Şimdi Ara

lol'ü torrent ile indirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kendi sitesinde bulamadım. torrent sitelerinde de 2012 sürümü var. son güncellenmiş halinin torrentini nerde bulabilirim.

• hacı babama desem ki lolün sitesine gir indir diye indirir nasıl indiremedin kaç yaşında adamsın yazık valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyalSalute

hacı babama desem ki lolün sitesine gir indir diye indirir nasıl indiremedin kaç yaşında adamsın yazık valla

Adam torrentini bulamadım demiş yalnız. Ayrıca sitesinden indirdiğin de en güncel sürüm olmayabilir. Yani oradan da 2012 sürümünü indirip sonra güncelliyor olabilir. Her halükarda 2012 sürümünü de indirsen güncelleyeceği için onu indirmekte de bir sıkıntı yok bence.
  • Yok hocam torrent ile
  • Riotun Sitesinden İndir Aşşağıda Direk İndirme Linki

http://l3cdn.riotgames.com/ShellInstaller/TR/LeagueofLegends_TR_Installer_9_15_2014.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 23 Kasım 2014; 10:30:58 >
  • Sen indirme hocam boşver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kendi sitesinde bulamadım derken torrentini bulamadım demek istedim. normal şekilde indirdiğimde internetin saniyelik kopmaları yüzünden %33'e sürekli geri dönüyor. arkadaştan bi önceki sürümünü alıp hallettim. ergen ergen cevaplarınız için çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steso

kendi sitesinde bulamadım derken torrentini bulamadım demek istedim. normal şekilde indirdiğimde internetin saniyelik kopmaları yüzünden %33'e sürekli geri dönüyor. arkadaştan bi önceki sürümünü alıp hallettim. ergen ergen cevaplarınız için çok teşekkürler.

İlk bi düzgün anlat sonra eleştir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başlık lol'ü torrent ile indirmek. konunun ilk cümlesinde de 'kendi sitesinde bulamadım' daha neyi açıklayacağım.
  • o internetle oynayacak mısın şimdi? Asıl sorunun o internet kopması.Onu düzeltmek için konu açsan daha doğru olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.