Şimdi Ara

LOL support

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 2 gün önce hesabım çalındı diye lol supporta mesaj attım. cevap gelmedi, dün de yazdım yine cevap yok. genelde böyle mi olur ben yanlış bir şey mi yaptım acaba? tr serverindaydım onun için lol supporta türkçe yolladım mesajı orda hata çıkmaz heralde.

• arkadaşlar kimse mi mesaj atması supporta. bir yerime koyun kendinizi acayip kötü durumdayım. emeğim param her şeyim gitti.
  • 2 günde cevap gelmesi imkansız gibi birşey en az 5 gün oda şanslıysan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Big-Brother

arkadaşlar 2 gün önce hesabım çalındı diye lol supporta mesaj attım. cevap gelmedi, dün de yazdım yine cevap yok. genelde böyle mi olur ben yanlış bir şey mi yaptım acaba? tr serverindaydım onun için lol supporta türkçe yolladım mesajı orda hata çıkmaz heralde.

tr demisin ? westte genelde biraz daha seri ilgileniyorlar ama bilemiyorum :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: akali23

2 günde cevap gelmesi imkansız gibi birşey en az 5 gün oda şanslıysan

hadi ya. peki sorun çözülebilir mi?
    bir de ben sorunu account: general ve server issues a gönderdim burda sorun çıkabilir mi?
  • elbet bakarlar ticket'ına, ama bir dahakine ilgili yeri seçmeyi dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: canberk88

elbet bakarlar ticket'ına, ama bir dahakine ilgili yeri seçmeyi dene

hesap çalınmayla ilgili bir yer bulamadım ki. yani yoktu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dota 2 Anti Herolar
    11 yıl önce açıldı
    LOL eski LOL
    11 ay önce açıldı
    Lol duo
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alırsın geri bilgileri doğru verdiğln halde. Ben westte türkçe ticket atıyorum ona cevap veriyorlar yani dille alakası yok server tr ise genel olarak yavaş trdeki supportlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taltask

alırsın geri bilgileri doğru verdiğln halde. Ben westte türkçe ticket atıyorum ona cevap veriyorlar yani dille alakası yok server tr ise genel olarak yavaş trdeki supportlar

ya benim aklıma takılan bilgilerde en son yaptığım maç, ıp/rp puanları, hangi champler açık, en son ne aldım, hangi ligteyim puanım kaç, eski şifrem ne gibi sorulara cevap verdim. hesabım çalındıysa çalan adam bunların hepsini değiştirebilir. nerden anlayacaklar benim olduğunu
  • benimki çalındığında aynı gün geri almıştım. biraz sabretmen lazım, 1-2 gün içinde geri alırsın. bol şans.
  • şu tarihten beri hesaba erişemiyorum dersen o tarihi baz alarak dogrulukları kanıtlanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wquantum

benimki çalındığında aynı gün geri almıştım. biraz sabretmen lazım, 1-2 gün içinde geri alırsın. bol şans.

teşekkürler. sen hangi bilgileri vermiştin lol supporta ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akali23

şu tarihten beri hesaba erişemiyorum dersen o tarihi baz alarak dogrulukları kanıtlanır.

galiba şuan belirtemem ne zaman gönderdiğimi. ama altta zaten 2 gün önce gönderildi yazıyor. onlar da görür bence.
  • Hayır. Yani hangi tarihten itibaren oyundaki hesabına erişemiyorsun? Bunu iletirsen o günki pw değiştirmelere vs. bakarlar(Tabi onlar daha iyi bilir:D)daha kolay bulabilirler manasında söylemek istemiş :D(akali23)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih789

Hayır. Yani hangi tarihten itibaren oyundaki hesabına erişemiyorsun? Bunu iletirsen o günki pw değiştirmelere vs. bakarlar(Tabi onlar daha iyi bilir:D)daha kolay bulabilirler manasında söylemek istemiş :D(akali23)

şuanda nasıl belirtebilirim tarihi ?
    talebe yorum ekleme bölümü var oraya mı yazayım ?
  • Onu bilmiyorum malesef

Ama yeni bir ticket atabilirsin(support u oyalamak nekadar doğru bilemiyorum) ama yapılabilecek başka birşey yok aklımda.
  • quote:

Güzel Kardeşim şöyle açıklıyım.Benimde bi kere acc çalındı.O zaman türkçe destek yoktu.İngilizcesi iyi olan bi arkadaştan yardım isteyerek,

Merhabalar

Üyeliğimi kötü niyetli insanlar tarafından çalınmıştır.Geri almak için ne yapmam gerekiyor gibi bi yazı yazdım.(ingilizce)

Onlar bi site verdi ordan ip adresi , en son kullanılan şifre,mail adresi,hatırlıyorsan alınan champ,rune,skin yada oynan oyun hangi champla gibi doğrulanabilcek bilgiler istiyorlar sonra değiştiriyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.Jackly

quote:

Güzel Kardeşim şöyle açıklıyım.Benimde bi kere acc çalındı.O zaman türkçe destek yoktu.İngilizcesi iyi olan bi arkadaştan yardım isteyerek,

Merhabalar

Üyeliğimi kötü niyetli insanlar tarafından çalınmıştır.Geri almak için ne yapmam gerekiyor gibi bi yazı yazdım.(ingilizce)

Onlar bi site verdi ordan ip adresi , en son kullanılan şifre,mail adresi,hatırlıyorsan alınan champ,rune,skin yada oynan oyun hangi champla gibi doğrulanabilcek bilgiler istiyorlar sonra değiştiriyorlar

teşekkürler.

• Sadece meraktan soruyorum; nasıl çaldırdınız hesabınızı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Z.Jackly

quote:

Merhabalar

teşekkürler.

peki size geri dönmeleri ne kadar sürdü ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.