Şimdi Ara

LoL Tasarım 'Kostüm - Karakter' Yapma Programı VS [A.C.İ.L]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bildiğinz gibi yeni çıkan "Kod Adı Kostüm Yarışması" nı duymuşsunuzdur. Bende kendi tasarımımı yapmaya karar verdim. Ancak çizimlerim iyi değil ve her hangi bir örnek bulamadığım için tasarım yapıcak program lazım. Sizce ne tür bir program kullanabilirim? Veya nasıl rahatça çizim yapabilirim?

Şimdiden Teşekkürler <3

• Grafik tablet alarak photoshop üzerinden çizeceksin, bunun dışında en rahat elinle çizerek bir şeyler yaparsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bişey değil
  • X.P.E.K.İ
  • Peki internetten bulup göndersem yerlermi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: gskkaan

Peki internetten bulup göndersem yerlermi acaba

Google Image Search üzerinden resmin orjinal mi çalıntı mı olduğunu rahatça bulabilirler.Bunuda yapmak akıllarına gelmiyorsa bıraksınlar bu işleri zaten.
    Hem bence kendi yaptığın birşeyle ödül kazanmaktan daha büyük zevk alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

quote:

Google Image Search üzerinden resmin orjinal mi çalıntı mı olduğunu rahatça bulabilirler.Bunuda yapmak akıllarına gelmiyorsa bıraksınlar bu işleri zaten.
    Hem bence kendi yaptığın birşeyle ödül kazanmaktan daha büyük zevk alırsın.

Doğru dedin hocam. Ama çizimim cidden berbat Bakıcam duruma göre :/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

• quote:

yapım aşamasından 2 tane fotoğraf istiyorlar
  • 3ds Max ve photoshop yeterli render icin de vray öneririm yine render uzerinden photoshop yapman gerek. Ama bu ikisini hatta ucunu Öğrenmek minimum 1 ayını alır o da 3dsmax in sadece 3-4 komutunu Öğrenerek anca sorun olursa sorabilirsin. Bu metodla tasarladığın düşündüğün Şampiyonun once 3boyutlu modelini yapıyorsun sonra bu modele texture yani Kıyafet giydiriyosun mesela zırha gelen yeri sarı gözleri ağzı burnu falan daha sonra bu modelin bir acısından renderini alıyorsun yani Işık ayarlari eklenmiş çıktısını daha sonra da photoshoptan Düzenlemeleri yapıyorsun texture yaparken de photoshop gerek. Ama ben manyak çizerim oyle photoshop bilgim boyle cizim yeteneğim perspektif çizimim var dersen sadece photoshopta da bunların hepsini yapabilirsin

• LoL Tasarım "Kostüm - Karakter" Yapma Programı.exe yükleniyor loading....... %99.32
  • lan sen fındık toplamaya gidip
    birsürü gereksiz şey alan cocuk değil misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Playinq

3ds Max ve photoshop yeterli render icin de vray öneririm yine render uzerinden photoshop yapman gerek. Ama bu ikisini hatta ucunu Öğrenmek minimum 1 ayını alır o da 3dsmax in sadece 3-4 komutunu Öğrenerek anca sorun olursa sorabilirsin. Bu metodla tasarladığın düşündüğün Şampiyonun once 3boyutlu modelini yapıyorsun sonra bu modele texture yani Kıyafet giydiriyosun mesela zırha gelen yeri sarı gözleri ağzı burnu falan daha sonra bu modelin bir acısından renderini alıyorsun yani Işık ayarlari eklenmiş çıktısını daha sonra da photoshoptan Düzenlemeleri yapıyorsun texture yaparken de photoshop gerek. Ama ben manyak çizerim oyle photoshop bilgim boyle cizim yeteneğim perspektif çizimim var dersen sadece photoshopta da bunların hepsini yapabilirsin

Kullanmayı bildikten sonra kolaymı peki hocam?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Playinq

3ds Max ve photoshop yeterli render icin de vray öneririm yine render uzerinden photoshop yapman gerek. Ama bu ikisini hatta ucunu Öğrenmek minimum 1 ayını alır o da 3dsmax in sadece 3-4 komutunu Öğrenerek anca sorun olursa sorabilirsin. Bu metodla tasarladığın düşündüğün Şampiyonun once 3boyutlu modelini yapıyorsun sonra bu modele texture yani Kıyafet giydiriyosun mesela zırha gelen yeri sarı gözleri ağzı burnu falan daha sonra bu modelin bir acısından renderini alıyorsun yani Işık ayarlari eklenmiş çıktısını daha sonra da photoshoptan Düzenlemeleri yapıyorsun texture yaparken de photoshop gerek. Ama ben manyak çizerim oyle photoshop bilgim boyle cizim yeteneğim perspektif çizimim var dersen sadece photoshopta da bunların hepsini yapabilirsin

Kullanmayı bildikten sonra kolaymı peki hocam?

Çizimin berbatsa niye böyle bişeye kalkışıyosun ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• KOD ADI Master Yi kostümünü kazanıcam. Master Yi'nin hikayesinden dolayı o karakteri çok severim. Her ne kadar bebe herosu olsada
  • Program her seyin cizilebildigi bir program, dolayısıyla baya ağır bir program. Animasyonundan tut mimari çizimine her sey çizilebilir. Kısmı öğrenirsen yeteri kadar kolay ama istediğin bazı seyleri yaparken zorlanabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanliaskeri

lan sen fındık toplamaya gidip
    birsürü gereksiz şey alan cocuk değil misin

aynen aynen o :D
  • Hem yetenegim yok diyor hem odul almak istiyorum diyor ironiye bak. Ne kadar belesci insanlar var.

• Oturup program calissan 2 3 ayin gider onun yerine paintte yap

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.