Şimdi Ara

LoL replay Bug Splat Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
9.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lolreplay den macımı fraps la çekip buraya koymak istedim(yorumlarınızı öğrenmek için) lakin hep aynı hatayı alıyorum(Aşağıdakini). İzlemeye bastığım anda bu sorun çıkıyor sebebi ve nasıl çözebilirim bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

LoL replay Bug Splat Sorunu

• ayni sorun bendede var kendi çektigim vidyomu(oyunu)izleyemiyorum ama ordaki hazır olanları izleyebliyorum anlamadım gtti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip. Bendede var bu sorun.
  • Abi sorunu bir tek ben yaşamıyorum ama şu sorunu çözecek yok mu DH
  • Siz yine iyisiniz kayıdı alabilmişsiniz ben onu bile alamıyorum recorder açıkken oyuna girmiyor bugsplat veriyor
  • yokmu çözeblcek biri daha önce kullanmadm bu programı acaba yeni surumdemi hata var

• Bir sonraki sürümü beklicez artık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO Masaüstüne atma problemi
    10 yıl önce açıldı
    LOL oyun penceresi sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Ps3 save game trophy sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı Sorun bendede var Lol de bişi yok girerken bi hata almıyorum ama lol replay da video izlemek için girdigimde lanet BuG splat hatasını alıyorum hiç bir çözüm bulamadım netten falan ya biri çözüm bulasıya kadar beklicez yada bu yeni sürümler falan var onlar gelirse bug splat vermeye bilir...
  • sorun çözen yokmu arada açıp izlemek istiyo insan ama nafile varmı alternatif izleme programı
  • Bir önceki patch cıktıktan sonra basladı bu sorunlar lolreplayi güncellemedikleri için izlenemiyor.

p.s:Yakında lol kendi replayini getircek diye duydum
  • Bendede var aynı sorun
  • Bendede var bu sorun
  • Allah Allah kimse yokmu ya çözümünü bilen.
  • Farklı bi yöntem söyleyebilirim sadece. Open Broadcaster Software ile de çekim yapabilirsiniz oyun içinden. Hatta frapsa göre daha iyi sonuç alırsınız.
  • Hani çözümünü bulan 1 dahi yok mu burada ?
  • LOL her yeni patchda programları engelliyor lolplus lolskins tede oluyordu bu olay, programın güncellemesini bekleyin.
  • lol yeni versiyonda bulunduruyormuş replay hatta şu an PBE de varmış artık onu bekleyecez.
  • Ulan Kac penta attım kac quadra attım koyamıyorum :D Arkadaslar genel bi sorun bu yeni pack gelesiye kadar beklicez artık o zamana kadar bol bol penta lar dilerim iyi günler

Not:Beklemeyi Sevmem Pek
  • ne zaman düzelecek bu lanetttttttttttttttt
  • sorun ne pek anlayamadım dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wigglypuf -- 4 Ağustos 2013; 4:35:43 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.