Bildirim
LOL support
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
arkadaşlar kimse mi mesaj atması supporta. bir yerime koyun kendinizi acayip kötü durumdayım. emeğim param her şeyim gitti. -
2 günde cevap gelmesi imkansız gibi birşey en az 5 gün oda şanslıysan -
quote:
Orijinalden alıntı: Big-Brother
arkadaşlar 2 gün önce hesabım çalındı diye lol supporta mesaj attım. cevap gelmedi, dün de yazdım yine cevap yok. genelde böyle mi olur ben yanlış bir şey mi yaptım acaba? tr serverindaydım onun için lol supporta türkçe yolladım mesajı orda hata çıkmaz heralde.
tr demisin ? westte genelde biraz daha seri ilgileniyorlar ama bilemiyorum :S -
quote:
Orijinalden alıntı: akali23
2 günde cevap gelmesi imkansız gibi birşey en az 5 gün oda şanslıysan
hadi ya. peki sorun çözülebilir mi?
bir de ben sorunu account: general ve server issues a gönderdim burda sorun çıkabilir mi? -
elbet bakarlar ticket'ına, ama bir dahakine ilgili yeri seçmeyi dene -
quote:
Orijinalden alıntı: canberk88
elbet bakarlar ticket'ına, ama bir dahakine ilgili yeri seçmeyi dene
hesap çalınmayla ilgili bir yer bulamadım ki. yani yoktu. -
alırsın geri bilgileri doğru verdiğln halde. Ben westte türkçe ticket atıyorum ona cevap veriyorlar yani dille alakası yok server tr ise genel olarak yavaş trdeki supportlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: taltask
alırsın geri bilgileri doğru verdiğln halde. Ben westte türkçe ticket atıyorum ona cevap veriyorlar yani dille alakası yok server tr ise genel olarak yavaş trdeki supportlar
ya benim aklıma takılan bilgilerde en son yaptığım maç, ıp/rp puanları, hangi champler açık, en son ne aldım, hangi ligteyim puanım kaç, eski şifrem ne gibi sorulara cevap verdim. hesabım çalındıysa çalan adam bunların hepsini değiştirebilir. nerden anlayacaklar benim olduğunu -
benimki çalındığında aynı gün geri almıştım. biraz sabretmen lazım, 1-2 gün içinde geri alırsın. bol şans. -
şu tarihten beri hesaba erişemiyorum dersen o tarihi baz alarak dogrulukları kanıtlanır. -
quote:
Orijinalden alıntı: wquantum
benimki çalındığında aynı gün geri almıştım. biraz sabretmen lazım, 1-2 gün içinde geri alırsın. bol şans.
teşekkürler. sen hangi bilgileri vermiştin lol supporta ? -
quote:
Orijinalden alıntı: akali23
şu tarihten beri hesaba erişemiyorum dersen o tarihi baz alarak dogrulukları kanıtlanır.
galiba şuan belirtemem ne zaman gönderdiğimi. ama altta zaten 2 gün önce gönderildi yazıyor. onlar da görür bence. -
Hayır. Yani hangi tarihten itibaren oyundaki hesabına erişemiyorsun? Bunu iletirsen o günki pw değiştirmelere vs. bakarlar(Tabi onlar daha iyi bilir:D)daha kolay bulabilirler manasında söylemek istemiş :D(akali23) -
quote:
Orijinalden alıntı: fatih789
Hayır. Yani hangi tarihten itibaren oyundaki hesabına erişemiyorsun? Bunu iletirsen o günki pw değiştirmelere vs. bakarlar(Tabi onlar daha iyi bilir:D)daha kolay bulabilirler manasında söylemek istemiş :D(akali23)
şuanda nasıl belirtebilirim tarihi ?
talebe yorum ekleme bölümü var oraya mı yazayım ? -
Onu bilmiyorum malesef
Ama yeni bir ticket atabilirsin(support u oyalamak nekadar doğru bilemiyorum) ama yapılabilecek başka birşey yok aklımda. -
quote:
hesap çalınmayla ilgili bir yer bulamadım ki. yani yoktu.
Güzel Kardeşim şöyle açıklıyım.Benimde bi kere acc çalındı.O zaman türkçe destek yoktu.İngilizcesi iyi olan bi arkadaştan yardım isteyerek,
Merhabalar
Üyeliğimi kötü niyetli insanlar tarafından çalınmıştır.Geri almak için ne yapmam gerekiyor gibi bi yazı yazdım.(ingilizce)
Onlar bi site verdi ordan ip adresi , en son kullanılan şifre,mail adresi,hatırlıyorsan alınan champ,rune,skin yada oynan oyun hangi champla gibi doğrulanabilcek bilgiler istiyorlar sonra değiştiriyorlar -
quote:
Orijinalden alıntı: Z.Jackly
quote:
Güzel Kardeşim şöyle açıklıyım.Benimde bi kere acc çalındı.O zaman türkçe destek yoktu.İngilizcesi iyi olan bi arkadaştan yardım isteyerek,
Merhabalar
Üyeliğimi kötü niyetli insanlar tarafından çalınmıştır.Geri almak için ne yapmam gerekiyor gibi bi yazı yazdım.(ingilizce)
Onlar bi site verdi ordan ip adresi , en son kullanılan şifre,mail adresi,hatırlıyorsan alınan champ,rune,skin yada oynan oyun hangi champla gibi doğrulanabilcek bilgiler istiyorlar sonra değiştiriyorlar
teşekkürler.
-
Sadece meraktan soruyorum; nasıl çaldırdınız hesabınızı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Z.Jackly
quote:
Merhabalar
Onlar bi site verdi ordan ip adresi , en son kullanılan şifre,mail adresi,hatırlıyorsan alınan champ,rune,skin yada oynan oyun hangi champla gibi doğrulanabilcek bilgiler istiyorlar sonra değiştiriyorlar
teşekkürler.
peki size geri dönmeleri ne kadar sürdü ?
Benzer içerikler
- işaretçi hassasiyetini arttır nedir
- e postamı bilen biri ne yapabilir
- troll nickler
- oyun çift isimleri
- troll isimler
- lol kaç gb
- ping düşürme
- afk nedir
- riot mmo
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X