Arkadaslar 2-3 Gündür ugrasıyorum daha öncede ugrastım bi sonuç alamadım tekrardan ugrasıorm bu sefer çözcem inş. Lütfen yardım edin League Of Legends ( lol ) Giriorm fakat karakter seçtikten sonra Shader model 2.0 Hatası weriyor Heryere baktım denedim yine olmadı bi bilginiz warsa yardım edersenız cok sevınırım Teşekkür ederim
Arkadaşlar sorunu çözdüm ama bişey değişmedi. sorun şu bi program indirdim ekran kartımın shader modelinin kaç oldugunu öğrendim ve düşük çıktı ekran kartım shader model 2.0 ı desteklemediginden girmiyormuş en kısa sürede yeni 2.0 destekleyen yeni bi ekran kartı almayı düşünüyorum. teşekkürler
Not: Sizde ekran kartınızın shader model ini öğrenmek istiyorsanız google ye " Ekran kartımın shader modelini nasıl öğrenebilirim " yazarak her hangi bi basit ve güvenilir program ile öğrenebilirsiniz.
Geçmiş olsun riot ekran kartını banlamış
quote:
Orijinalden alıntı: Amphioxus IV
Geçmiş olsun riot ekran kartını banlamış
hahaha
quote:
Orijinalden alıntı: komtanrep279
Arkadaşlar sorunu çözdüm ama bişey değişmedi. sorun şu bi program indirdim ekran kartımın shader modelinin kaç oldugunu öğrendim ve düşük çıktı ekran kartım shader model 2.0 ı desteklemediginden girmiyormuş en kısa sürede yeni 2.0 destekleyen yeni bi ekran kartı almayı düşünüyorum. teşekkürler
Not: Sizde ekran kartınızın shader model ini öğrenmek istiyorsanız google ye " Ekran kartımın shader modelini nasıl öğrenebilirim " yazarak her hangi bi basit ve güvenilir program ile öğrenebilirsiniz.
shader model 2 çoook eski.
Onu bile desteklemiyorsa ekran kartın zaten büyük ihtimalle girsen bile kasmaktan karnın ağrırdı.
HD5670 7750 gibi kartlara bak.Bunlar tam lol için.Bütçene göre alırsın.