Bildirim
Lol'ü Flash Belleğe atmak.

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
çalışır. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kobrakai
çalışır.
Emin misan ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Julimezar
quote:
Orijinalden alıntı: Kobrakai
çalışır.
Emin misan ?
eminim çalışır ;) -
Ben c: içindeki riot games klasörünü bellek içine attım. Arkadaşın bilgisayara c: içine kopyaladıktan sonra çalıştı.
Denendi onaylandı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Th13teen
Ben c: içindeki riot games klasörünü bellek içine attım. Arkadaşın bilgisayara c: içine kopyaladıktan sonra çalıştı.
Denendi onaylandı
Bende öyle yapıcam 16 GB flash bellek var baktım riot games in boyutuna boyut 5,78 diskteki boyut : 5,81.
Format attıktan sonra lol için gerekli programlar vardı onarlıda söyleyebilir misiniz ? -
Gerekli programlar bilmiyorum. Tek yaptığım launcer tıklayıp oynaya basmak.
quote:
Gerekli programlar bilmiyorum. Tek yaptığım launcer tıklayıp oynaya basmak.
Sanki directx filan lazımdı.
Birde şu anda riot games dosyasını kopyaladım ve flash a yapıştırdım olur mu 4 saat diyor.
-
Hepsi klasör halinde olduğu için çok uzun sürüyor belleğe yazması.
eğer directx isterse yüklersin.
quote:
Hepsi klasör halinde olduğu için çok uzun sürüyor belleğe yazması.
eğer directx isterse yüklersin.
Birde onu iptal ettim sağ tıklayıp gönder dedim flashı seçtim bu sefer 2.45 dedi gönder diyince atarken daha iyi oluyormuş sanırım bi bilgisayarcı öyle demişti. -
Gönder ile yapıştır arasında fark yoktur bence. Belleğin okuma hızı ne ise bilgisayara yük bindirmediğin sürece son hızda atar
quote:
Gönder ile yapıştır arasında fark yoktur bence. Belleğin okuma hızı ne ise bilgisayara yük bindirmediğin sürece son hızda atar
Saol sayenizde lolü tekrar indirmeme gerek kalmayacak.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Julimezar
quote:
Saol sayenizde lolü tekrar indirmeme gerek kalmayacak.
senin yapacağın iş şu:
Lol klasörüne sağ tıklayıp rarlaycaksın, depola dersin(sıkıştırma olmayan) 2 dk da dönüştürür, bide 4 gb lık bloklara ayır fat32 ye atabilmen için.
Dosyalar parça parça olmadığı için yazma hızın baya yükselecektir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X