Şimdi Ara

LoL Plus (Support atın beyler acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğiniz gibi şu LoL Plus denen programı herkes legal sanıp kullanıyor ama ben tamamen bir saçmalık olduğunu düşünüyorum özellikle bu oto-smite özelliği falan. Herkes kullanmaya başlamadan önce hep birlikte hem TR'ye hemde EU'ya ticket atalım beyler LoL mutlaka böyle şeylerin önüne geçicektir. Ben ticket yazdım uğraşmak istemeyenler aşağıya koyucaklarımı alıp gönderebilir direk.

Türkçe ;

Merhabalar , geçenlerde youtube'da gezerken bi videoya rastladım adam yardımcı program olduğunu iddia ediyor programın ismi LoL-Plus. Programın özelliklerinde otomatik smite atma var , rakip wardların yerini gösterme var (Bunlara teemo mushroomları da dahil) , Minimapde tüm buffların ne zaman çıkacağını gösteren sayaçlar var. Hatta bunlara inhibitör patladıktan sonra tekrar ne zaman çıkacağı da dahil edilmiş.
    Garip olan şey adamlar bunun legal olduğunu iddia ediyor ve ban riskinin "sıfır" olduğunu söylüyorlar. Lütfen acil müdahale edin şu duruma gerçekten akın akın bu programa yükleniyorlar.

[Link]

Acil yardımlarınızı bekliyoruz , teşekkürler şimdiden.

İngilizce ;

Hello Riot , for like 2 days im seeing this "LoL Plus" thing everywhere on Youtube and forums etc. So i looked it up to know what it is about. And i found out that this program is totally illegal and contains hacks in it. The funny thing is the users of this program says that this is totally legal and you cant get banned by using this.
    * It can show the enemy wards in the minimap (And teemo mushrooms or Maokai sapplings)
    * It can show all the jungle camp timers on the minimap (Including the healt relics at ARAM and inhibitor respawn timers)
    * It has auto-smite thing which makes your jungle and Nashor - Dragon kills 100% safe.

I'll also attach the "introduction video" of this program below. Please stop this until it goes bigger and become a major problem. Thank you.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SIPmffa3p1A#at=15 (Introduction video)
    [Link] (Main site)

Bir MOBA oyununda yardımcı program diye birşey olmaması lazım bu yüzden bu saçmalığı bir an önce bitirmeliyiz. Üşenmeyin bikaç dk ayırın beyler.

-- support.leagueoflegends.com --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valientee -- 30 Temmuz 2013; 17:33:06 >

• sen paylaş herkes indirsin oynasın kanka
  • İndirme linkini kaldır. Gerisini yollaruz
  • Teemo mushroom , ward vs. leri sadece atarken görürsen gösteriyor . Yani adam ward attı sende o wardı atarken gördün orda 3dk lık sayaç başlıyor . Bu arada programı savunmuyorum . Auto-smite özelliği yüzünden ban sebebi olmalı çünkü direk atıyor smite yani %100 baron dragon steal . Bunu kullanmayan birine hiç şans bırakmıyor . Auto-simte dışında ki özellikler zaten ban sebebi değil . Jungle timerlar vs. var zaten . Ama auto-smite dan dolayı kullananar banlanmalı . Auto-smiteı kullanmasa bile .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deruwish -- 30 Temmuz 2013; 17:06:25 >
  • Şu Lolplusun linkini atsanıza bizde kullanalım.
  • Aferim kardeşim süpersin linkide vermişsin . Millet inidiricek 51324 tane hileli oyun olcuak
  • konuyu anladım da niye sitesini veriyorsun be mübarek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben onu support mesajına eklemiştim direk yapıştırınca linkler de çıkmış şimdi editliyorum linkleri kendiniz atın.
  • Yolladım kardeşim.cevap bekliyorum
  • Ya lolplus u duyan çocuk gider googlea yazar indirir bu kadar basit, linkin olup olmaması bir şey ifade etmiyor. Jungle timer emek hırsızlığı ben orda kafamdan tutcam aklımda o süreyi, o orda yazıcak nerde strateji?..
  • UPUP
  • 1 kişi yollasın yeter. Fazla yollarsanız aralarında başkak onularda kaynayabilir.
  • gerçekten wardları falan gösteriyor mu ya ?_ dota gibi olmasın bu da :S
  • Denedim ve malesefki wardları, teemo mantarlarını v.s gösteriyor oto smite atıyor ve baronu filan çalmada %100 lük bir sonuç ortaya çıkıyor. Yayılmadan kapanması gerek bu konunun silinmesi gerek
  • Boşuna uğraşmayın Riot hiçbir şey yapmaz.
  • Abi Bunda karşının buff'una bir ward at her el çalarsın :(
  • Burada görenler için kopyala yapıştır:

Merhabalar, Donanım haber'de gezerken bir konuya rastladım. Adam yardımcı program olduğunu iddia ediyor ve programın ismi LoL-Plus. Programın özelliklerinde otomatik çarp atma var, rakip totemlerin yerini gösterme var. Bunlara teemo mantarları da dahil, küçük haritada tüm güçlendirmelerin ne zaman çıkacağını gösteren sayaçları var. Hatta bunlara inhibitör patladıktan sonra tekrar ne zaman çıkacağı da dahil edilmiş.
    Garip olan şey adamlar bunun yasal olduğunu iddia ediyor ve ban riskinin "sıfır" olduğunu söylüyorlar. Lütfen acil müdahale edin şu duruma gerçekten akın akın bu programa yükleniyorlar.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SIPmffa3p1A#at=15

Teşekkür ederiz böyle bir şeyi bizimle paylaştığı için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.