Şimdi Ara

Lol Skins hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lol skins indirdim kurdum iyi hoş ama, hesap çalınması gibi bir şey olur mu ? Kendi hesabımda deneyip şifre değiştirdim, lol de yedeklemiştim geri yükledim ( her şey normal yani ). 1 kerecik altın kanat kayle denedim botlara karşı güzelmiş yahu program.

Bir de biz ctrl 1 yaptık diyelim. Bize legendary skinin söyledigi şeyi, millete normal skinin söyledigi şeyi mi söylüyor ?

Bu arada konu açma sebebi, internette arattım hesap çalınması oldu mu falan diye ( olsa millet ağlardı eminim ) hiç yok . Çok ilginç geldi, biri bile dememiş lol skins kullandım hesabım gitti diye. Bir de yasal diyorlar, yasal olmasının sebebi sadece bizim görebilmemiz mi ? Yani riot çakmıyor ondan mı ?

Bu sorulara cevap ararken zaten skillshot helper falan da gördüm lol e saygım azaldı.. Her neyse :D

Smurf açıp kasacaktım ama email açmaya üşendim :( Hesaba bir şey olmaz değil mi. Hiç kimse şikayetçi değil programdan, çok ilginç geldi... ( Evet şimdi troller basacak burayı, ben gideyim biraz siz kasın postunuzu )

• Bende bug splat veriyor bir aydır ben de kullanmıyorum
  • Bazı skinlerin skilleri klasikte ki gibi.
  • Aylardır kullanıyorum ve hıc bısey olmadı.Hesap calınması da yok.Riot da programa ızın verıyo bı tek bız gordugumuz ıcın riot supportuna ticket atıldı hatta.Sozler sana oyle gelıyo takıma normal gıdıyo.Pulsefire ezreal dene gorursun farkı.
    Ozet:Kullan bısey olmuyo knk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hesabına birşey olmaz.(Sonra birşey olursa benden bilme ama aylardır kullanıyorum,tanıkdıklarıma da öneriyorum.)

Evet sana legendary skininin gülüşü/dansı görünecek,arkadaşlarına ise normal hali.

Evet yasal ve yasal olmasının sebebi sadece bizim görmemiz.

LoL Plus mı ne var onu sakın kullanma. Hile olarak geçiyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_75477914/tm.htm
  • Legal çünkü biz görüyoruz sadece.Hesabına bir şey olmaz rahat ol
  • Bende sadece bazi skinlerde çalismayi durduruyor

• Hani kimse dememiş ühühühü lol hesabım gitti ana bacı avrat eni vici vokke seni gidi lol skins...

Şaşırdım yani kimsenin mi hesabı çalınmaz, tesadüf olup çamur atanlar olur sandıydım en azından. Altın kanat kayle ve underworld twisted fate oynadım, mutluyum gururluyum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForDH -- 16 Ağustos 2013; 16:14:20 >
  • Oyuna tam adapte olmuşken bir yiyorsun bug plat ı insanda heves falan kalmıyor.Bu aralar çok sık olmaya başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skypalix

Oyuna tam adapte olmuşken bir yiyorsun bug plat ı insanda heves falan kalmıyor.Bu aralar çok sık olmaya başladı.

Bugsplat bana olmadı... Altınkanat kayle ve underworld tf sonrası karadiken morgana deneyim dedim, injected olmuyor. Allahtan özel oyun çıkıyorum ayrılma falan da demiyor... Bende şimdilik bu hata var sebebini anlamasam da ama o kadar sorun değil. Supporta mesaj atıcaktım, support kısmında hata var. Sadece ek kısmı geliyor konu mesaj kısmı gelmiyor, dogal olarak mesaj atamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForDH

quote:

Oyuna tam adapte olmuşken bir yiyorsun bug plat ı insanda heves falan kalmıyor.Bu aralar çok sık olmaya başladı.

Bugsplat bana olmadı... Altınkanat kayle ve underworld tf sonrası karadiken morgana deneyim dedim, injected olmuyor. Allahtan özel oyun çıkıyorum ayrılma falan da demiyor... Bende şimdilik bu hata var sebebini anlamasam da ama o kadar sorun değil. Supporta mesaj atıcaktım, support kısmında hata var. Sadece ek kısmı geliyor konu mesaj kısmı gelmiyor, dogal olarak mesaj atamıyorum.

LoL Skins için supporta mesaj atarsan bir yardım alamazsın bu konuda destek vermediklerini bildirdiler.İnjected sorunu da lol skinsi tekrar kur kurulu olduğu yeri değiştirmiş olabilir kendiliğinden doğal olarak da oyuna girerken görmüyordur.Ben çok kullandım sadece 3 skin için bug plat gelmez zaten.2 ay falan 10 kere yedim bug platı.

• quote:

quote:

quote:

LoL Skins için supporta mesaj atarsan bir yardım alamazsın bu konuda destek vermediklerini bildirdiler.İnjected sorunu da lol skinsi tekrar kur kurulu olduğu yeri değiştirmiş olabilir kendiliğinden doğal olarak da oyuna girerken görmüyordur.Ben çok kullandım sadece 3 skin için bug plat gelmez zaten.2 ay falan 10 kere yedim bug platı.

Ben zaten abi lol skins kursanıza team bilmemne ( adını hatırlamadım la :D ) vereyim falan demiyeceğim :D. Böyle şeyde hesap çalınması dışı sorun olur mu falan diye soracağım... Ban yermiyim diye. Gördüğüm kadarıyla hesap çalınması da yok zaten.

• Görüldüğü üzre yasak olmadığı yani kullanan kişinin ban yemeyeceği ama oyunda çıkacak herhangi bir sorunda yardımcı olamayacaklarını belirtmişler

Lol Skins hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darion -- 16 Ağustos 2013; 19:49:21 >
  • Bende kullaniyorum bu arada iBlitzcrank cok iyi ya

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben zaten abi lol skins kursanıza team bilmemne ( adını hatırlamadım la :D ) vereyim falan demiyeceğim :D. Böyle şeyde hesap çalınması dışı sorun olur mu falan diye soracağım... Ban yermiyim diye. Gördüğüm kadarıyla hesap çalınması da yok zaten.

Kimse yazmadıysa olma eğer öyle bir şey olsa forumda elbet çıkardı kokusu.Alıntı yaptığım post unda bugsplat dan şikayetciydin de ondan desteğe yazma dedim team falan yazıcaksın diye değil

• O ssler internette her sitede var galiba , ondan güvenemedim :D Veya tek burda geziyorum emin değilim :D Ayrıca biz bizde olmayan champda yapabilir miyiz bunu ? Free blitzde mesela iblitz yapsam :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.