Şimdi Ara

Lol'ü Sistemim Kaldırırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kötü bir sistem olduğunu biliyorum ama bir umut yine de sorayım dedim ben aşağıdaki sistem league of legends ı oynatır mı ? oynatmaz ise hangi oyunları oynatır ? Super Mario Bros tarzı cevapları atmazsanız sevinirim

• Düşük ayarda kaldırır bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam emin değilim kesin cevap verirseniz sevinirim bundan önceki laptopum (hp) oyunun yüklemesini yaparken mavi ekran vermişti elimde bu kaldı korkuyorum buna da olmasından
  • Can You Run İt i biliyorum fakat can you run it tuşuna tıkladığımda bir uygulama yüklememi söylüyor :/
  • Super Mario Bros tarzı
  • işlemci yüzünden kasabilir ama razer cortex'i yüklersen bide ekran kartına ayar çekersen oynarsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptopum Diablo 3 Kaldırır mı?
    12 yıl önce açıldı
    SİSTEMİM GTA 4 KALDIRIR MI
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kaldirir buyuk ihtimal.hafif kasabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DxDiag'dan GPU bilgisi atman daha iyi olur.
  • Buyrun Dxdiag fotoğrafı.Artı olarak sormak istediğim soru sistemim cs 1.6 kaldırır mı veya başka hangi oyunları kaldırabilir ?
  • 1.6 raad kaldırır
  • Prowind kullanıcısına yanıt
    bir türlü karar veremedim bundan önceki hp laptopum acayip ısınıyordu ama hp ile alakalı olduğunu söyleyenler vardı bu da aşırı ısınmadan giderse mal gibi kalırım :D kesin olarak kaldırır mı diyorsun ısınma problemi kasma felan olmadan ne bileyim işte pc kendini kapatmadan felan :D yaşadım bunları hep :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.