Şimdi Ara

LOL pvp clenti çalışmayı durdurdu hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu aralar sık sık bu hatayı alıyorum hatta bir oyunda 3 kere bu hatayı verdiği oldu nolur yardımcı olun kafayı yicem bu sadece bendemi oluyor yoksa sizde buna benzer bi şeyle karşılaştınızmı

• Şampiyon seçimi ekranından yüklenme ekranına geçerken herhangi bir tuşa bastığımda bu hatayı alıyorum. (Genelde raidcall da konuşma tuşuna basarken oyun kapanır pvp net client çalışmayı durdurdu diye)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banada veriyor arada .. hiç olmazdı şu sıralar oluyor
  • çözümü bulan varsa yazabilirmi yoksa bu yeni yamadan dolayımı bu sorun
  • lolplus ,lolskin kapat
  • quote:

Orijinalden alıntı: painter95

lolplus ,lolskin kapat

onları kullanmıorum
  • arkadaşlar sorunun çözümünü buldum

BAŞLAT > Arama kısmına " Servisler " yazın ve çıkan " Yerel Hizmetleri Görüntüle " sekmesine tıklayın > Açılan pencerede " IP yardımcısı " nı bulup sağ tıklayın > Özellikler diyerek " Başlangıç Türü " nü " Devre Dışı " olarak değiştirin uygulayıp çıkın ve bilgisayarı yeniden başlatın. Bu adımlar bende işe yaradı umarım sizde de yarar.

iyi forumlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DNS ayarların nasıl otomatik mi ayarlı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrktas

DNS ayarların nasıl otomatik mi ayarlı mı ?

googleye göre ayarlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayackgz

arkadaşlar sorunun çözümünü buldum

BAŞLAT > Arama kısmına " Servisler " yazın ve çıkan " Yerel Hizmetleri Görüntüle " sekmesine tıklayın > Açılan pencerede " IP yardımcısı " nı bulup sağ tıklayın > Özellikler diyerek " Başlangıç Türü " nü " Devre Dışı " olarak değiştirin uygulayıp çıkın ve bilgisayarı yeniden başlatın. Bu adımlar bende işe yaradı umarım sizde de yarar.

iyi forumlar

denendi çalışıyor bende artık reconnect hatası almıyorum
  • Bende de son 1 haftadır bug splat ve şu çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. bug splat için directx güncelledim 3 oyundur almıyorum çalışmayı durdurma için bunu yaptım şimdi. umarım işe yarar sırf bu hatalar yüzünden 1 kere dodge attı 2 kerede kazandığım oyunu kaybettim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrktas

DNS ayarların nasıl otomatik mi ayarlı mı ?

googleye göre ayarlı

bendede dns ayarlıydı sonra otoya çektikten sonra oyundan atma olmadı bi dene istersen
  • sanırım sorun çözüldü arkadaşlar herkese iyi oyunlar
  • quote:

arkadaşlar sorunun çözümünü buldum

iyi forumlar

Windows 8 kullanıyorum, bu ayarlara nasıl ulaşabilirim.
    Edit: Buldum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 27 Kasım 2013; 10:19:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.