Şimdi Ara

CS:GO Yardım EDER MİSİNİZ ARKADAŞLAR LÜTFEN???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben cs go da oyundan atma sorunu yaşıyordum sildim yükledim oldu tamam da şimdi steam giriyorum 1 indirme var hep her pc resetlememde her steam resetlememde aynı şey cs go indiriliyor 147.7 MB indiriyor kuruyor o dosyayı oyuna giriyorum güncelleme gerekiyor diyor oyun dosyalarını dogruluyorum güncellemeyi yüklüyor anca öyle oynayabiliyorum her gün aynı şey hergün aynı şey ne yapmalıyım yardım eder misiniz lütfen ? UZUN Bİ METİN OLDU AMA KARŞILIĞINDA CS GO İTEMİ VERECEĞİM (Lütfen c de ise d ye kur d de ise c ye kur demeyin onu deneyeceğim :D )

• ram miktarınız nedir 32 bit işletim sisteminde aynı oyundan atma hatası bendede mevcuttu 64 bite geçtikten sonra sorunum tamamen kalktı.
    her seferinde yükleme olayına gelince C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive bu klasoru biryere kopyalayın daha sonra steam i açın oyunu yukle butonu gelecek yüklemeyi başlatın az biraz yüklendikten sonra durdurup steam i kapatın kopyalamış olduğunuz yedeği tekrar eski yerine atın. sorununuz büyük ihtimalle çözülecektir. bendede 100 kusur mb olmasada en sonki güncellemede kalmıştı her actıgımda yapıyordu aynı şeyi bu şekilde çözmüştüm.
  • kardeşim bende kastamonuluyum bu arada dediğin şeyi deneyeceğim inşAllah çözülür çözülmesse tekrar mesaj atarım burdan steamden ekleyebilirsin PeSiMiSt #FıratÇakıroğlu yaz benim tam ismim bu linkimi almaya üşendim :)
  • ekledim steamden teamspeak serverımızda var 6-7 kişiyiz eski point blank klanı akşamları genelde rekabetçi oynarız fakat bu aralar sistem değişikliği nedeniyle oyuna girmiyorum 1haftaya falan tekrar döneceğim gelmek istersen bekleriz.
  • rütbeniz ne sizin ?
  • rütbem nova 1veya 2 olması lazım keleş 2 rütbesinden düştüm
  • tamam benimde şuan nova 1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar meraba 2 gündür her yakındaki lobiden bir oyuna girmek için tıkladığımda bu hatayı alıyorum ne yapmam gerekiyo bulamadım internete yazmama rağmen...
     CS:GO Yardım EDER MİSİNİZ ARKADAŞLAR LÜTFEN???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cmkrtn26 -- 28 Şubat 2017; 17:13:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.