haftaya falan tekrar döneceğim gelmek istersen bekleriz.
rütbeniz ne sizin ?
rütbem nova 1veya 2 olması lazım keleş 2 rütbesinden düştüm
Arkadaşlar meraba 2 gündür her yakındaki lobiden bir oyuna girmek için tıkladığımda bu hatayı alıyorum ne yapmam gerekiyo bulamadım internete yazmama rağmen...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cmkrtn26 -- 28 Şubat 2017; 17:13:35 >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme