Şimdi Ara

lol paket rp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba ben rp yüklücem daha 11 levelim ve rp alınca onu nereye harcayayım ve bu loldaki paketler nedir ne işe yarıyor sürelimidir bunları söyleyebileceklere çok minnettar kalıcam ve rp ile hangi heroları alayım tavsiye ve bilgilendirmeleriniz bekliyorum ?

• bence biraz bekle oyunu iyice çözünce al erken alınca sonradan ben bunu niye aldım diye pişman olabilirsin main lane seç ona göre şampiyonlar al mid oynıcaksan mid şampiyonları al çeşidin olur
  • Bence indirimleri bekle ve en az 4800 ip değerindeki şampiyonları al diğerlerini ip ile alman daha mantıklı, daha levelin az haftalık bedava şampiyonları denemeni tavsiye ederim acele etme rp harcarken, tabi para Bolsa koy gitsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maca_As

bence biraz bekle oyunu iyice çözünce al erken alınca sonradan ben bunu niye aldım diye pişman olabilirsin main lane seç ona göre şampiyonlar al mid oynıcaksan mid şampiyonları al çeşidin olur

tamam kardeş sağol ben zaten tam çözemedim heroları nerde oynar hücummu destekmi gibi ,rünleride açamadım daha , pek midde oynayan tipte değilim zaten bırakmıyolar midi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Risq

Bence indirimleri bekle ve en az 4800 ip değerindeki şampiyonları al diğerlerini ip ile alman daha mantıklı, daha levelin az haftalık bedava şampiyonları denemeni tavsiye ederim acele etme rp harcarken, tabi para Bolsa koy gitsin

doğru diyosun kardeş eyw , ama benim arkadaş ip le rün alırsın dedi 6k ip var suan , ozaman ben askıya alayım rp yi bedava şampiyon olayı güzel zaten baya
  • 30 olmadan bişi alma rp ile.
  • adam rp aliyo ama niye aldigini bilmiyo ilginc bana yolla en iyisi

• quote:

Orijinalden alıntı: ersel1991

arkadaşlar merhaba ben rp yüklücem daha 11 levelim ve rp alınca onu nereye harcayayım ve bu loldaki paketler nedir ne işe yarıyor sürelimidir bunları söyleyebileceklere çok minnettar kalıcam ve rp ile hangi heroları alayım tavsiye ve bilgilendirmeleriniz bekliyorum ?

Cok az bile ingilizcen varsa westte basla

• Haftalık herolar iyidir şimdilik. Xp boostla bir an önce 30 level olayım falan diye de satın alma sakın. Zaten ufak ufak hangi lanede oynamaya daha yatkın olduğunu anlarsın ilerlerdikçe. Şampiyonları da tanırsın, sonra içinden oynarken sevdiklerini iyi oynadıklarını 3150ye kadar olan heroları ip ile alırsın, 6300lüklere falan harcarsın rpni. Şimdilik rün dizmeye bak. Benim gibi 30 levele kadar şampiyonlara harcayıp da 30dan sonra rün tamamlama. Hadi iyi oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fraten

Haftalık herolar iyidir şimdilik. Xp boostla bir an önce 30 level olayım falan diye de satın alma sakın. Zaten ufak ufak hangi lanede oynamaya daha yatkın olduğunu anlarsın ilerlerdikçe. Şampiyonları da tanırsın, sonra içinden oynarken sevdiklerini iyi oynadıklarını 3150ye kadar olan heroları ip ile alırsın, 6300lüklere falan harcarsın rpni. Şimdilik rün dizmeye bak. Benim gibi 30 levele kadar şampiyonlara harcayıp da 30dan sonra rün tamamlama. Hadi iyi oyunlar.

eyw dostum o zman dediğin gibi yapıcam ben hero almayı planlıyordum şampiyon elbiseleri tarzı seyler almam zaten rp ile uyardığın için sağol sanada iyi oyunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoL_Game

quote:

arkadaşlar merhaba ben rp yüklücem daha 11 levelim ve rp alınca onu nereye harcayayım ve bu loldaki paketler nedir ne işe yarıyor sürelimidir bunları söyleyebileceklere çok minnettar kalıcam ve rp ile hangi heroları alayım tavsiye ve bilgilendirmeleriniz bekliyorum ?

çok az dan birazcık fazla inglizcem var ama neden west ?

• quote:

Haftalık herolar iyidir şimdilik. Xp boostla bir an önce 30 level olayım falan diye de satın alma sakın. Zaten ufak ufak hangi lanede oynamaya daha yatkın olduğunu anlarsın ilerlerdikçe. Şampiyonları da tanırsın, sonra içinden oynarken sevdiklerini iyi oynadıklarını 3150ye kadar olan heroları ip ile alırsın, 6300lüklere falan harcarsın rpni. Şimdilik rün dizmeye bak. Benim gibi 30 levele kadar şampiyonlara harcayıp da 30dan sonra rün tamamlama. Hadi iyi oyunlar.

kardeş k bakma birşey daha sorucam bu rünleri rastgele mi alayım aşamasına göremi yoksa , ne olduklarını bilmiyorum mağazada satılan bütün rünleri almam gerekirmi yoksa biraz daha level kasıp levelime göremi rün alayım

• RP ile hemen alış veriş yapma. Biraz oyna ve oyunun mantığını çöz. Bu sayede nasıl alış veriş yapacağına karar verirsin. Önce sevdiğin yerleri belirle. Ne tarz herolar oynamak istediğine karar ver.
    Sonra indirimleri takip et , alış veriş yapmadan önce mutlaka bak indirimlere. League of legends sitesinden sürekli güncel haberleri takip et
    Twitch.tv adlı siteden yayın yapan profesyonel oyuncuların yayınlarını izle , bu yayınlar sana çok yardımcı olacaktır.

Zamanla oyunu çözeceksin ve mantığını çözdükten sonra RP çekip gönlünce harcama yapabilirsin. Ama şimdiden yapacağın harcamalar senin pişman olmana sebep olabilir gelecekte.
    Bunu unutma.

Saygılar <3
  • quote:

quote:

kardeş k bakma birşey daha sorucam bu rünleri rastgele mi alayım aşamasına göremi yoksa , ne olduklarını bilmiyorum mağazada satılan bütün rünleri almam gerekirmi yoksa biraz daha level kasıp levelime göremi rün alayım

Biraz uzun olduğu için PM attım kardeşim.

• quote:

quote:

quote:

"Annem şokella sürmüş ben afk" desem her şeyi açıklar mıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: IBlackRose

RP ile hemen alış veriş yapma. Biraz oyna ve oyunun mantığını çöz. Bu sayede nasıl alış veriş yapacağına karar verirsin. Önce sevdiğin yerleri belirle. Ne tarz herolar oynamak istediğine karar ver.
    Sonra indirimleri takip et , alış veriş yapmadan önce mutlaka bak indirimlere. League of legends sitesinden sürekli güncel haberleri takip et
    Twitch.tv adlı siteden yayın yapan profesyonel oyuncuların yayınlarını izle , bu yayınlar sana çok yardımcı olacaktır.

Zamanla oyunu çözeceksin ve mantığını çözdükten sonra RP çekip gönlünce harcama yapabilirsin. Ama şimdiden yapacağın harcamalar senin pişman olmana sebep olabilir gelecekte.
    Bunu unutma.

Saygılar <3

çok sağol dostum bilgilendirmen için unutmam

• rünlerin 3. aşama olanlarını al. onlarda 20den sonra alınabiliyor o yüzden 20den sonra rünleri almaya başla 30u bekleme. hatta 15-16 levelden biriktirmeye başlarsan ip daha rahat edersin rün konusunda ama şampiyonlar sıkıntı yaratabilir. rp ile indirime giren 6300lüklerden alabilirsin ama denemeden almanı önermem. rün alacağın zaman yine yardım iste hemen alma çünkü pahalılar ve yanlış seçim çok pişman ediyor insanı
  • quote:

quote:

quote:

çünküüüü

TR de yaş ortalaması yerlerde. bu yüzden oyun ortası dershaneye gidenler, yemek yiyeceğim diyenler, gece babam kızıyor diyenler (forumda anlatılanlar sadece bi kere ARAM da başıma geldi dersaneye gideceğim diye)

Bu yüzden troll yok ama oyunu bilmeyenler var ki yeni bunun tarzında bir oyun popüler olmadıkça küçük yaştaki uslu arkadaşlarımız (!!!!!!!!!!!!) gittikçe çoğalacak ve oyunlarınıız bozmaya devam edecekler

gece yarısı dahi geliyor bunlar

en önemli sebep ise TR de oyuncu az. Bunun sonucunda

ban yeme cezası yok, en fazla oyun içi iletişimi engelleyebiliyorlar

istersen plat ol istersen daha da yukarlara çık, az oyuncu olduğu için takımına en az 2 bronze gelecektir (onlarda zaten premade bot)

normal oyunlarda da +1000 winin olsa bile oyun sonu takımına bak ve +150 win gör

bunlar sadece başlangıcı diyeyim sana. umarım bunlar yeterli olmuştur. yinede TR de kalırsan

• Bence oyunun mantığını çözdükten sonra RP almalısın, şu an için erken diye düşünüyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

çünküüüü

TR de yaş ortalaması yerlerde. bu yüzden oyun ortası dershaneye gidenler, yemek yiyeceğim diyenler, gece babam kızıyor diyenler (forumda anlatılanlar sadece bi kere ARAM da başıma geldi dersaneye gideceğim diye)

Bu yüzden troll yok ama oyunu bilmeyenler var ki yeni bunun tarzında bir oyun popüler olmadıkça küçük yaştaki uslu arkadaşlarımız (!!!!!!!!!!!!) gittikçe çoğalacak ve oyunlarınıız bozmaya devam edecekler

gece yarısı dahi geliyor bunlar

en önemli sebep ise TR de oyuncu az. Bunun sonucunda

ban yeme cezası yok, en fazla oyun içi iletişimi engelleyebiliyorlar

istersen plat ol istersen daha da yukarlara çık, az oyuncu olduğu için takımına en az 2 bronze gelecektir (onlarda zaten premade bot)

normal oyunlarda da +1000 winin olsa bile oyun sonu takımına bak ve +150 win gör

bunlar sadece başlangıcı diyeyim sana. umarım bunlar yeterli olmuştur. yinede TR de kalırsan

haklısın bu çocuklar böyle oyunların baş belası korkulu rüyası :) bi oyun türkçe oldumu çocuktan geçilmez , ben suanda yolun basındayım ama biraz level aldıktan sonra geçebilrim belki west serverina bişey kaybetmem değilmi geçişde ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.