Şimdi Ara

LOL Shader Model 2.0 Hatası YARDIM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 2-3 Gündür ugrasıyorum daha öncede ugrastım bi sonuç alamadım tekrardan ugrasıorm bu sefer çözcem inş. Lütfen yardım edin League Of Legends ( lol ) Giriorm fakat karakter seçtikten sonra Shader model 2.0 Hatası weriyor Heryere baktım denedim yine olmadı bi bilginiz warsa yardım edersenız cok sevınırım Teşekkür ederim

• Arkadaşlar sorunu çözdüm ama bişey değişmedi. sorun şu bi program indirdim ekran kartımın shader modelinin kaç oldugunu öğrendim ve düşük çıktı ekran kartım shader model 2.0 ı desteklemediginden girmiyormuş en kısa sürede yeni 2.0 destekleyen yeni bi ekran kartı almayı düşünüyorum. teşekkürler

Not: Sizde ekran kartınızın shader model ini öğrenmek istiyorsanız google ye " Ekran kartımın shader modelini nasıl öğrenebilirim " yazarak her hangi bi basit ve güvenilir program ile öğrenebilirsiniz.
  • Geçmiş olsun riot ekran kartını banlamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amphioxus IV

Geçmiş olsun riot ekran kartını banlamış

hahaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: komtanrep279

Arkadaşlar sorunu çözdüm ama bişey değişmedi. sorun şu bi program indirdim ekran kartımın shader modelinin kaç oldugunu öğrendim ve düşük çıktı ekran kartım shader model 2.0 ı desteklemediginden girmiyormuş en kısa sürede yeni 2.0 destekleyen yeni bi ekran kartı almayı düşünüyorum. teşekkürler

Not: Sizde ekran kartınızın shader model ini öğrenmek istiyorsanız google ye " Ekran kartımın shader modelini nasıl öğrenebilirim " yazarak her hangi bi basit ve güvenilir program ile öğrenebilirsiniz.

shader model 2 çoook eski.

Onu bile desteklemiyorsa ekran kartın zaten büyük ihtimalle girsen bile kasmaktan karnın ağrırdı.

HD5670 7750 gibi kartlara bak.Bunlar tam lol için.Bütçene göre alırsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.