Şimdi Ara

LOL Turkcelestirme Projesi (Zaun Başı Burma Burma) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
220
Cevap
3
Favori
8.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BerchisterTR

itemler türkçe olmasında ne olursa olsun .

Doran'ın Kılıcı, Doran'ın Kalkanı, Doran'ın Yüzüğü. Amanın ne kadar iğrenç ailecek oturduk ağlıyoruz.
  • yorick süper
  • iğrenç ,nasıl begendiniz anlamıyorum.. oyunu çocuklaştırıyor millette begenmiş forumdakilerin yaş ortalaması kaç merak ettim gerçekten..
  • shaco mükemmel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: starnebula01

iğrenç ,nasıl begendiniz anlamıyorum.. oyunu çocuklaştırıyor millette begenmiş forumdakilerin yaş ortalaması kaç merak ettim gerçekten..

Ne saçmalıyorsun arkadaşım? Beğenmiyorsan türkçe oynamazsın sana ne bizim beğenip beğenmemizden. Saygıdan bihaber insanlarla yaşıyoruz işe bak. İngilizce çok cool bir dil türkçe çok kötü öğğ sakın oynamayın hatta oyun metin 2 veletleriyle dolucak siz de oyunu bırakırsınız sizin gibilerden kurtuluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

iğrenç ,nasıl begendiniz anlamıyorum.. oyunu çocuklaştırıyor millette begenmiş forumdakilerin yaş ortalaması kaç merak ettim gerçekten..

Ne saçmalıyorsun arkadaşım? Beğenmiyorsan türkçe oynamazsın sana ne bizim beğenip beğenmemizden. Saygıdan bihaber insanlarla yaşıyoruz işe bak. İngilizce çok cool bir dil türkçe çok kötü öğğ sakın oynamayın hatta oyun metin 2 veletleriyle dolucak siz de oyunu bırakırsınız sizin gibilerden kurtuluruz.

Cevap vermeyin şunlara, giderler.

Yorick harika olmuş
    Daha çok güzel şeyler çıkacak gibi bakalım bekliyoruz

• lan yorick ne güzel olmuş diyordum şakasını duydum oyundan soğudum.

Singed'de olum bak git desin bari. Ulan ne güzel ses yapmışsın niye yorum katıyorsun.
  • Lan süper olm saçmalamayın.
  • quote:

Ya isterse seslendirenler full küfür etsin, sesler iğrenç olsun hatta sihirokrat olalım önemli olan o select regiona bastığın zaman Türkçe yazızını lehçe yunanca ingilizce gibi dillerin arasında görebilmektir. Bunun yaşla hiçbir alakasıda yoktur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThePsych0 -- 24 Temmuz 2012; 6:28:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

asdasda12 diye biri yorum yazmış bak o tam sana göre

• quote:

Orijinalden alıntı: 1Hateful

Ya arkadaşlar dünyanın en çok oynanan bilgisayar oyunu türkçeleştiriliyor siz hala ğaranlığğ diyosunuz darkness'i nasıl çevirmelerini bekliyodun ?

Beyin iflas,ya sen başladığında türkçe olsaydı oyun o zaman ne diyecektim?
  • itinayla kan alınır :D çok beğendim :D
  • 2. videonun sonundaki Yorick sound eğer cidden varsa hiç düşünmem direk Türkçe'ye geçerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackGhosen -- 24 Temmuz 2012; 10:19:05 >
  • Seslendirmeye o kadar da çok gerek yok bence. Sadece metinler çevirilse iyi. İtemlerin isimleri de orjinal kalmalı.
  • Bence gönüllü kızılay çalışanı vlad skini gelsin oyuna yada Şener Shen skini gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

Bence gönüllü kızılay çalışanı vlad skini gelsin oyuna yada Şener Shen skini gelsin.

Blitzcrank'a Hacı Murat yada Anadol skini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

ben aldım cevabımı sağol yaş ortalaması 14-15 civarı
  • O son videodaki seslendirmeleri çok beğendim. Özellikle Cho'gath birebir olmuş. Yorick de iyi. Destekleyelim Türkçe olmasını. Daha önce hiç istemiyordum ama artık istiyorum. Türkçe olduğu için oynayacaklar ( hani sizin çok kötü oynuyor dediğiniz ) zaten belli bir eloya yükselemezler. Siz de madem çok iyisiniz çok yüksek eloda pro maçlar yaparsınız.
  • Çok güzel bir çalışma tebrikler.
  • Alistarı çok severdim ya Beğenmedim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.